Цветанов: Продължаваме да управляваме... Да изведем България над всичко!

Дебатите да бъдат културни, пожела шефът на ПГ на ГЕРБ
Обновена: 4 сеп 2018 17:02 | 4 сеп 2018 14:00,
114
Цветанов: Продължаваме да управляваме... Да изведем България над всичко!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В началото на новия политически сезон председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че коалицията продължава да следва управленската програма и обвини опозицията, че внася съмнения в обществото в ущърб на управляващите.

Той призова и през новата парламентарна сесия да има ползотворна законодателна дейност, а дебатите да бъдат културни.

В декларация Цветанов отново отчете успехите от европредседателството, посочи ползите от него за страната ни и укори опозицията, че ги омаловажава.

"Хората видяха, че Европа се интересува от нас, наблюдава ни, чува ни и ни оценява. Увереността, че сме ценни, тревожи опонентите ни. Правят се внушения, че успехите на европредседателството не подпомагат страната ни. Ако отношенията ни с Македония достигат нови хоризонти, лявата опозиция поражда само съмнения. Политическият тон на говоренето отдавна е преминал приличието. Знаем, че сме неудобна коалиция, защото съумяхме да дадем отпор на безотговорния популизъм. Желаещите да ни сменят нервничат и стават все по-безпардонни, което плаши хората. Колкото по-яростни са опонентите ни, толкова по-трудно намират път към хората", отсече Цветанов.

Той заяви, че коалицията продължава да следва приоритетите в управленската програма на ГЕРБ и ОП в четиригодишния мандат.

Цветанов посочи и предстоящите законодателни инициативи на управляващите за промени в образованието, сигурността, здравеопазването и социалната политика.

"Нека през новата сесия да дебатираме културно и с прагматични аргументи. Да изведем България над всичко и да си пожелаем това, което пише на сградата: "Съединението прави силата", заключи вторият в ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: нсЦветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецко , крайно време е да се заинтересуваш от условията в затворите , защото скоро ще станеш техен обитател...
78
1
 
26
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Като ни завлякохте в блатото...
77
2
 
29
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ами вие закрихте големите енергийни проекти, които щяха да ни направят някакъв регионален фактор. Сега щели да ни извеждат над всичко. Добре, че Европа давай някой лев все още. Макар чуждите инвестиции да намалят чувствително последната година.
76
1
 
25
 
! Отговори
Популизъм преди 5 години
Над всичко? Стандартът в България ще бъде по-висок, отколкото в Швейцария? Над кое всичко?
75
0
 
28
 
! Отговори
идеално е за някои.. преди 5 години
Очаквам всеки втори чифт обувки да ми бъде обложен,,,,и да не мога да излезна от вкъщи без да съм глобен или поне проверен...омръзна ми от държавата която те градът,цялата е една мътна ,все някоя краде от големците нещо се влачи ,поръчки ,все афери ,все ни доказват ,че тук се движим напред , а на хората е по трудно,все едно те стягат от всякъде в менгеме ,никъде нищо не върви.....селата са празни невероятно пусти,опустошени ,такива са и малките градове итенденцията продължава..
74
0
 
18
 
! Отговори
до розов гербераст преди 5 години
Не си прав това е човека който решава кой да спечели изборите кои да са министрите благодарение на него ГЕРБ са на власт.
73
4
 
8
 
! Отговори
До 75-ти преди 5 години
Ако познаваш някой който е отишъл във властта и не е крал кажи го кой е и да го направим национален герой с орден Стара планина щото аз си мисля че подобен човек не съществува. А тези дето сочат крадците са от типа "Крадеца вика дръжте крадеца".
72
1
 
29
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
До Кога ще се оставяме да ни мачкат??? Нямали най после ГЕРБ да бъде обевена за пристъпна групировка, Българският народ загива, от недоимък.
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този самозабравил се дерибей, ако малко поне приличахме на Румъния, щеше да управлява работна количка в някой затвор, заедно с цялата крадлива пасмина от ГЕРБ.А ние вече 10 год.позволяваме на един физкултурник, и на един половин пожарникар, половин полицай, половин каратист, половин мутра, и нъкакъв мъж да са на върха на "държавата" .Е заслужаваме си всичко което ни се случва, да ни управляват Пеевци, Ветковци, Божковци, Цветановци и най отгоре тиквата премиер, който при голям проблем е мишка.
70
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корумпиран крадец и мафиот.
69
0
 
8
 
! Отговори
Monteverdi преди 5 години
Bulgarien, Bulgarien ueber alles!
68
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 72 "Да окрадем всичко от България" но " от името на всички вас " Избирателите които са гласували за ГЕРБ са съучастници в грабежа !
67
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Да окрадем всичко от България" е по-правилно казано.
66
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цеци разсъждава като касапин,агнето не трябва да се дърпа от сатъра защото да бъде с отсечена глава е за негово добро .
65
3
 
32
 
! Отговори
Марш навън! преди 5 години
За какви успехи на европредседателството говори тоя и с какво са толкова ценни ГЕРБавите??? С факта, че са най-безскрупулните крадци от 1990 г. насам, и че България под тяхно управление отиде на дъното?! Управление, което напълни държавната администрация с прости и крадливи калинки с нулев професионален и морален капацитет, поради което държавата се разпада... ОСТАВКА!!!!!!!!!!
64
2
 
15
 
! Отговори
розов ГЕРБЕРАСТ преди 5 години
Бойко Борисов е единственият и вечен лидер на партия ГЕРБ ! Кой е този на трибуната? А , да , това е личната мъжка секретарка на вожда , баща и майка на партията. Бойко ,айде махай го този вече ,не става нито да носи кафе нито да прави сви/..)рки .
63
0
 
15
 
! Отговори
Магнитски преди 5 години
ИДВАМ
62
34
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Вие доказахте, че единствената национално отговорна партия. Смело напред и нагоре!
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГошУ ,а един ден като измамите и последния българин и с далаверите унищожите и последното работещо нещо в държавата ,тогава? Тогава ще умрете ивие щото тази ваша система на ограбване има един недостатък ,свършва когато сами си изрежете клона .Реално си прав ,да идеална е за мошеници ,лесни пари и мацки ,но тя не съгражда.Днешната система е основана на раждане на направеното от старата.А Бойко мисли че строи нещо си !
60
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кокала над всичко.