Миротворецо наш... Синята каска на Каракачанов – хит в мрежите

Вицепремиерът вдъхнови интернет зевзеците
6 сеп 2018 07:45,
62


Синята каска на военния министър Красимир Каракачанов от извънредния консултативен съвет стана хит в Интернет и вдъхновение за много колажи и карикатури.

Хитов ли ще е новият парламентарен сезон и ще удържи ли синята министерска каска мира в Народното събрание?

Още по темата

"Сини каски" наричат мироопазващите сили към ООН, които се пращат в най-горещите точки на света. Явно военният министър Красимир Каракачанов е решил, че коалиционната сбирка в понеделник е такова взривоопасно място, пише Bulgaria ON AIR.

Готов е да пази мира, дори и с каска, сложена на обратно, тогава, когато се наложи. В социалните мрежи акцията на министъра на отбраната беше посрещната с насмешка. Каракачанов беше сравнен с героя на Ярослав Хашек - добрия войник Швейк, а потребителите се надпреварваха кой ще публикува по-забавен колаж след миротворската министерска акция.

Плод на PR акция или не, "синята каска" засенчи търканията в коалицията. Каракачанов сподели след цигара в стаята на ГЕРБ за готовността си отново да нахлупи синята каска в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
43
 
! Отговори
Пародия преди 5 години
Пародия на цялата държава,пълен цирк.управниците мязат на клоуни но за разлика на публиката са милионери,а публиката мизерства с по 600,700лв...нека куклиното шоу продължава,хората искат парче хляб и зрелища...
6
2
 
24
 
! Отговори
е га ти манерката .. преди 5 години
С тово куко на главата е като войника Швейк-- и ни гарантира ,че нито една враждебна армия няма да ни нападне , я си представете Путин с такова куко на главата....от тук во веки веков Бг армията ще предизвиква диво хилене ...
5
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиха и прогониха милиони българи, а се правят на омиротворители.
4
2
 
51
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Moля,не сравнявайте светлия образ на Швейк с това недоразумение.Ясно е,че тези,които го сравняваха по мрежите,толкова са и чели книгата.Швейк е благороден войник изпълнен с желание да се сражава.Този едва ли.Цялата идея на книгата е,чрез образът му да покаже нещата в армията и да се види истинското лице на воденето на война в тила.Вие в редакцията е ясно,че я имате 1-2 прочели, я не.Поне главния редактор трябва,но напоследък и в това се съмнявам!!
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът няма нужда от миротворци, а от воини !
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека си играят децата! Първи клас са, айрън мен, спайдър мен, това-онова...Радвайте им се ! Деца!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Несправедливият мир е по-лош от войната.