Трима депутати аут! Трима министри на банките им в парламента

Нанков, Радев и Московски могат да се върнат в парламента
Обновена: 31 авг 2018 19:39 | 31 авг 2018 16:30, Камелия Цветанова
76
Трима депутати аут! Трима министри на банките им в парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като хвърлиха поисканите им от премиера Бойко Борисово ставки министрите Николай Нанков и Валентин Радев не отговориха категорично дали ще се върнат в парламента или не.

Още по темата

Транспортният министър Ивайло Московски също се разделя с поста си заради пътния ад край Своге, но пък днес беше в болнични и така и не се появи пред медии за да разкрие бъдещите си планове.

Ако обаче трима решат отново да седнат на депутатски банки, трима настоящи народни представители ще се разселят с местата си.

Това са депутатите от Плевен Ралица Добрева, от София Йорданка Фикирлийска и от Ловеч Калин Василев.

И тримата станаха народни представители на 10 май 2017 г., след като на 4 май Московски, Радев и Нанков положиха клетва като министри в кабинета "Борисов 3" и овакантиха местата си на парламентарните банки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
10
 
! Отговори
плевенчанин преди 5 години
Тая гербаджийка Ралица Добрева е депутат от моя роден град Плевен. Толкова е проста и куха, че ако и размените обувките няма да може да каже коя е лява и коя е дясна. Преди време дори я бяха курдисали за областен управител! Държава на абсурдите, където изметта е начело на държавата.
59
0
 
2
 
! Отговори
Ким Че Ун преди 5 години
До Анонимен Като на Цацка ,и на Румянка кдържанката на *** пеперудата Тома Биков ,дето не знае що партии и коалиции е сменил вече .
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така им се пада!На банките в парламента! "Нека оди бос!"
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой ще понесе отговорността за избитите ЗДРАВИ ЖИВОТНИ.....ОЩЕ ОСТАВКИ, ОЩЕ!
56
1
 
7
 
! Отговори
62902 преди 5 години
До БАБА КУНАНегодни са, бабо Куне, нефелни. Нищо не могат да свършат свестно, затова са станали политици.Кога ще го извикаш тоя да ти измаже стените - налив сичко ще стане на юфка и бомбички. Другия го пращаш милиционер - той като регулировчик няма да се справи. за третия не искам дасе произнасям - там всичко е от ясно - по-ясно. Най-добре да се цант в Трейс груп - в своя среда да си вършат всичките поразии.
55
0
 
16
 
! Отговори
56853 преди 5 години
Никакво връщане в парламента! Те показаха, че са безотговорни. Те докааха многократно своята некадърност. Те навредиха на много хора и на нацията като цяло. Предстои да се доказва личната им вина за този и на много други ремонти. Предстои да се ревизират предишните катастрофи на това място. Колкло влакове горяха, колко уж ремонтирани черни отсечки предизвикват повече смъърт, колко пътища не са обезопасени, колко пъти разследващшите са затворили очите си за лошите пътища... Няма замитане, нали!
54
0
 
12
 
! Отговори
егати преди 5 години
как може в държава с толкова математици, физици..кадърни хора в какви ли не области / гер берас ти вие не сте от тях особено младите след 1990 год - кухи/ Та как може в такава държава да такъв като ББ да е мин председател??Този като иде в Европа какво самочувствие има само??осъзнава ли колко е кух?? на фона на другите /без приятеля му с ишиас Юнкер/Нищо не знае, нищо не учил, нищо не разбира с пръв в държавата.Е как да мислят за нас че сме нормални,като ни гледат какво сме избрали??
53
0
 
13
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ОЩЕ ТРИМА ГЕРБАДЖИЙСКИ ХРАНТУТНИЦИ В ПАРЛАМЕНТА! ПРЕДЛАГАМ ЕДИНИЯ ДА СТАНЕ *** МИЛИЦИОНЕР, ДРУГИЯ ШОФЬОР НА МОТОРНА ШЕЙНА, А ТРЕТИЯ МАЗАЧ !!!
52
0
 
21
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Ако имат малко достойнство,трябва да си отидат нацяло !
51
0
 
2
 
! Отговори
Герб преди 5 години
До rusПиши на български, бре!
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До rusСега са на власт тези и от тях ще изискваме. Времето на червените мина. Тогава дъвкахме и тях!Няма и Аспарух да търсим сега, я!!!
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали някой от тримата няма да иска да се самоубие, като оня човечец- шофьора, който не може да понесе трагедията? Или шият нови костюми за банките в Парламента?
48
2
 
14
 
! Отговори
ние преди 5 години
министрите ги назначава- Тойкомандва ги Той, назначава им зам министрите , инструктира ги Той, бюджетите им определя Той , нищо не може да се случи в никое миистерство- Той а селд толкова Той го отнася ТЕ!Няма никакво значение кой е министър лова се на бас на камион бира.Никога икъде не е сложил професионалист.Народа каза че не иска Цецка с той я сложи министър??С рабфак??обида за тези които са и преподавали.ББ е срам за държавата!!Едва ли го осъзнава, много е зле
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчо бойчо ! Пак ли снишаване , Тикво ? Онези 45 години забравихме , а днешния комунизъм никога !
46
1
 
19
 
! Отговори
Нанков, Радев и Моск преди 5 години
Ще поемем политическата отговорност, като останем на хранилката.
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако не искат да си ходят защото им се е усладил кокала кВо праИм тогава те са депутати все пак насила ли ще ги разкарат ?
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецка като предател на Народното събрание е прочела много секретна информация за Б.Б.Няма мърдане !
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казано от досегашния минестер : ,, Катастрофата преля чашата !!!!!"Българино , дори гарберасите признаха - търпението е свършило .
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Борисов , така ли ще го караш ? Каквото ти нареди съпартийката ти Нинова , това изпълняваш !
41
2
 
19
 
! Отговори
Защо ?? преди 5 години
защо ги махаш Бойко??Нали ти си ги избра??Какво нещо са сторили те без твое знание и съгласие?Нима са полели сами някаква инициатива?Нещо са направили сами?Нали ти ги наставляваш и обезличаваш като все повтаряш аз ги слагам аз ги свалям.Ами като Аз Аз прави всичко, вземи смени- разкарай АЗ!! това е проблема.КОй ще сложиш?тези са били най най затуй си ги сложил, КОЙ сега??Няма значение кой ще е след като пак ще изпълняват мъдрата ти воля.Или новите ще са самостоятелни?? Да бе-- верваме ти