Нов политически сезон: Власт и опозиция да са диалогични!

Цвета Караянчева пожела на политиците да са единни
Обновена: 4 сеп 2018 14:49 | 4 сеп 2018 13:37, Камелия Цветанова
7

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

С извънредно заседание във вторник по обяд депутатите откриха новия политически сезон, а шефката на НС Цвета Караянчева им пожела както опозицията, така и управляващите да са диалогични и продуктивни, бързо и точно да решават проблемите от дневния ред на обществото.

Тя напомни, че след няколко дни ще празнуваме Съединението и че този акт на обединение успява, защото всички държавници са били единни в позициите си.

"Съединението е събитието в историята ни, когато между политическите сили няма разногласия, това е пример за държавническо мислене на политиците", каза Караянчева.

Според нея сега политиците също трябва да са единни, да търсят компромиси, защото хората очакват решения, а дневният ред на обществото не трябва да се разграничава от този на хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Всички искаме обединение, но вие го разбирате като всички да се съгласяваме с вашите тези. От вас започна рушенето на държавността, за вас няма институции, авторитет, достойнство, вие признавате само себе си. Нямате капацитет, затова заложихте на острите думи, на нападките и на фалшивите новини. Най-тежката криза в държавата поне в най-новата история. Днес чета за дружката Ви Деси, наричат я нежно острие, а тя, като се е взела насериозно по герберски, мята стрели по институции и хора, руши...
6
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Не- Младите хора не вярват във вас! Вие сте минало! Вие сте тумор който много тежи на младото поколение! Вървите си с откраднати пари! Дано господ ви накаже!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете самодоволството на тази жена. Сигурно се изживява като богиня, след като е председател на НС?!Самозабравиха се, живеят в техен си свят и не само мислят, а са убедени, че България просперира и сме цъфнали и вързали чак?!
4
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дано господ накаже вашите деца! От болест и мъка да не се отърват!
3
1
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Досега председател на парламента не е бил такава карикатура като Цвета Пекинската Виетнамска...
2
0
 
7
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Диалогични...или Диаболични?Или да не са диабетични...или диаметрични...или анорексични...или болемични...Ба си глупостите
1
1
 
6
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Еми те политиците са единни, на книга само имат спорове, но всички заедно ни пият кръвта.