Софиянски: Управленското ниво в България е ниско!

Одържавяването на царските имоти ни връща в комунизма, смята той
Обновена: 1 сеп 2018 20:18 | 1 сеп 2018 19:53, Анисия Иванова
95

Управленското ниво в България е ниско. Тази позиция изрази бившият кмет на София и служебен премиер Стефан Софиянски в предаването  "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"Всички тези недъзи, които виждаме, рефлектират на ниво Министерски съвет - лоша структура, неясни функции, ниска квалификация, размити пълномощия, дисбаланс между властите. Имаме президент, който нищо не прави, не конкретната личност, а като институция", мотивира се той.

Всички мандати на премиера Бойко Борисов винаги са били съпроводени от протести.

Той е убеден, че страната ни трябва да се обедини не около хора, а около цели и идеи, за да има промяна в политическата система. И разбира се е нужна нова Конституция, видя се че с промени на настоящата няма да стане, смята Софиянски.

Той коментира и трагедията край Своге. Необходимо е областните управители да имат повече правомощия, когато говорим за пътища. "Държавата трябва да изплати адекватни обещетения на близките на загиналите при трагедията край Своге", убеден е той.

Относно казуса с царските имоти Софиянски смята, че одържавяването им връща страната ни във времето на комунизма.

Между лидерите в "Обединението патриоти" има много различия, които се личат все по-осезаемо, допълни Софиянски.

Целият разговор - във видеото на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
3
 
! Отговори
АнонименИ преди 5 години
И те са като теб имат оценка 0 ла бе ливадо! Що? Ти да не мислиш че беше нещо повече от тях? Майтапчия!-:)Гола вода беше бе човек! Превъзхождаше ги само. Че беше по нагла синя мутра! С вечната лицемерна "усмивка"!
68
1
 
6
 
! Отговори
USA преди 5 години
До анонимен С две ръце те подкрепям за казаното до момента.Само да вмъкна,че има още една апетитна ХАПКА (Интерфорум) или гръцкя ресторант срещу х-л Хемус която не е усвоената до момента от Софиянски и не бе известия Еди Минесян с който си делкат от софийска община и държавата .....справка Погребите.....Да живее България До кога ще ги търпим!!!
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам референдум за връщане на старата "висша мярка"! Едно време изпищяха "за крупни стопански престъпления"!
66
1
 
7
 
! Отговори
зрител преди 5 години
водещата е с километри далеч от журналистиката прилича на магистрална труженица
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хитрец и играч на едро.когато беше служебен премиер промени закона да се продават сградите в София по данъчна оценка и след това като кмет продаде халите за 5 хиляди лева вместо за 5 милиона. и още други и съда какво да каже ......
64
1
 
8
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 5 години
Едно време 10% ни се струваха ужасно много, в момента при Борисов 10% ни се струва нищо.
63
1
 
5
 
! Отговори
ZNAESHT I MOJESHT преди 5 години
BUTNA LI VI RUSHVET ST MERDANSKI, ZA DA TRIETE KOMENTARITE ZA NEGOVOTO MINALO, KATO NEKOMPETENTEN SHEF NA KOMITETA PO DALEKOSAOBSHTENIA? NAGODETE SI PROGRAMIRANETO<ZA DA VI IZLIZA NA BALGASKI! LAPTOPAT NIAMA TAZI VAZMOJNOST! EEX__VAPROS NA BLIZKOTO BADESHTE!
62
1
 
18
 
! Отговори
Кой не скача... преди 5 години
СДС-айдуците изкормиха държавицата ни и окрадоха народеца ! Този беше пръв сред равни.Крадоха,плюскаха и щавеха,на кой колко му душа сака!Без срам,без свян, без морал! Мислеха,че ще са вечни и че плюскането им няма да има свършане !А сега на къде ?Съсухрил се е вече като бабичка от яд и злост,че е на поли-бунището и отдавна я няма оная лапачка!
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е човекът( въпреки недостатъците му), защото през първите години от прехода все още из министерствата имаше хора завършили по време на соц-а, но 30 години по-късно се пенсионираха или избягаха и сега лош мат'рял повсеместно,защото няма друг.
60
2
 
20
 
! Отговори
Греек преди 5 години
А и този крадец откри истината. Щастливец на който му се размина, но нали това е съвременния критерии за успех.
59
2
 
29
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Ела ниско е! Щом и такива далавераджии като теб гребаха мед и масло от държавната каца,какво да е???
58
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя как стана мултимилионер с държавна заплата на кмет?
57
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага поискахте коментар от най-бруталния схемаджия на миналото хилядолетие - браво. Очаквам да публикувате и платформата му за новите избори утре.
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя и он е пътник май, май, на никой нeма да се размине, всички сме смъртни
55
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох заглавието и веднага влязох да оставя и аз храна по теб, Стефчо. По-долен *** в политиката от теб едва ли има. Завода за ***, Общинска банка, Софийски имоти, стадион Герена, хилядите будки, от който София още не може да се отърве, и още, и още знайни и незнайни корупционни схеми... Ти, жена ти и приятелчето ти Евгени Бакърджиев, ме отвратихте от СДС. Стресница ти излезе едно време от притеснение, че ще ти свалят имунитета, помниш ли?
54
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марш в канала бре Софиянски на 16 ела да изядеш кривака
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами разбира се, че е ниско бе Стефчо!Що не се върнеш пак в политиката, та да вдигнеш нивото!Ноооо, да не вземеш да ме послушаш сега. Иронизирам! :-)
52
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софиянски,Божков,са елита на България,дъщеря му е медийна"звезда"?!Егати държавата!
51
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да имаш голямо нахалство и безочие,за да се появиш пред хората,каквото има Софиянски."Царя",Лужков,са само част от схемата,по която този човек забогатя незаконно.Престъпно разпореждане с държавно имущество-превишаване с власт,е най-малкотож ,за което трябва да отговаря.
50
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софиянски лъже,защото знае,че е ощетил държавата, давайки на Симеон имоти,които никога не са били негови.Никой няма да го съди или упреква,такива бяха времената,но поне да се скрие и не лъже народа.Врана винаги е бил на държавата и конкретно на интендантството и никога не е бил притежание на Царя.