Цветанов: Продължаваме да управляваме... Да изведем България над всичко!

Дебатите да бъдат културни, пожела шефът на ПГ на ГЕРБ
Обновена: 4 сеп 2018 17:02 | 4 сеп 2018 14:00,
114
Цветанов: Продължаваме да управляваме... Да изведем България над всичко!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В началото на новия политически сезон председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че коалицията продължава да следва управленската програма и обвини опозицията, че внася съмнения в обществото в ущърб на управляващите.

Той призова и през новата парламентарна сесия да има ползотворна законодателна дейност, а дебатите да бъдат културни.

В декларация Цветанов отново отчете успехите от европредседателството, посочи ползите от него за страната ни и укори опозицията, че ги омаловажава.

"Хората видяха, че Европа се интересува от нас, наблюдава ни, чува ни и ни оценява. Увереността, че сме ценни, тревожи опонентите ни. Правят се внушения, че успехите на европредседателството не подпомагат страната ни. Ако отношенията ни с Македония достигат нови хоризонти, лявата опозиция поражда само съмнения. Политическият тон на говоренето отдавна е преминал приличието. Знаем, че сме неудобна коалиция, защото съумяхме да дадем отпор на безотговорния популизъм. Желаещите да ни сменят нервничат и стават все по-безпардонни, което плаши хората. Колкото по-яростни са опонентите ни, толкова по-трудно намират път към хората", отсече Цветанов.

Той заяви, че коалицията продължава да следва приоритетите в управленската програма на ГЕРБ и ОП в четиригодишния мандат.

Цветанов посочи и предстоящите законодателни инициативи на управляващите за промени в образованието, сигурността, здравеопазването и социалната политика.

"Нека през новата сесия да дебатираме културно и с прагматични аргументи. Да изведем България над всичко и да си пожелаем това, което пише на сградата: "Съединението прави силата", заключи вторият в ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: НСЦветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
*** такъв!
38
15
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
"Капитализма фалира ,време е за рестарт на комунизма!Иначе хората не са вече мотивирани от капитализма,искат спокойствие и работа"---Ама чакай малко. Това го искаш ти, но не и аз. Аз не искам спокойствие и работа. Сегашното положение идеално ме задоволява. Можеш с измама и тарикатлък да направиш милиони, да имаш 10 къщи с басейни, коли, жени, платени ескорти, каквото ти хрумне. Аз не искам да работя в завод за 200 лева и да чакам за телевизор 2 години, сори пич :) Ходете в КНДР, там е спокойно
37
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Цецко,времето за влизане в ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР, някъде покрай София е близо!
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и по физическа култара неможеш ни направи първи!!!
35
1
 
16
 
! Отговори
SS преди 5 години
абе пъпешите и тиквите кога се обираха от бустаня? за един приятел питам?
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, знаем го това управление с лозунги, от недалечното минало.
33
1
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ЗА НЕЩАСТИЕ НА ХОРАТА МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА ИЗСТРАДАЛАТА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА! КОЛКОТО И ДА ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ ЦВЪКИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРЕН ЕКЗЕМПЛЯР Е ТОЙ!
32
1
 
19
 
! Отговори
тт преди 5 години
Че вие вече я изведохте,но под България разбирате корупция.На върха сте.
31
22
 
3
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 5 години
да жевее БОЙКО БОРИСОВ!
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя по-ттъп ли е, или е по-безочлив?
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АВАРТАМЕНТИТЕ ТА МРЪСНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА *** ВЕЧЕ СТАНАХА 8 БРОЯ.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Амиерика над всичко, България над всичко. Обаче в Германия ако запееш Германия над всичко, може и в затвора да се озовеш.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:))))))))))))))
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко мисли че като строи управлява !Навремето така правели римляните ,строяли пътищата като превземали Европа !Обаче тези пътища нашите отново нивкарват в чужда система!Реално няма качествени услуги ,капитализма се провали Бойко ,както и социализма на Тато .Навсякъде некадърници и алчност и безочие .Капитализма фалира ,време е за рестарт на комунизма!Иначе хората не са вече мотивирани от капитализма,искат спокойствие и работа ,но вашата система на пътно автомобилно управление не го носи!
25
2
 
35
 
! Отговори
фактите са, че преди 5 години
При Станишев поне румънците бяха след нас, а при Борисов станахме трайно последни.
24
0
 
20
 
! Отговори
Грую преди 5 години
"Продължаваме да се возим" е искал да каже Цецо :)
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, а похвали ли се на г-н Ишиас колко яко краднете с аверчето? Да ви потупа по рамото и да ви похвали?
22
18
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
И тези от ГЕРБ не са стока, начело с оня банкянския плaзмодий, дето със всичко се съгласява и все гледа да угоди на всички, ама ако дойдат БСП/ДПС си мислите, че нещата ще станат по-добре, значи сте истински наивници и просто с политика не трябва да се занимавате и да коментирате. Видяхме Орехчо, Станишев, Луканов какви ги свършиха и колко добре бяхме. КТБ и Южен Поток бяха дело на Ореховката, за 1 година само какви ги сътвори. За Дебелян шеф на ДАНС не искам да споменавам дори
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, Европа ви оцени и каза че трябва да сложи всички банки под нейн контрол, за да не изпукат като КТБ. както и че трябва реформа в правосъдието
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пъпeш, какво ли е това "всичко", над което ще извеждаш Бъшгария? То от позиция на дъното (последни в общността), всичко останало е "над". Та какво ли означава всичко? И още нещо - не те ли е срам изобщо да се показваш и да говориш?!