Сидеров с решение на проблема: Оставка на Валери Симеонов!

В МС се провежда Коалиционен съвет ГЕРБ - Обединени патриоти
Обновена: 3 сеп 2018 18:44 | 3 сеп 2018 18:34, Веселина Йорданова
76
Сидеров с решение на проблема: Оставка на Валери Симеонов!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че оставката на вицепремиера Валери Симеонов е решение, което ще облекчи ситуацията. Сидеров смята да попита какво е мнението на премиера Бойко Борисов за това на коалиционния съвет ГЕРБ - Обединени патриоти.

Още по темата

"Цялата държава се занимава днес с настроенията и изнудванията на един човек", каза Сидеров по адрес на вицепремиера Симеонов преди Съвета.

По-рано лидерът на НФСБ заплаши да си тръгне от коалицията, ако не спре едноличното според него управление на Борисов, който сам решил за оставките на тримата министри.

По думите на Сидеров на мястото на вицепремиера трябва да бъде поставен пак човек на Патриотите и правителството няма да пада, предаде "Фокус".

Според него Симеонов вече прекрачва границата на допустимото и би трябвало за това да се произнесат и Борисов, и Цветан Цветанов.

"Ще ги призова като вляза вътре, как се отнасят към обвинението, че премиерът е диктатор", заяви още Сидеров и посочи, че това са думи на Валери Симеонов.

По думите му "Атака" ще подкрепи оставките на тримата министри Нанков, Радев и Московски. "Смятам, че те са логично понасяне на последици и отговорности, както се прави и по никакъв начин не ги оспорвам", заяви още Волен Сидеров.

Коалиционният съвет, който вече започна, се провежда в сградата на Министерския съвет.

На него ще бъдат обсъдени коалиционните взаимоотношения и кадровите промени в кабинета от петък, когато премиерът Бойко Борисов поиска оставките на тримата министри Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски. Причина за това бе трагичният инцидент край Своге, в който загубиха живота си 17 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
пълни некадърници преди 5 години
Оставка на цялото МЕНТЕ - Правителство , преди това обаче да си приберат неквалифицирабите Консули от Германия в Консулските служби където ги мързи да вдигат Тел. дадени в сайта им , към това още че нищо не разбират от Документи изисквани от Геманските Институции , пълни некадърници като колегите им в БГ
58
2
 
1
 
! Отговори
До Боби преди 5 години
Защо човек отстояващ собствена позиция трябва да се е продал? Никога не е бил пионка на ДПС и който и да е , а мисли за доброто на България. Кое е по-добро да дойде ДПС на власт или *** от многото сини коалиции? Те освен да плюят по Русия нищо хубаво за България не са направили.Лошо ли стори Сидеров борейки се и успя нито един руски дипломат да не се изгони, искаше руската газ да минава през България и ние да печелим , а не сега да чакаме от Турция и не знам още къде ?
57
2
 
7
 
! Отговори
До Боби преди 5 години
Сдеров е пионка. Той затова е създаден, за да създава джангър за отклоняване на вниманието. Зад него винаги са били Доган и Путин. Лазаров защо го сложиха за секретар на Атака!?
56
1
 
9
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Сидеров на кой ли не се продаде беше златен пръст на НДСВ и ДПС, после стана златен пръст на БСП и ДПС, а сега е златен пръст на ГЕРБ. Това е най-продажният политик в историята на България. Как пък още има хора дето му вярват. Боже, тази държава не е в ред.
55
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 5 години
Този мнооого го е страх от нови избори: просто вече "Атака" ще види НС през крив макарон.
54
1
 
10
 
! Отговори
Цветан преди 5 години
Каква атака , какви пет лева бе , Сидеров ? Навярно си помислил ,че хората забравиха ,че ти беше един от видните СДС-ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ след 1989 г. , в качеството си на главен редактор на един вестник ,който лъжеше Българите от сутрин до вечер. Така е и със Симеонов ,Каракачанов и още видни седесари ,дето станаха гербери и не знам си какви.
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не го ли търсеше полицията, напуснал дома си с мотопед?
52
1
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
пост 29 за пост 27 ли е? Ще оправдаят ли безхаберието на на 3-мата министри? Четете Кеворкян и ще се настръхнат косите от ужас за ОП!
51
1
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Свободни съчинения на един болен човек!Всички сте за смяна.До един.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заедно да се изнасят към Бургас и Ямбол. Да вземат и ортака за Русе. "Тримата ***" на Доньо Донев.
49
4
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
И накрая ще излезе Цецо и ще каже, че коалицията е стабилна. Ликуй народе.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
47
4
 
20
 
! Отговори
Край преди 5 години
Абе хора защо гласувате за този човек?!?От Нато ли ни изкара - американските бази ли изгони, ромите ли дисциплинира.НИЩО подобно просто си получава парите да крепи второ поред правителство.
46
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери поне знае що е във властта ,пари но и управление ,тоя не разбира нищо ,дребен хулиган и интригант .Остават само торбите с пари с които е купен и си личи грозно ...Партията му е по - зле и от него !
45
3
 
22
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Атака се превърна в новия Национален фронт за спасение на Бойко,преди Сидеров наричаше така партията на Симеонов.
44
5
 
21
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
43
2
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Делегирането на гласове от народа на партии и персони като този...играчор,както и на...останалите политически играчори в постоталитарна България е жива форма на...мазохизъм и трябва да се лекува...клинично.
42
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко хора излъга тоя! Обещаваше, подскачаше като филипинско петле, заплати, пенсии, златото на Дънди Прешъс...дпс...ала-бала...И като лапна кокала, забрави защо е в НС. Има ли изненадани?
41
2
 
22
 
! Отговори
Muradoff преди 5 години
Моля някой ако виждал Сидеров да се усмихва да каже.
40
5
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Сега с ГЕРБ, а утре с БСП и ДПС ще се сгодят патриотите.