Министърът не си отива: Нанков си остава, Московски и Радев – аут?

Премиерът забранил да се коментира темата
Обновена: 6 сеп 2018 16:18 | 6 сеп 2018 09:30,
95
Министърът не си отива: Нанков си остава, Московски и Радев – аут?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Николай Нанков, министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка, все пак ще остане на поста си. Това потвърдиха високопоставени източници от Министерски съвет и близки до политическите кабинети на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Така свободни ще бъдат само постовете на Ивайло Московски и Валентин Радев.

Още по темата

Лично премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е забранил на своите да коментират оставките на тримата министри, признаха депутати от управляващото мнозинство, пише "Труд".

"Решения ще се вземат на съвета на коалицията в понеделник", отсякал Борисов.

Попитан дали ще оттегли оставката си, министър Нанков вчера лаконично отговори: "Категорично, не!".

Той беше в парламента където отговаряше на въпроси от парламентарния контрол.

В пленарната зала министърът обяви, че на всички пътища в страната ще бъде направена паспортизацията, което би трябвало да установи дефектите и опасностите по цялата пътна мрежа.

"През тази година ще се направят конкретни одити, а в последствие ще се направи и паспортизация на всички пътища. Т.е. по абсолютно всички пътища дефектите ще бъдат установени. Има идеи и за информационна система, която онлайн да следи в 24-часов режим и пътната обстановка", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
23
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Матряле, луд ще те направят :-) Друг път пак гласувай за шарлатани!
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Чакай да видим дали изобщо ще го сменят. Може и да си остане на поста. Може и третият да си остане на поста.
39
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московски отдавна трябваше да бъде сменен а и да излезе от политиката изобщо.Доста поразии се случиха в повереното му министерство а и трагедията със собственото му дете,преля чашата.А той стой и чака...да му се размине.Наглост е това.
38
11
 
29
 
! Отговори
Другарят Б. Борисов преди 5 години
Верно, че оцъкленото ми министърче е калинчо, ама много слушка и кака си Лили, и мен.
37
4
 
15
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ако искате, мога да ви кажа как се усвояват еврофондове и се правят велоалеи и как се правят градинки с детски площадки на каква стойност, и кой пребира парите!!!Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!!
36
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По пътищата продължават да умират хора, а отговорните се чудят как да местят пешките по шахматната дъска. Всичко си остава по старому. А хората продължават да умират по пътищата. Пътищата продължават да ги строят по същия начин, същите наши хора. На никого не му пука, докато не загуби близък на пътя. И какво от това? Пътищата продължават да ги строят по същия начин, същите наши хора. Пак, пак, пак...
35
5
 
26
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Е това е наглост и ще прелее чашата на търпението. Доказана корупция в строителството на пътищата и не само, че няма съдебна отговорност , но и оставка. Тогава оставка на цялото некадърно и корумпирано правителство начело с Пожарникаря Вожд.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Радев беше казал че е хубаво да се подслушват гражданите незаконно както правеше Цвъ а сега ще ни набутат Ципов-СС-хер Флик!Честито роби!И всичко това в най бедната и корумпирана държава!
33
2
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Тоя Нанков ми прилича на ... Някакъв недоразвит такъв ...Ама, Бате Бойко такива си ги слага на ключовите министерства, където има далавера ...Да слушкат !
32
2
 
15
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Мдаааа, запънали са се като магаре на мост ............!А магарето, само като заиграе тоягата тръгва!Мдаааааа?П.П.А ако не помогне тоягата ..... има едни устройства, с оптика ............
31
0
 
15
 
! Отговори
Хахахаааа преди 5 години
Като Нема документи---Има далавера...Инче как да краднеме...?!!!!
30
6
 
16
 
! Отговори
Гласят ни Циповщина преди 5 години
Оставка на цялото ченгесарско правителство!ОСТАВКА Веднага!
29
3
 
9
 
! Отговори
Василев преди 5 години
В Бяла имаше мъгла имаше автобус и имаше мост , на който се дава предимство!!!Абсолютно няма нищо общо с трагедията в Искърското дефиле!!!Агент Бенджи Брамбахал!ЦРУ!!!
28
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нанков значи най добре лиже ,затова остава .
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да видим дали само този ще остане! Казана дума НЕ е хвърлен камък. Сценарият се повтаря всеки път и ни е до болка познат.
26
2
 
20
 
! Отговори
Дивия изток преди 5 години
Паспортизация звучи като много скъпо правене на нищо :)
25
2
 
16
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
... Значи Партията до сега е приемала пътищата.. На юнсшко доверие.75г.?!!!!
24
0
 
14
 
! Отговори
сертификати преди 5 години
ГЕБРможе ли да ни направите паспортизация на уюветедали отговарят на изискваниятаи сертификати да ни дадете ако можеза екологични нормина изхвърляните от нас вещества
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче все още няма нито един арестуван за качеството на пътната настилка !
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...ще бъде направена паспортизацията..."------------------------------------------------------------Ужас, та досега няма ли паспортизация на пътищата?!Е, браво българска администрацийо. И какво сте правили досега!Та това е първостепенна, животоосигуряваща задача!!! АПИ-та, МРРБ-та, КАТ-ове, ДАИ-та, ИА"АА"-та, комисии, десетки други централни, регионални и тем подобни имитиращи, нищо неправещи създания на бюрократично-партийното управление българско. Срам! За какво получават заплати?