Депутатите от БСП – на ротационен принцип в НС

Георги Свиленски: Отиваме при хората, до всяка точка у нас
4 сеп 2018 22:38, Анисия Иванова
28
Депутатите от БСП – на ротационен принцип в НС
Снимка: Bulgaria ON AIR

БСП остава в Народното събрание с 20 души, които да защитават в пленарна зала тезите и идеите на левицата. Останалите депутати отиват при народа, за да търсят единение. Това обяви лидерът на левицата Корнелия Нинова. Защо правят този ход социалистите?

"Не бих нарекъл това ход, това е нормално поведение на БСП оттук нататък, защото виждаме, че в този парламент няма смисъл да стоим и да участваме в безсмислени дебати. Ние няма да ставаме част от това безплодно управление", уточни в "Денят ON AIR" зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

По думите му БСП не абдикира от парламента, именно затова ще има 20 депутати, които да защитават избирателите на партията.

Още по темата

"Всички народни представители на БСП ще се редуват на ротационен принцип в пленарната зала - в зависимост от проектите, които се гледат там. Няма да има заточени в Народното събрание. По-важното е какво ще правят тези 60 души, които са извън парламента", подчерта Свиленски.

Той заяви още, че за по-важни законопроекти ще се явява цялата група на БСП в парламента, по време на обсъждането на бюджета също.

"След 10-ти септември ще има заседание, на което ще се реши кой къде точно ще трябва да ходи и участва. Ще обиколим и ще стигнем до всяка една точка на България, за да представим "Визия за България". Искаме да чуем и нови идеи. Готови сме да се срещнем и с други партии и организации, които искат да подкрепят този проект", допълни социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали ГЕРБ знаят и могат всичко? Нали опозицията им пречи да въздигнат България? Нали са си самодостатъчни? Ами да се стегнат и да работят!! България над всичко, нали? А БСП са решили българите да са над всичко. Има разлика.
4
6
 
17
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Хе-хе, смешни популисти. Не могат да постигнат нищо с демократични и парламентарни средства, защото и визията им за България, и делата им досега и физиономията им са ялови и сега почват с мръснишките номера и манипулациите - бойкоти, митинги, протести, фалшиви новини и измислени скандали. Всуе, нещастници, добре ви познаваме.
3
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така, така кворума трябва да се крепи, иначе далаверата може да секне!БСП и герб са едно и също нещо!
2
5
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
И с кого ще се срещате бе, да ва *** в лузърите? Що не дойдете и у нас, да видите как ще ви посрещна? Аз помня кой е донесъл най-много злини на хората в България.
1
3
 
20
 
! Отговори
хитро, а! преди 5 години
Еха, пак му намериха цаката да не работят, ротационна ваканция! Сред масите, значи!