Оставаме (коалицията)... А кои министри остават?

След понеделник ще стане ясно кои си тръгват и кои идват
Обновена: 4 сеп 2018 09:46 | 4 сеп 2018 08:50,
36
Оставаме (коалицията)... А кои министри остават?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Коалицията остава, разговорите от снощи потвърдиха това. Ние сме различни партии, но ни обединява коалиционната програма. Понякога се разминаваме във вижданията за отделни политики, посочи председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Аз никога не съм си мислила, че коалицията ще се разпадне. Може би трябва да се засили диалогът между коалиционните партньори. И това трябва да се изглади не чрез медиите, а чрез разговори с мен - ние провеждаме срещи всеки вторник, или чрез разговори с премиера", смята тя.

Още по темата

"Всички го заявиха - имаме проблем в комуникацията. Може би емоцията надделя от последните няколко седмици. Мисля, че за сега този проблем е изчистен, но сигурно пак ще възникне. Ние сме емоционални хора", обясни Караянчева пред БНТ.

"Няма правителствена криза. Това е работата на опозицията - да обявява такива кризи, но мисля, че с разговори и комуникация всичко се оправя", добави шефката на НС.

По думите й оставките на министрите ще бъдат гласувани след коалиционното заседание.

"В понеделник те ще бъдат обсъдени и гласувани. Те са внесени при премиера, аз като председател трябва да ги придвижа. Аз лично не съм участвала в обсъждания на нови имена на министри, това е право на министър-председателя. След понеделник ще бъде оповестено кой остава, кои са новите министри", заяви Караянчева.

Снощи, след четиричасово заседание на коалиционните партньори във властта стана ясно, че правителството ще продължи да управлява.

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изрази надежда партньорите във властта да си вземат поука и да не позволяват разтурване на управлението, което ще доведе до щети.

Нека видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще остават защото в другият парламент няма да присъстват.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега бандитът-премиер им е казал,аз им поисках оставките,но вие няма да ги гласувате в НС и така всичко ще отмине и замине,с тоя *** народ няма как да не ги измамим,щом повярваха,че ние от ГЕРБ не сме комунисти,ще повярват и в измамите които вършим,че са за тяхно благо ! А най-бързият крадец в това правителство Вл.Горанов пък ви ***, че на Запад на старите коли данъкът се вдигал, което не е верно, аз имам такава кола и данъкът и всяка година пада, вече е 86 ? ! Ще се гласува поредната измама !
23
2
 
5
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Погледнете бялото джудже с каква ярост и злоба гледа хората.
22
3
 
3
 
! Отговори
АБЕ преди 5 години
СЪБРАЛИ СЕ МЕНТАЦИ И УРОДЛИВИ СЪЗДАНИЯ--ВАЖЕН Е КОКАЛА И ТЕЗИ ЗДРАВО ИМ ДЪРЖАТ. ГЕНЕРАЛЧЕТО-ПРЕЗИДЕНТ И ТО СЕ ВКЛЮЧИ В ИГРАТА ЗА КОКАЛА
21
2
 
1
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Наблюдавам форума дали разбира от ирония.
20
2
 
7
 
! Отговори
пълни некадърници преди 5 години
Оставка на цялото МЕНТЕ - Правителство , преди това обаче да си приберат неквалифицираните Консули от Германия в Консулските служби където ги мързи да вдигат Тел. дадени в сайта им , към това още че нищо не разбират от Документи изисквани от Германските Институции , пълни некадърници като колегите им в БГ
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИзнервенТова не са нови лица. Просто стари се прехвърлиха в "партията" на "Царя". Всичко е под контрол.
18
4
 
4
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До Пламен Василев. Ама това с измитането и избирането на нови лица вече го правихме, бе пич. Забрави ли царя, юпитата и "новите лица" в парламента и правителството? Резултата го знаеш, нали? И така не става - по много обективни и субективни причини.
17
10
 
2
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
Възхищавам се на ума и излъчването на г-н Цветанов. Велик политик. Голям държавник. Господ да го благослови и здраве и сили да му дава! Затова е работил в КДС.
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ххТе всички са за затвора. И затова взаимно се защитават. А за пред публиката правят разни уж промени.
15
3
 
18
 
! Отговори
хх преди 5 години
Оставките на тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков може и да не бъдат приети и те да останат на поста. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов във вторник....Некомпетентни нещастници! Московски е за затвора!!!!!!!!!!!!
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пламен ВасилевТрябваше да зикупим раздрънканите "западни" и по-точно "южни" таратайки, които се самозапалват в движение. Затова и завод "Чавдар" е сринат.
13
2
 
8
 
! Отговори
Мим преди 5 години
От уестминстър=миМинстър.Този път направо изкъртихте мивката,убихте коча с лопатата.
12
5
 
16
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
И аз съм на същото мнение като ги гледам на снимката, всички са за въжето. Или за някакъв Концлагер , подобен като този на времето в Белене, и всички 240 депутата са за такъв лагер. И да се изберат истински управници, който от 1989г. До сега не са управлявали България. Страмувам се от нашите управници, съсипаха държавата. Гледах по телевизията, за Завод ,,Чавдар,,,в Ботевград, ограбен разрушен една гайка няма , спят бездомни кучета вътре. Резил, пази боже, от такива управници.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрънкат едни и същи втръснали ни до болка глупости. Обаче некадърниците взаимно се защитават.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА ТОЯ КОАЛИЦИОНЕН СЪВЕТ БЕШЕ ИЗВИКАН ПО СПЕШНОСТ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР,ХА ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО И ПАК ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО ОРЕЛА,РАКА И ЩУУКАТА СЕ РАЗБРАХА И В ИМЕТО НА КАКВО,
9
5
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Като ги гледам на сномката - всички са за въжето и то без да се губи време.
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воленъ е нашият Пророк!
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само с излизане на площада може да се постигне някакъв резултат. Другият вариант е летището.
6
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ние сме различни партии, но ни обединява коалиционната програма."И каква е тази програма, че никой не я е чувал? Да вдигнете всички данъци и да крадете като за последно, защото повече я видите власт, я не?