БСП отива сред хората... Но първо – на семинар, 4-звездно СПА!

Корнелия Нинова и депутатите ще обсъждат проблеми в Разлог
6 сеп 2018 09:45,
138
БСП отива сред хората... Но първо – на семинар, 4-звездно СПА!
Снимкa: Reuters, архив

Парламентарната група на БСП замина на двудневен семинар в четиризвезден хотел в Разлог.

Червените депутати са заминали за двудневния форум в един от най-добрите СПА хотели за 2017 г. у нас, пише "Труд".

Още по темата

Партийният форум ще се състои понеделник и вторник, а сред основните теми ще е напускането на пленарна зала на 3/4 от депутатите и отиването им при народа.

Оставането само на 20 от 79 депутати на БСП в парламента бе обявено от лидера на левицата Корнелия Нинова в декларация по повод новия политически сезон.

Много от народните представители обаче разбрали едва от парламентарната трибуна, че няма да ходят на работа, а ще се срещат със симпатизанти в страната. Това обаче автоматично им реже сериозна част от заплатите.

Семинарът първоначално бил замислен като разширена дискусия за наскоро приетия документ "Визия за България". Но сега ще се наложи ръководството на парламентарната група да прави стриктни графици за присъствие и отсъствие на депутатите в парламента, защото е решено депутатските надници да се плащат от партийната субсидия.

Сумата към момента не е ясна, тъй като още не е известно колко време соцдепутатите ще останат извън пленарната зала. А някои от избаниците на БСП разчитат само на възнагражденията си като депутати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
44
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
БСП си има Бенчо Бенчев, има си Арабаджиев с 10 милиона кеш, има си Карнобатска ракия без бандерол, има си фабрика за нелегално производство на цигари пак без бандерол и за това може да си позволи всякакви луксове! Ама като зяпне в парламента Корито: Корупция, та корупция.... врещи като вдовица за х.. !?!?!?
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министърът не си отива: Нанков си остава
95
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ МИНАЛАТА СЕДМИЦА НА ПАЛАТКИ ЛИ БЯХА?ама правителствените медии си мълчат...
94
1
 
34
 
! Отговори
Тъй ще е тя преди 5 години
Първо на семинари после на спа. И за народа време пак не остана.
93
4
 
41
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
92
2
 
19
 
! Отговори
Мигрант преди 5 години
Тея , ако ми дойдат така ще ги зачеша . Вечни циркове , но те не са виновни , а овчите , които си пасат все едно ГО не скочи двойно , тоци и какво ли не ...
91
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей така са си живуркали 50 години докато вие бачкахтее за 120лв и чакахтее светлото бъдеще :)) Е до чакайте го ...Те са милионери, а вие ядете кисело мляко и нямате пари за една почивка. Продължавайте да гласувате :)))
90
2
 
28
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
Тая рошавата що не отиде се гушка с прасенцата и да си прави пиар там ?
89
3
 
36
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Ха ха ха, първо напускат парламента, после правят форум на тема:"Защо напуснахме парламента!". Някои депутати научиха за инициативата от трибуната на НС. Ще се допитват до народа в четири-звездно СПА. Е НЕМА ТАКЪВ ФИЛМ!
88
1
 
27
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Хората са им дали шанс колко пъти не са се възползвали.Вече 10 години хората си показват ,че не ги искат като избират друга партия защо не се откажат ?
87
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ В КОНВУЛС- СПОНСОРИТЕ ИМ ПРОФИЛАКТИРАНИ, ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ В ЕВРОПА И СА ВДИГНАЛИ ПАЗАРЛЪКА- СЕГА АКО ИСКАТ ДА СА В ПАРЛАМЕНТА 200 ЛВ НА ГЛАС НЕ СТИГАТ- НЯКОИ КАЗВАТ 500ЛВ НА НАБЛЮДАТЕЛ, АМА ЗНАЕШ ЛИ.
86
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има млади дето се връзват. Ама на БСП им е изпята песента.
85
2
 
30
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Тези не разбраха ли че освен пенсионерите и някой др които още плачат за соца няма гласуват за тях младите не са толкова прости да им се вържат на лъжите
84
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V TOZI HOTEL BSP SE CUVSTVA KATO U DOMA SI.
83
0
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До потърпевшЕ що лъжеш? Моята учителка тогава взимаше цели 7 долара на месец, пък знаеш какви са учителските заплати. Ти какво си работил, че наполовина на учителската си взимал :))
82
1
 
28
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
КРнелката нали се води уж социалистка. Какви са тея капиталистически СПА изгъзици и охолство? То е за мръсните богаташи, дето окрадоха отрудения народец на KLETA MAJKA BALGARIA! Като иска да е сред народа да проведе семинара на мегдана на някое бедно и порутено село, където са останали само 3 баби, да покаже, че лукса не я интересува, а е сред хората :)))))
81
2
 
34
 
! Отговори
потърпевш преди 5 години
Знам я аз вашата "Визия за България".Спомням си как по времето на Жан Виденов получавах по 3,5 долара месечно!Като знам как ни управлявахте искам не Борисов да дойде на власт ,а генерал Аугусто Пиночет! Само той изтреби до крак червените крадливци в Чили за което народът на Чили ще му е вечно благодарен.
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДНИТЕ НЕ ИЗЛИЗАЛИ, ЗАЩОТО ГИ ДЪРЖЕЛИ КАТО РОБИ- СЕГА ПРОВЕРКА КАК ВЛЕЗЛИ В БГ, ИМАТ ЛИ ТРУДОВ ДОГОВОР СЪС СОБСТВЕНИКА, КАК СА ИМ ПЛАЩАЛИ/ ИЛИ СА БАЧКАЛИ КАКТО НИЕ НА ВРЕМЕТО ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ПОТЪНАЛИ В МИЗЕРИЯ КАТО УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ, ДРУГИТЕ НЕ ВЛИЗАЛИ- ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ОТДАВАТЕ СОБСТВЕНОСТ, НО НЕ ВЛИЗАШ ВЪТРЕ ДА ВИДИШ КАКВО СЕ СЛУЧВА ТАМ, НО ВИЖДАШ КАМИОНИ ВЛИЗАТ ИЗЛИЗАТ, НО ПРИБИРАШ НАД 72 000 НА ГОДИНА, ДАНЪЦИ ПЛАТЕНИ ЛИ СА СОЦИАЛНИ, ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ- ЧЕРВЕНИЯТ КМЕТ НЕ ЗНАЕ НИЩО
79
25
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе герберските *** тука, Борисов реве по-горе за обединение с много хубави думи. Вас не ви ли е светнал?Или едно реве по-горе, а тука помията да върви?
78
0
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз имам едно предложение. За да не се дразни народа, изобщо да не ходи нито един политик в Парламента. Те така или иначе каквито и закони да приемат, никой не ги спазва, нито съд, нито държавните учреждения, народа и той много-много не си пада по спазването на Законите. Затова да си седят вкъщи и да ходят само веднъж в месеца да се разписват за заплата. Така хем ще станем първата държава, която си отглежда за домашни любимци политици :)))))