Трима депутати аут! Трима министри на банките им в парламента

Нанков, Радев и Московски могат да се върнат в парламента
Обновена: 31 авг 2018 19:39 | 31 авг 2018 16:30, Камелия Цветанова
76
Трима депутати аут! Трима министри на банките им в парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като хвърлиха поисканите им от премиера Бойко Борисово ставки министрите Николай Нанков и Валентин Радев не отговориха категорично дали ще се върнат в парламента или не.

Още по темата

Транспортният министър Ивайло Московски също се разделя с поста си заради пътния ад край Своге, но пък днес беше в болнични и така и не се появи пред медии за да разкрие бъдещите си планове.

Ако обаче трима решат отново да седнат на депутатски банки, трима настоящи народни представители ще се разселят с местата си.

Това са депутатите от Плевен Ралица Добрева, от София Йорданка Фикирлийска и от Ловеч Калин Василев.

И тримата станаха народни представители на 10 май 2017 г., след като на 4 май Московски, Радев и Нанков положиха клетва като министри в кабинета "Борисов 3" и овакантиха местата си на парламентарните банки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
18
 
! Отговори
Стига вече преди 5 години
Докога с тези оставки?Присъди за злоупотреби и некачествено извършена работа кога?
39
1
 
15
 
! Отговори
Вън! преди 5 години
Вън всичките!
38
1
 
11
 
! Отговори
някой.. преди 5 години
някой да е запомнил с нещо тези трима депутати дето напускат ?? Дали се изявиха и бяха полезни с нещо?? КОй ги знае и помни.Е сега по места ще дерибействат.Сегят там едни кукли гласувачки.Про З ти и неграмотни.Неизвестни анонимници.Та дали ще са 240 или 120 все тая.Много са за БГ 240? т по тази пропорция..в китай трянва да са 6000 !! цял стадион.Хора след като гласуват"ан-блок" сега да речем 80 са % гласували/ГРЪБ/то 40 -ан блок също ще са 100%.Махайки министри,Вожда доказва че е. ПР
37
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Камелийче, какво означава думата "аут"? Апропо, заглавието ти е подвеждащо.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карат като на състезание, спират кадето им падне, улиците целите в пясък, все едно сме в пустинята. Не се вижда нищо - дали идва някой от дясно? Не се знае, понеже на завоя и от двете страни са спряни коли. Караш и се кръстиш, да не лети някоя баничарка със 100 по малката уличка от дясно, понеже дори и да се спрял, нито има ти как да я видиш, нито тоя дето я кара - теб. Адско е да шофираш в Кочинистана.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото пътищата са по добри повечето не спазваме ограниченията и настъпваме газта !Днес се прибрах от Германия с колата и мога да ти кажа, че пътищата в София са по-зле отколкото във ВСЯКО едно германско село, да не говорим за град. То не са дупки, кръпки, павета и трапове. Колата я оставям на платен паркинг и взимам таралясника на някой роднина, понеже ще си разбия окачването. Не е нормална тая държава, всичко е пред разпад.
34
1
 
12
 
! Отговори
Абе преди 5 години
пак глупостизначи не стават за нещо/ министри в случая/ но за депутати стават.По тази логика-ако не ставаш за нещо все има къде да те устроят.Е ББ няма как да ги прати посланици, но колко комисии има я Брюксел.Абе не става- вън , това е.Да видим кои Калинчовчи ще сложи сега.Хмм предлагам на МВР Лъчко Мозъка !! ,на транспорта-ЦЦ /той все е насам натам/ Онова третото министерство-за някоя балдъза, дето преди е била в ТР да речем.Боко проблема не са министрите а ти.Нали ти ги избираш
33
0
 
8
 
! Отговори
транспортния Миниром преди 5 години
Защо не пишете транспортния Министър с ромски корени , толкова ли е опасно и срамно да се срамува човек заради Произхода си
32
0
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Абе, колеги, аз наивно да попитам, може ли? На какво е сега министър Лили Винетката?И в какво точно се състои сега работата и?
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече повече от седмица от инцидента, но няма ясно изявление ако има пропуски в изпълнене на реновирането и подръжката на пътя какви са точно те.Едва след това може да се говори за поемане на отговорност и оставки.
30
2
 
7
 
! Отговори
До Алекс 2 преди 5 години
Ами щом е по-безопасно по пътища с дупки, Бойко защо строи магистрали? За да се изтрепем ли? Странна логика, носталгична към времето на каруците!
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази света троица са виновни не за 17 загинали а за 17 + 1, детето на изшайнярениа лилав пръднистър
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвън изглежда, че са наказани, но де факто - Бойко им даде депутатски имунитет!!! Иначе ...
27
10
 
4
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Точно обратното е ! Колкото пътищата са по добри повечето не спазваме ограниченията и настъпваме газта !В съвременните автомобили скороста не се усеща и си мислим че сме Богоизбрани...ако пътя в Своге беше целия в дупки дали щеше да се случи ? 100% си е виновен шофьора ! Защо не са се обърнали преминалите преди него ?
26
0
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Сега и техните протежета ще духат супата и ще целуват бахура, разни полицайчета поиздигнати насам натам *** народ умните ги наритват навън а нискочелестите дебеловратковци ги слагат да управляват
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя Московски и той лъжи след лъжи какво стана с развитието на дигиталната структура , какво стана с така обещаните оптики нищо нищо само за пред медиите
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ууу най накрая тоя неорентият Радев да се махне от полицията то че кво ли не беше при него , катастрофи , побоища , неразкрити убийства аман аман най-накрая браво Боце
23
1
 
17
 
! Отговори
наглост! преди 5 години
И к'во?От министри ще ги направят депутати!Това отговорност за смъртта на 17 души ли е?ВЕЧЕ ИМ ОСИГУРИЛИ ТОПЛИ МЕСТЕНЦА В ПАРЛАМЕНТА???
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли случай оставка да е върнала нечий живот?
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не стават защо ще се връщат като дупетати ?