ГЕРБ носили политическата отговорност, а БСП кога?

Тома Биков: Няма да хвърлим българското общество в хаос!
94
ГЕРБ носили политическата отговорност, а БСП кога?
Снимка: Булфото, архив

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отговори с обвинения на острите критики на БСП към правителството, на което официално вече поиска оставката преди дни заради пътния ад край Своге.

Постовете си от кабинета Борисов 3 освободиха днес трима министри – на регионално развитие Николай Нанков, на транспорта Ивайло Московски и МВР шефът Валентин Радев, но това също не се хареса на червените, които смятат, че така само се сменят едни партийни функционери с други.

Още по темата

Тома Биков пък попита: "Кога БСП и Корнелия Нинова ще поемат политическа отговорност?"

Според него социалистите не са поели политическа отговорност за спирането на европарите при двете правителства на БСП - на Сергей Станишев и на Пламен Орешарски.

"Не приемаме господин Кирил Добрев да говори за корупция, ще го повтаряме на всяка пресконференция. Ако той продължи да говори за корупция, следващият, който трябва да говори, е Димитър Желязков - Очите. Трябва и той да почне да им се явява на пресконференциите. Никой не пое отговорност и за връзките на БСП с него", заяви още Биков.

Според него, след като действието на политическа отговорност е подаване на оставка, ГЕРБ се държи отговорно, а не като БСП.

"За нас властта не е самоцел. Няма да си позволим авантюрата да хвърлим българското общество в хаос, в ръцете на хора, които са крайно съмнителни, не просто не могат да управляват. В ръцете на хора, които се възползват от един хаос, за да изчистят своите грешки. Ако БСП внесе вот на недоверие, управляващото мнозинство ще го отхвърли", коментира депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те БСП тотално са подали оставка от властта. Какви оставки бе, Бойков?
29
2
 
11
 
! Отговори
Политическа преди 5 години
отговорност-определение-прибираш рушвета, *** всичко, което е трябвало да стане като в бяла държава, и се махаш от поста без извинение. Вместо да лежиш в затвор доживот, си джиткаш по близки и далечени туристически дестинации, с кинтите от подкупи, пак доживот.
28
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоа мнооо ги разбира нещата щъ знайш. От всичко разбира, пък и дар слово има :-)))))Обаче, защо ли някак си ме се струва, че скоро ше е безработен? И не само той!
27
10
 
22
 
! Отговори
Каталунец преди 5 години
Хей Биков, политическа отговорност с три оставки поискани от началника им изобщо не е отговорност за толкова много жерти, а просто театър. Политическа отговорност означава остака на правителството допуснало трагедията. Биков, твоите изказвания са фалшиви, би трябвало да се чувстваш отгогворен, че защитаваш тази корумпирана власт. А ти обвиняваш БСП?
26
8
 
20
 
! Отговори
все някой друг преди 5 години
Представителите на ГЕРБ продължават да отклоняват вниманието другаде.Не се отказват от манипулациите.Вместо да се засрамят от случилото се, те за БСП говорят.
25
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На времето Надежда Михайлова. Обичаше да казва.Че СДС Носела поемала политическа отговорност.Тази омразна партия Така и не я пое! Че сега и тия ГЕРБЕРАСТИТЕ също!Думи и само думи!-:)
24
5
 
23
 
! Отговори
Нели преди 5 години
ома Биков : Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър
23
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЙ БИКОВ НАРОДА ТЕ КЪЛНЕ И МРАЗИ
22
7
 
4
 
! Отговори
Станишев преди 5 години
Я не хочу- товарищ Михаил хочет!
21
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз Бургаски се-ляндур защо се изказва неподготвен. Катастрофите които станаха по времето на БСП ли са. Кои строят магистрали бсп ли. Кои фирми слагат варовик в асвалта не беше ли фирмата на царя слънце бог на бурите и ветровете бог буда и галения от три папи по глави4ката.
20
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите карат на ред следващите сигурно ще са другите ветропоказатели Антон Тодоров и Спас Гърневски.
19
2
 
20
 
! Отговори
Пиночет преди 5 години
Те ще носят отговорност,когато аз ги подхвана!
18
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам също да попитам защо никой не иска да ревизира държавните поръчки с евро средства? МОЖЕ БИ защото всички знаят че ще лъсне истината и Европа ще ни накара да връщаме париЩом не си сигурен, си *** драскач. Ти повече ли ги разбираш работите от европейските политици!? Те не са улави кокошки и много добре знаят на кого да дават!
17
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този мърморко някой трябва да го завие с едно одеало през глава, за да си мисли, че е постоянно нощ и да заспи вечен сън ...
16
10
 
5
 
! Отговори
Рашетников преди 5 години
А можно друзья- можно только в Москве!
15
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биков е чул че за едно министерство се търси министър и прави похвални изявления. Не че властта го интересува на всяка цена...
14
7
 
8
 
! Отговори
БСП: преди 5 години
Никогда!
13
6
 
35
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Бойковия Милко Балев ! Пла...модий !
12
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биков, Биков..... явно бик те е правил! Сега като се усвояват евро фондове за да се строят такива пътища на такива цени къде е ползаъа? Аз ще ти кажа - ползата е за фирми като ТРЕЙС а за народа остава само това което остана за близките на загиналите. Искам също да попитам защо никой не иска да ревизира държавните поръчки с евро средства? Може би защото всички знаят че ще лъсне истината и Европа ще ни накара да връщаме пари. А това с пътищата е само върхъ на айсберга, още колко има надолу... нико
11
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БСП носят на пиене и ядене, а не на отговорност.