Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!

Днес сме разделени от противоборства, смята червената шефка
6 сеп 2018 13:00,
149
Нинова от Facebook: Удари часът за днешното Съединение!
Снимка: БТА

И червената шефка Корнелия Нинова поздрави българите с днешния празник от Facebook.

"Честит празник, българи! Съединението на Княжество  България с Източна Румелия  е велико дело на големи  родолюбци. Даваме им своята почит  и признание. Гордеем се, че сме  техни наследници, но сме и  техни длъжници", пише лидерът на БСП.

По думите й днес е била поставена граница помежду ни и сме разделени от противоборства. Корнелия Нинова смята, че вина за това имат и политиците.

"Но е ударил часът за днешното Съединение. Знам, че всеки има своите мечти, тревоги, успехи или болки. Всеки избира и своите политически възгледи. Нормално е да сме различни. Но над нашите различия стоят общочовешки и общобългарски ценности. В тяхно име и със силата на националната енергия, можем да потърсим днешното обединение за утрешна България", пише още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
18
 
! Отговори
до П. Чешмеджиев преди 5 години
Голяма близалка удари по *** на *** бе!?!?!?
68
26
 
3
 
! Отговори
браво преди 5 години
Може да е лицемерно, но се е сетила.
67
2
 
34
 
! Отговори
до 57 преди 5 години
Имам в предвид, че Корни ще ни върне към без коли и без пари - както си бяхме заключени и ползвахме "открит лист" за да посетиш например гр. Петрич!.......... Така управляваха тези убийци и терористи от БКП/БСП/ДС!
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ДЕЛИТЕ ! ТЕ ТАМ ГОРЕ ВСИЧКИ СА СИ ЕДНО ОСТАНАЛОТО ОТ ЦИРКА -Е ЗА НАС ! РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ БРАКЯ КОМЕНТАТОРИ !
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Македония сега щеше да е българска, но БКП я подари на Югославия.И тези ще говорят за България и ще се правят на българи?
64
2
 
29
 
! Отговори
Мамата преди 5 години
Явно всички от БСП са правени по калъп.Никой ли не се намери да бутне с остена *** към Крушовица,да си пасе спокойно,а не да бръщолеви небивалици.
63
2
 
24
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
си е сложила "черния печат" още като се е ОТВЪРНАЛА от СДС.На 28 г., млад човек, живеещ с НОВОТО, затова я е взел И.Костов на работа. След това тя е "захитряла', видяла е, че няма "аванта' да си член на СДС, освен това беше пълно с "бкпчленове под прикритие"( РУМЕН ВОДЕНИЧАРОВ и др.) "Някой й е подшушнал,че е ИЗГОДНО да се ПИШЕ "нова БСП партия", защото на старите никой не вярва.Но... подценила е МИСЛОВНИЯ ПРОЦЕС на по-умните от нея.А те са много.Точно повтаря клишетата на БКП от 45 години;
62
30
 
3
 
! Отговори
П.Чешмеджиев преди 5 години
Винаги с другарката Нинова !!!
61
15
 
4
 
! Отговори
иван преди 5 години
Истината е съединение бсп и дпс защото русия е велика
60
3
 
7
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Аз не знам защо политически партии като ГЕРБ и БСП извличат дивиденти за съединението при положени, че нито партиите им нито там заблудените им идеологии, като демокрация или комунизъм каквито изповядват имат някаква връзка със съединението... Съединението на България се дължи изцяло на монархията, Царство България!!! Да като българи могат да празнуват, но не и чрез използването на партиите си......
59
0
 
11
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
До тонката.Рипа,рипа,докато седне на някой коч.Е,тогава може да и мине лудостта.
58
2
 
18
 
! Отговори
Съединение преди 5 години
Никога ПОВЕЧЕ БКП,БСП и техните ЛЪЖОВНИ идеали:вижте уволнението на мл.инспектора, който НЕ написал акт на Г.Радев: КАК да напише,като веднага е дошъл шефът на БКП ЛИСКОВ и нарежда;над момчето са НАЧАЛНИЦИ,Президент, баща на президент.КАКВО ДА Прави? СЕга този ЛИСКОВ- главен виновник ,да намери работа и да се ИЗВИНИ на мл. инспектора.Така управлява БКП 45 г.( навремето баща ми НЕ искаше да стане член на БКП( около 1950г.),въпреки, че бяхме БЕДНИ: казваше :'не искам.виждам какво правят в службат
57
0
 
10
 
! Отговори
111 преди 5 години
Не е вярно по-малко трафик. Тогава ладите и жигулите още вървяха.
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво се има в предвид че 2001 - 2008 трафика беше в пъти по-малък и слаб. Т.е.. По-малко коли на пътя ...много по-малко.Нито пари имаше за патуване, нито коли .
55
3
 
19
 
! Отговори
111 преди 5 години
Който говори, че днешната власт убиват хора по пътищата, нека влезе в сайта на МВР и да види жертвите по пътя периода 2001-2008 и 2009-2018. Цялата информация си я има, ама *** не ще да я чете, че иначе нямаше за какво да мрънка. Жалка жена.
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние се срамуваме от днешните политици.Каква ирония или по скоро много тъжно
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да се обединиш с децата на комунистите? Те имат наследствена обремененост,склонност към кражба и дори убийства.
52
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвременна БКП наглост, лицемерие и простотия! Щом булшинството от народа е *** ще им сърба попарата до гроб!
51
11
 
5
 
! Отговори
иван преди 5 години
Море тая ке оправи българия
50
3
 
13
 
! Отговори
Анатема,Ай Ду Ци! преди 5 години
А тябваше вече да лежи до животно и да привлича вниманието към себе Си от "офиса"Си в Сливенския с гладни стачки и дела в Европейския съд!Анатема,цървени и каравени Ай Ду Ци!