Министърът не си отива: Нанков си остава, Московски и Радев – аут?

Премиерът забранил да се коментира темата
Обновена: 6 сеп 2018 16:18 | 6 сеп 2018 09:30,
95
Министърът не си отива: Нанков си остава, Московски и Радев – аут?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Николай Нанков, министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка, все пак ще остане на поста си. Това потвърдиха високопоставени източници от Министерски съвет и близки до политическите кабинети на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Така свободни ще бъдат само постовете на Ивайло Московски и Валентин Радев.

Още по темата

Лично премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е забранил на своите да коментират оставките на тримата министри, признаха депутати от управляващото мнозинство, пише "Труд".

"Решения ще се вземат на съвета на коалицията в понеделник", отсякал Борисов.

Попитан дали ще оттегли оставката си, министър Нанков вчера лаконично отговори: "Категорично, не!".

Той беше в парламента където отговаряше на въпроси от парламентарния контрол.

В пленарната зала министърът обяви, че на всички пътища в страната ще бъде направена паспортизацията, което би трябвало да установи дефектите и опасностите по цялата пътна мрежа.

"През тази година ще се направят конкретни одити, а в последствие ще се направи и паспортизация на всички пътища. Т.е. по абсолютно всички пътища дефектите ще бъдат установени. Има идеи и за информационна система, която онлайн да следи в 24-часов режим и пътната обстановка", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
ЛИКвиция на МРРБ преди 5 години
НУжно е да се конфискуват до 90% от милиардите предвидени за финансиране на оперативни програми и еврофондове от нагло престъпни министерства и ведомства.НАглеците с е договорили с евро наркоманите от Брюксел да харчат ограбените милиарди от Българите само за НЕНосещи никакви доходи на народа обекти.
80
0
 
1
 
! Отговори
КОмуняги грабят преди 5 години
Трябваше да се въведе 100% отговорна диктатура на 10.11.1989.Да се арестуват 20 -100 човека крали милиони от народа и подписвали АНГРО ненужни кредити ..ВМЕСТО това НАГЛО ПРЕСТЪПНА ДЕМОГЛУПАЦИЯ въведена на 10 11 1989 година от *** ограбвали народа до 9 11 1989 /държаха ни с ниски заплати и пенсии .Изграждаха десетки хиляди ненужни обекти..Същите *** вместо да бъдат арестувани и поне пенсионирани останаха на Власт.Сега с е кефят че НЯМА РАЖДАЕМОСТ НА БЪЛГАРИ
79
0
 
1
 
! Отговори
София иска растрели преди 5 години
НАгли престъпници заграбили с измама власта в София ползват нарочно създадени групировки маскирани като партии за ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария.След свалянето на СИмеон Втори ,наглеците ограбват годишно по над 20 000 000 000 от народа от които поне 10 000 000 000 насочват за пране през партиини компаниики .ПАрите с е перат чрез НАГЛО КОРУПЦИОННИ Проекти по оперативни програми и еврофондове.ЗА раждане и отлгеждане на БЪлгари пари не ДАВАТ
78
0
 
1
 
! Отговори
5188 преди 5 години
Все едно, Лиляна Попова е осветена от данните за хронлогията на дейностите и стъпките на институциите. Нанковата вина е само за мудността по тоншение на предписанията, но попова е отговорна за проекта, одобрението му, контурса и договора с Трейс груп.
77
2
 
5
 
! Отговори
върбан андреев преди 5 години
Тоя фъфльо остава!!! Опазил ме бог.
76
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Не, не си отивай, ще ми бъде тъжно...
75
1
 
6
 
! Отговори
Август Импер преди 5 години
" Дядо Йоцо гледа"-чели ли сте?? Стареца бил сляп, но "ВИЖДАЛ" в съзнанието си всеки ден влака КОЙТО МИНАВАЛ ДО СЕЛОТО МУ!! 90% от Българите няма да разберат МЕТАФОРАТА! Така и вие БЪЛГАРИ сте слепи, макар да гледате! ВЕЧЕ 621г ОТ 1397г. ДО СЕГА......
74
0
 
9
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
До OMG_LuckerПо-зле не може. *** кой знае де
73
0
 
8
 
! Отговори
Адмиралъ преди 5 години
Ама така лъжат и въртят народа, че е страшно. Не знам тоя народ сляп ли е, какво? Едно е сигурно, че ГРОБ повече няма да управлява, а на герберските платени тролчета ще им секне кранчето...
72
0
 
8
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Накратко,колкото и да си ,,отидат"е без значение,тъй като доказаните престъпници управляващи абсурдистан ОСТАВАТ начело сбоко-диктатора.Нищо по разл.за посл.30-ет год.От една прастъпна групировка на всеки 4-ри год.бългърина скача на друга.Ами какъвто живот сме си избрали,такъв и ще си живеем.
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли един кадър,който да е на мястото си,с необходимото образование и опит в областта която управлява?Само калинки.
70
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с'я к'о шъ пра'им за Нанков? Да викаме ли Васко Кеца да запее едно СПРИ, НЕ СИ ОТИВАЙЙЙ???
69
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както винагаи най-некадърния от тримата ще остане...
68
9
 
25
 
! Отговори
Евря преди 5 години
Нанков обеща да поеме отговорност за катастрофата край своге очаквам да бъде съден и да влезе в затвора за 37 год като министър присъдата да бъде тройна
67
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не пропуснете пътя за наше село.Не е барнат барем 40г.За паспорта си вземете 1 кофа мастило.
66
8
 
21
 
! Отговори
Menko преди 5 години
До Гошо...***,Напълно споделям мнението ти. На министърчето ще му припомня какво каза преди 2 дена. Няма да се върна !@!@! , а сега взе, че повърна !
65
4
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 години
До А ние,не курнито,а любимата ти тиква,беше ,осъден за лъжа.
64
7
 
20
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Аз съм атеист.Аз КАТЕГОРИЧНО не признавам, НАТРАПЕНАТА ни от запада особа - Фердинант, за цар на България. Аз обаче, не мога да не се съглася с изказването на бившият депутат от НДСВ Станимир Илчев по повод думите му в БТВ, в разговор с Антон Хекимян: ПЕРЕФРАЗИРАМ:Сега не се връща Врана на Симеон, а става държавна собственост. Но ще дойдат времена, когато ще се каже: Държавата няма средства за поддръжка и имота ще го грабне някой от тези, които асфалтират пътищата с варовик! И Е ПРАВ!
63
14
 
11
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Курнито е поставена вече на средния пръст на ББ! До следващата седмица и другите двама, които са в оставка, ще запазят местата си!Което означава: "И на коча се клатят, но не падат!"
62
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за В.Арабаджиев и поръчката за европредседателството най-добрите новата опорна точка на БСП ли е?