ГЕРБ носили политическата отговорност, а БСП кога?

Тома Биков: Няма да хвърлим българското общество в хаос!
94
ГЕРБ носили политическата отговорност, а БСП кога?
Снимка: Булфото, архив

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отговори с обвинения на острите критики на БСП към правителството, на което официално вече поиска оставката преди дни заради пътния ад край Своге.

Постовете си от кабинета Борисов 3 освободиха днес трима министри – на регионално развитие Николай Нанков, на транспорта Ивайло Московски и МВР шефът Валентин Радев, но това също не се хареса на червените, които смятат, че така само се сменят едни партийни функционери с други.

Още по темата

Тома Биков пък попита: "Кога БСП и Корнелия Нинова ще поемат политическа отговорност?"

Според него социалистите не са поели политическа отговорност за спирането на европарите при двете правителства на БСП - на Сергей Станишев и на Пламен Орешарски.

"Не приемаме господин Кирил Добрев да говори за корупция, ще го повтаряме на всяка пресконференция. Ако той продължи да говори за корупция, следващият, който трябва да говори, е Димитър Желязков - Очите. Трябва и той да почне да им се явява на пресконференциите. Никой не пое отговорност и за връзките на БСП с него", заяви още Биков.

Според него, след като действието на политическа отговорност е подаване на оставка, ГЕРБ се държи отговорно, а не като БСП.

"За нас властта не е самоцел. Няма да си позволим авантюрата да хвърлим българското общество в хаос, в ръцете на хора, които са крайно съмнителни, не просто не могат да управляват. В ръцете на хора, които се възползват от един хаос, за да изчистят своите грешки. Ако БСП внесе вот на недоверие, управляващото мнозинство ще го отхвърли", коментира депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари