Цветанов: Евроизборите ще покажат бъдещето за Европа

БСП лансират фалшиви новиин, искат властта, определи той
1 сеп 2018 16:01, Анисия Иванова
102
Цветанов: Евроизборите ще покажат бъдещето за Европа
Снимка: БТА

Европейските избори догодина в никакъв случай не бива да бъдат подценявани, защото те ще очертаят реалната перспектива за Европа. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 250 младежи от цялата страна на 11-ия летен университет, който е под мотото "Само истината, не на фалшивите новини", съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

По темата с фалшивите новини Цветан Цветанов е заявил, че ПП ГЕРБ се е сблъскала с този феномен през 2016 г. и все още не е била подготвена. "Случи се точно по време на кампанията за президентските избори. След нея направихме съответните анализи и за изборите през 2017 г. всички структури на ГЕРБ в страната бяха ангажирани да запознаят хората с реалните обстоятелства и да опровергаят лъжите", е отчел зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов е изразил мнение, че в днешно време политическите опоненти на ГЕРБ много умело се възползват от силата на фалшивите новини.

"Единствената цел на БСП е да дестабилизират страната и да поемат властта, и това е причината толкова усилено да лансират фалшиви новини", е подчертал той. Зам.-председателят на ГЕРБ е заявил, че причината за афинитета на опозицията към фалшивите новини се дължи на тяхната неспособност да предложат алтернативна визия.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира и промяната в позициите на президента Румен Радев относно санкциите срещу Русия и търговското споразумение между ЕС и Канада - СЕТА, се посочва в съобщението.

"По време на кампанията си Радев твърдеше, че трябва да отпаднат санкциите срещу Русия и че СЕТА не бива да се подписва. Позицията, която той впоследствие защити в Брюксел обаче, по никакъв начин не кореспондираше с досегашната му такава", е отбелязал Цветанов и е добавил, че в "типичен за президента Радев стил - в момента, в който се е прибрал в България, е казал, че ще сезира КС за СЕТА".

"Силата на ГЕРБ е, че има много млади и способни хора в структурите си. Трябва да бъдем екип и нещата ще се случват. Младите хора от ГЕРБ отдавна са доказали, че могат успешно да участват в управлението на страната", категоричен е бил Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА ОСТАВКА преди 5 години
КОГА ГЕРБ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА ? ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ И ГЛАД ГОЛЯМ УЛИЦИ -УБИЙЦИ ? И ЯКО СЕ ГЕПИ ?КОЙ ЩЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ?
71
0
 
0
 
! Отговори
Варна преди 5 години
А че продават оръжие на ПКК и Кюрдите.Ердоган вече знае.Целите ви роди ще са митология
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
toq otkak be na mozychen tryst vse po umno gleda
69
0
 
11
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Простотията на ПП ГЕРП няма край.
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецоо лъжецо
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БАБА КУНА ТОЗИ ,,РЪБ ,, ,ТАКА ЩЕ НИ НАГЛАСИ ,ФАЛШИФИЦИРА ,ИЗБОРИТЕ , ЧЕ СВЯТ ЩЕ НИ СЕ ЗАВИЕ . НЕНАПРАЗНА Е РАБОТИЛ В ДС .Вярно . Фалшификациите са прримитивни ,НО ЛИПСАТА НА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ ГИ УЗАКОНЯВА .
66
0
 
12
 
! Отговори
мяса ми преди 5 години
много на пъпеш тоа
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен// Цецо е суперосвен това Цветанов никъде не реагира относно гръцкия остров, любовницата в испания, за някакви там още сметки...Значи той знае всичко и ще бъде следващия Комадир
64
1
 
19
 
! Отговори
Варна преди 5 години
Тотална цензура е наложена и сега фалшиви новини.На 16 ще ви пръснем манерките от бой
63
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези избори ще разберете 4е народа ще ви бие дузпата. Само с вашата администрация която гласува под строи няма как да спе4елите европеиски избори щото ром4етата от както им бутнахте къщите казаха 4е ще гласуват за вас. Ама друг път.
62
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето,това природнио недоразумение,най-очевадно ни показва,какво природно недоразумение сме всички ние,щом сме го избрали и го търпим,да ни управлява!!!И моля ви,не се крийте,зад тези,които пряко са го "избрали"(куриерът на американското посолство,който непрекъснато щъка между София и Фашингтон),ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГО ТЪРПИМ И НЕГО И ЦЯЛАТА БАНДА КРАЙ НЕГО,ЧЕ И ВСИЧКИ БАНДИ,НАРЕЧЕНИ ПАРТИИ!!!СЛЕДОВАТЕЛНО,ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА "СИ" ПОЛОЖЕНИЕ!!!Затова,такива като него ще ни се смеят и гаврят !!
61
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
единственно Цецо държи фронта. да е чул някой Цецо да е завъдил любовница, купил остров и вила в Испания, или да е правил из софийските мазете амфетапирин, да прелива в бидони трафиканска нафта и да свива цигари от неакцизиран тутун. НЕ!Цецо е супер
60
0
 
24
 
! Отговори
П преди 5 години
Пак глупости омръзна
59
0
 
36
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ТОЗИ РЪБ С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА Е ЯВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЛКО Е ПРОСТАШКО ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!
58
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле мале ! Това чудо управлява милата ни родина ??!!
57
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
краят на европа идва,господин цвък, мисли си къде ще бягаш
56
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕЗИ ДВАМАТА ЗАЩО ГЛЕДАТ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ НА 10 НОЕМВРИ?
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- Тате, мисля да започна работа в организираната престъпност. - В коя, в държавната или в частната?
54
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе, защо на картата на Бългаерия пише ГЕРБ?Гледам снимката и се чудя, кога смениха името на държавата ни?!
53
2
 
27
 
! Отговори
Въпрос от чужбина : преди 5 години
Абе хора , вие там останалите в България ли избрахте тези двете същества от снимката ?