Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!

Днес сме разделени от противоборства, смята червената шефка
6 сеп 2018 13:00,
149
Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!
Снимка: БТА

И червената шефка Корнелия Нинова поздрави българите с днешния празник от Facebook.

"Честит празник, българи! Съединението на Княжество  България с Източна Румелия  е велико дело на големи  родолюбци. Даваме им своята почит  и признание. Гордеем се, че сме  техни наследници, но сме и  техни длъжници", пише лидерът на БСП.

По думите й днес е била поставена граница помежду ни и сме разделени от противоборства. Корнелия Нинова смята, че вина за това имат и политиците.

"Но е ударил часът за днешното Съединение. Знам, че всеки има своите мечти, тревоги, успехи или болки. Всеки избира и своите политически възгледи. Нормално е да сме различни. Но над нашите различия стоят общочовешки и общобългарски ценности. В тяхно име и със силата на националната енергия, можем да потърсим днешното обединение за утрешна България", пише още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
6
 
! Отговори
Продължение на 111 преди 5 години
Изтриха ми: Това е състояние на ду.ха.Не знам защо думата дух се цензурира???
108
0
 
6
 
! Отговори
До 96 преди 5 години
"Българите не можаха да произведат читава политическа класа." А чудиш ли се защо? Комунистите целенасочено избиха елита на нацията, интелектуалците, работещите и даващи работа на хората. Останаха тези от червената неграмотна селяния, която превзе властта. Селянията е не само дразнеща, но и смъртоносна. Това е състояние да духа. Комунистите научиха народа да не работи, да лъже и да краде, като тях. Ето, сега берем плодовете на тази жестока и крадлива партия. Бог да ни е на помощ!
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017 Г ..БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- НИНОВА И СИЕ СА ЯХНАЛИ РОЛС РОЙС, БУГАТИ, ФЕРАРИ И СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ КАПИТАЛИТЕ СИ- ПРЕОДОЛЯВАТ ЛИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ.
106
0
 
11
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
Искаш да кажеш, че Нинова е смела крадла! Цяла партия стои зад гърба й, плюс всички червени милионери и милиардери, плюс всички мутри и бандити. Ей затова се прави на смела...
105
1
 
13
 
! Отговори
вуйна пена от мизия преди 5 години
няма да се съединим, вие крадохте и имате огромни пари, а народа има мъка,стига ни баламосва другарко техноимпекс
104
3
 
17
 
! Отговори
До омаяните от Корни преди 5 години
Баба ви Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги е с някаква отблъскваща ехидна усмивка. Не знам как я харесват комунистите и й ръкопляскат???Двулична милионерка! Защо синът й е в САЩ, а не в любимата Русия?В БКП има 2 групи, които воюват помежду си - милионерите и милиардерите. Кой ли ще победи?
103
1
 
23
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Съвсем малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
102
1
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА! преди 5 години
Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.
101
1
 
18
 
! Отговори
Никакво обединение преди 5 години
Никакво обединение с комунистите-милионери-бандити!Поредният БСП бандит. Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. Създали са схема за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица
100
20
 
3
 
! Отговори
Искрено преди 5 години
Ех да имаше още няколко такива смели и умни политици като Нинова, сега нямаше да сме на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот.
99
23
 
5
 
! Отговори
До № 95 преди 5 години
Наистина смела жена. Вчера в парламента им го каза в очите за пътищата-убийци, които строят. Браво на Нинова!
98
4
 
21
 
! Отговори
Съединител преди 5 години
В чест на Съединението да "съединим" другарката Нинова с Ким Чен Ур. Какъв ли *** ще се пръкне от такова съединение?
97
1
 
1
 
! Отговори
до 97 преди 5 години
Баце, твоята идея е като оня виц за вътрешният глас на ***.
96
17
 
4
 
! Отговори
Да се напомня преди 5 години
Бочко и шайката фалираха "Олимпик" и накараха хората два пъти да плащат застраховка, сринаха търговския регистър, убиха животните на бедните хора и строят некачествени пътища-убийци.
95
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Празни мисли на една празна ци г анка.искаме да се освободим от *** ци г анета ивсички крадливи пръдлета и бе ка пета
94
21
 
13
 
! Отговори
замери Бойко с чаша преди 5 години
Само така Нинова, сега вземи и чашата с вода, която е до теб и замери Бойко. Вземе поумнее тиквата след това.
93
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не можаха да произведат читава политическа класа.
92
22
 
13
 
! Отговори
Смела жена преди 5 години
Ей тези тикви щяха напълно да оглозгат народа, ако я нямаше тази смела жена. Нинова е смела жена.
91
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече предпочитам другарката Корнелия. Поне е на ясни червени позиции, не че те ще променят нещо.
90
29
 
32
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Намерил се кой да ни обединява, тази дето нарича представителите на едно легитимно правителство - убийци, престъпници, предатели и изменници, като по този начин заклеймява и 2/3 от българите, които са ги избрали ... Ще ни обединява с 20-те % "умни" и "интелигентни" гласоподаватели на БСП, които по думите на Иво Христов смятат, че съвеЦката армия е спасила българските евреи, и не уважават най-българския празник - Съединението, защото се е случил пряко волята на "братушките" им ... !!!