Сидеров би сменил всички министри, ако бил на мястото на Борисов

В Обединени патриоти нямат единна позиция за трите оставки
65
Сидеров би сменил всички министри, ако бил на мястото на Борисов
Снимка: Булфото, архив

Трите поискани и подадени оставки на министрите Валентин Радев, Николай Ненков и Ивайло Московски предизвикаха трусове в управляващата коалиция.

Още по темата
"По оставките нямаме единна позиция. Каракачанов и Симеонов смятат, че и тримата министри не трябва да подават оставки. Аз смятам, че това е преценка на премиера и има повече информация кого да смени. Ние ще му се доверим. На мястото на Борисов аз бих сменил абсолютно всички министри, защото нито един от тях не стана да каже, че декларацията на НФСБ е клеветническа и тенденциозна. Никой не защити собственото си място в правителството”, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред Нова тв.

"Декларацията на НФСБ, в която се твърди, че премиерът е едноличен управник и едва ли не диктатор, е абсурдна и това не е вярно. От страна на "Обединени патриоти” имаше доста кадрови предложения и назначения и всичко това беше приемано с разбиране от страна на премиера”, допълни Сидеров.

По думите му не е нужно Борисов да консултира всяка една промяна в неговата квота.

"Като капитан на отбора е в правото си да сменя играчи. Важното е да се върви напред”, допълни Сидеров.

Той е на мнение, че Патриотите са започнали да се обезличават в коалицията.

"Живеем в едно махленско дребнотемие. В Европа стават генерални промени. За първи път пристига представител на Белия дом и казва, че иска да обедини националистическите партии. Термин, който беше табу до преди няколко години. Той казва, че национализмът е бъдещето на Европа. Всичко това минава край ушите ни все едно го няма”, коментира лидерът на "Атака”.

Той предложи вниманието да се насочи към важни въпроси като икономиката, доходите на населението, енергийните проекти и миграцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно..................не стават министрите на ГЕРБ.................много са *** и некадърни.............освен това и корумпирани.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да смениш един или двама министри е едно - подвели са те, не са се справили в тежка ситуация и т.н. Ама да сменяш министри при всеки гаф - ами явно не можеш да преценяваш хората и нямаш екип, т.е. не ставаш за премиер. Волен би сменил всички министри, но не би си подал оставката... Затова никога няма и да стане премиер.
29
1
 
22
 
! Отговори
Абд Ал преди 5 години
Когато чистеше паметници след присъдата по какви критерии си ги избираше г-н Сидеров? Понеделник възрожденци, вторник царе? Някой контролира ли дали е окопал хубаво край тях тревичките?
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров фен на Тръмп! Боже опази
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честит праздник, таварищ Сьидерович!
26
8
 
7
 
! Отговори
ГИТ СИК-ТИР преди 5 години
НЕ САМО МИНИСТРИТЕ, А И САМИЯТ БОРИСОВ ДА СИ ТРЪГВА.САМОВЛЮБЕН ЕГОЦЕНТРИК - КАЗВА ПСИхИАТЪРЪТ Д-Р Николай Михайлов.
25
2
 
12
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ЗАБРАВИХМЕ ЛИ ,КОГА СФИНКТЕРОВ ПРОДАДЕ " ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА " ??? МОТИВЪТ МУ БЕ : ... " МОРЕ ВОЙВОДО - .ЪЗА СИ ДАВАМ-- ЯНА ПРОДАВАМ ...САМО И САМО ГЕРБ ДА ...ЕГАВАМ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24
1
 
30
 
! Отговори
Абд Ал преди 5 години
Като пиянства в самолета за Франкфурт Волен беше ли обърнат към важните теми?
23
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз е толкова морален и православен, че направи дете на бившето гадже на доведения си сън докато все още е женен за майка му. Егати филма.
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой го интересува какво би направил някакъв психичноболен?
21
1
 
29
 
! Отговори
st.anger преди 5 години
защо ни занимавате с този? защоооо...? непрекъснато плямпа безсмислици,не е свърщил никаква работа за България.
20
1
 
20
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Сидров винаги има готови списъци с нови министри и депутати- дават му ги от Москва. Затова не е казал нищо ново- интересно ще стане,ако отима планова стратегия за отстраняване на руската агентура от управлението и националната икономика.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Като капитан на отбора е в правото си да сменя играчи. Важното е да се върви напред, допълни Сидеров.Каква мазна *** на футболна тема за баш футболиста Борисов. Няма такъв отвратителен подмазвач и *** като Сидеров.
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена му да си го прибере у дома да си гледа детето.Без това е в пенсионна възраст.Стига се е излагал този "патриот",че вече е жалък.
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че влезе във властта, за да се види ясно, че за нищо не става. Само залъгва един контингент от нискоинтелигентни индивиди да гласуват за шуробаджанашката му партия и семейната фирма Атака. Просто бизнес и субсидии.
16
1
 
28
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Някога на твоите събирания и аз повярвях и дадох 10лв.като събирахте дарения в началото...СЪЖАЛЯВАМ ......ненормалник ...
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""Той казва, че национализмът е бъдещето на Европа." Боже, пази България от националисти като този!
14
2
 
36
 
! Отговори
ами преди 5 години
Волене,ти предател национален,колкото и да ближеш на Бойко......за....ръката,ти повече власт НЯМА да видиш!Ти си едно нищо,ама нищо!
13
2
 
23
 
! Отговори
Аман от драскачи ! преди 5 години
Този дали ще се сети, че по делото за Летище Варна набута цялото си обкръжение като лъжесвидетели, след като те твърдяха едно, а той накрая призна обратното...
12
2
 
19
 
! Отговори
Alex преди 5 години
Ми да ги хване за рьчички и заедно да ги нема