Каракачанов против разпада на "Обединени патриоти"

И все пак всяка партия да си каже иска или не да е в коалицията
35
Каракачанов против разпада на "Обединени патриоти"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов се обяви категорично за запазването на "Обединени патриоти", след като по-рано председателят на НФСБ Валери Симеонов се оплака от липсата на диалог и поиска промени в начина на управление на парламентарната група на коалицията.

Още по темата

"Във връзка с някои негативни послания, изразени пред медии по отношение на бъдещето на коалиция "Обединени патриоти", напомням, че идеята на патриотизма е да обединява, а не да разделя. Ние, Патриотите от ВМРО, винаги сме се опитвали да покажем колко полезна може да е градивната работа и вярваме, че съчетана с енергията на партиите от "Обединени патриоти", тя може да носи реални ползи за България", написа по този повод Каракачанов в социалната мрежа Facebook.

Според него запазването на коалицията "Обединени патриоти" е фундаментално важно, защото за пръв път национално мислещите хора имат своето единно представителство.

"То изведе идеите на патриотизма на качествено ново ниво. Всички ясно трябва да осъзнаем задълженията пред нашите избиратели за реализиране на управленската програма", мотивира се воеводата.

Каракачанов смята, че диалогът между партньорите в коалицията трябва да бъде възстановен, но без да бъдат поставяни предварителни условия.

Според него вина за сегашното напрежение имат всички участници в коалицията и всеки трябва да осъзнае своята, а не да изтъква чуждата.

"Никой няма права на ментор в "Обединени патриоти", изход има, ако има воля за полагане на усилия и загърбване личния и партийния егоизъм", посочва той.

Лидерът на ВМРО иска Съветът на коалицията да се събере възможно най-скоро и да утвърди базисните политики на коалицията през следващия политически сезон.

Освен това той иска да бъдат приети и етични правила като част от коалиционното ни споразумение.

"Всяка от партиите в "Обединени патриоти" трябва еднозначно да заяви още в следващите дни желае, или не, за в бъдеще да участва в коалицията при провеждане на избори. Това е отговорът ми към всички зададени и незададени въпроси от последните дни", обобщава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
9- изащо трябва да се скрие? ОП обещаха увеличение на пенсиите - има увеличение на песиите. Да, те искаха 300 лева, но Горанов каза, че може да направи или пенсиите 300 лева или да ги направи 200 лева, и да вдигне заплатите и ОП избраха второто - пенсии и заплати едновременно. сега три години вече се вдига минималната заплата с 50 лева, е преди това 5-6 години стоеше на едно място.Бюджета на армията се вдигна, закупуват се нови машини.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Валерката и Б. Борисов правят болшинството от народа на шутове и определено ни смятат за хора умствена изостаналост.
10
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7, то и Старото ВМРО има от доста неща да се срамува. например Иван Михайлов е убивал българи и е давал заповеди да сеубиват българи. Каракачанов доколкото знам никой не е убил а такаав омраза към него. Няма доказателства, че е откраднал нещо - не е осъден. Няма доказателства, че е доноснник. Само слухове и клевети.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фарс и ПОЗОР
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя мисли за народа точно толкова колкото аз за малкия нокът на левия крак на жителите на Марс!!!! Смехурко вместо да се скрие и мълчи ръси думи на които и той не вярва.
7
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е много умерен, не прави изцепки, говори по патриотични теми с патос, никога не се е съюзявал с комунистите. Какво точно ви дразни в него?
6
1
 
14
 
! Отговори
Пирин преди 5 години
Каракачаноффф, ти си срам за ВМРО, за България и за истинските родолюбци !
5
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера с какво ви дразни Каракачанов - дебел бил! такъв е по рождение.Нима това е важно за министър на войната. В Конституцията ни е записано, че министър на войната не трябав да е военен, за да не стават преврати.Крадлив бил - как го разбрахте? кой съд го осъди? Доносник бил - брей какви са доказателствата? да, бил е агент, но няма доказателства да е бил доносник. Срещу българи на територията ни не е написал нито един донос. А макетата ни убеждават, че не са българи. Тогава?
4
1
 
22
 
! Отговори
така е преди 5 години
Защото повече няма да видят депутатско кюфте, не че им е гарантирано де.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРЪЖТЕ СЕ ЗДРАВО ЧЕ СЛАВУЦА ИДЕ ДА ВИ ИЗРИТА КАТО МРЪСНИ КОТЕТА ОТ АПТЕКА ВЕЧЕ Е СЪБРАЛ 4 МЛН ПОДПИСА
2
1
 
16
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Какъв сговорчив лапанко
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А решавайте, че на магарешки лигите му текат вече .