БСП отива сред хората... Но първо – на семинар, 4-звездно СПА!

Корнелия Нинова и депутатите ще обсъждат проблеми в Разлог
6 сеп 2018 09:45,
138
БСП отива сред хората... Но първо – на семинар, 4-звездно СПА!
Снимкa: Reuters, архив

Парламентарната група на БСП замина на двудневен семинар в четиризвезден хотел в Разлог.

Червените депутати са заминали за двудневния форум в един от най-добрите СПА хотели за 2017 г. у нас, пише "Труд".

Още по темата

Партийният форум ще се състои понеделник и вторник, а сред основните теми ще е напускането на пленарна зала на 3/4 от депутатите и отиването им при народа.

Оставането само на 20 от 79 депутати на БСП в парламента бе обявено от лидера на левицата Корнелия Нинова в декларация по повод новия политически сезон.

Много от народните представители обаче разбрали едва от парламентарната трибуна, че няма да ходят на работа, а ще се срещат със симпатизанти в страната. Това обаче автоматично им реже сериозна част от заплатите.

Семинарът първоначално бил замислен като разширена дискусия за наскоро приетия документ "Визия за България". Но сега ще се наложи ръководството на парламентарната група да прави стриктни графици за присъствие и отсъствие на депутатите в парламента, защото е решено депутатските надници да се плащат от партийната субсидия.

Сумата към момента не е ясна, тъй като още не е известно колко време соцдепутатите ще останат извън пленарната зала. А някои от избаниците на БСП разчитат само на възнагражденията си като депутати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четири звезден спа - чудо голямо. Цецо като се върне от молитвената закуска къде ги води неговите да им набива канчетата? Да не би в някоя кошара?
76
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде пари за кюфтета и за спа?От далавери с акцизни стоки наркотици,оръжие.
75
1
 
25
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Червените милионериАми оня, Кадиев, дето купува евтин ток и го препродава на електората тройно, къде го забрави? Само той има декларирани 10 милиона, колко има жена му, главния прекупвач на ток само мога да гадая. И като му видях къщата и ахнах, все едно имението на някой рапър от Лос Анджелис гледам - огромна, с басейни, жакузита-макузита :))))
74
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите ги избиха фашистите. Другите измряха. Останахте само червени бандити . Пребоядисани . Бизнесмени.
73
2
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 5 години
До АнонименКато избиратели сме повече от вас,тъй че айде на площада?
72
3
 
27
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
71
2
 
30
 
! Отговори
Петя преди 5 години
Браво на Корни- държи се като истинска комунистка - приватизаторка !
70
3
 
31
 
! Отговори
Xa-xa преди 5 години
Що *** Корнело на СПА? Трябваше на Бузлуджа в ..-ра-на-та чиния. Да се почуствате като народа.
69
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе оставете хората да работят! Първо да съберат малко сили! Изморени са от Бузлуджа още,после отпуски...! Не може само работа!
68
1
 
23
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
И аз така искам да ходя сред народа :)))
67
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е такива социалисти обичам.Няма страшно, те половината са олигарси имат опит с лукса... ако случайно си мислите, че ще се стеснят.
66
1
 
18
 
! Отговори
Гербер от немай къде преди 5 години
до 71...Сит търбух, за наука глух.... е казал поетът, бог да прости Р.Ралин. Има се впредвид цялата червена ***
65
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КМЕТА НА КАРНОБАТ, НЕ ЗНАЕ ЧЕ В БИВШАТА МАНДРА ИМА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ- ОБАЧЕ СИНЪТ МУ ПРИБИРАЛ ПО 6 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ, И СИНЪТ НЕ ВЛИЗАЛ ОБАЧЕ СОБСТВЕНИК, ПАЗАЧЪТ МУ ДАВАЛ НАЕМА. ВЪТРЕ ИМАЛО ХОРА ОТ АРМЕНИЯ, КОИТО НЕ ИЗЛИЗАЛИ, А БАЧКАЛИ КАТО РОБИ- ТЕ ТИ ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ КАПИТАЛИСТИ- А ДА КАЖЕ БАБА ВИ НИНОВИЦА- ТУЙ ЩО Е.
64
1
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
това със СПА_то добре, ама кво ше правят при хората ! та те не са от хората, те са против хората (разбирай народа)! другарката "истина" нинова по бански - тип прашки с надпис - бсп е секси, ше води семинара!
63
1
 
4
 
! Отговори
Гербер от немай къде преди 5 години
До Анонимен 69. Народът има право да знае!!!
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
63- ДА БЕ А КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА АВТОБУСИ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ, ЗА КИБАПЧЕТА.....ЗА ТРОЛЧЕТА- ЪМ ТЕ НАИСТИНА СА В КОНВУЛС.
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СлавиАми подай сигнал в прокуратурата бе! Слави ли си сливи лиси!? Май си "сливи"
60
0
 
17
 
! Отговори
Камата преди 5 години
До 59.Озърта се за много неща,другарката бояджийка,дет се чуди в коя партия да влезе вече.Но,ядец.За всички неща,за които се озърта няма да я огрее.Комунистически пумпал.
59
0
 
22
 
! Отговори
Слави преди 5 години
До Въпрос към ***?Тоя въпрос и беше зададен в една медия,но горката тя,каза че не помни от къде са дошли в джоба и едни 100 000 долара,кой ги е сложил там и през лицето и минаха всички нюанси на червения цвят.Сега е `честна` та `честна`.Ами далаверите с платено и не внесено месо за хиляди долари-схемата прикрита от неиния съпруг митничар, Пловдивския панаир,с Булгартабак, със незаконния износ на оръжие,като заместник министър,Цьрния Красьо,БТК, И ОЩЕ КУП `ЧЕСТНИ`ДАЛАВЕРИ!
58
2
 
20
 
! Отговори
Бети преди 5 години
До редакцията на Днес.Адмирации поздрави на целия ви екип.И, не обръщайте внимание на тези червени ***,които ви плюят.Те само това си могат,горките.