БСП не ще новите министри: Отчаян ход на Бойко Борисов са!

Те щели да продължат вредната политика на правителството
Обновена: 10 сеп 2018 16:48 | 10 сеп 2018 15:37, Камелия Цветанова
128
БСП не ще новите министри: Отчаян ход на Бойко Борисов са!
Снимка: Булфото, архив

Още преди да бъдат внесени в парламента кандидатите за нови министри на вътрешните работи, на регионалното развитие и на транспорта, от БСП излязоха с декларация, в която се обявяват против тях.

Още по темата

"Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция", пишат от "Позитано" 20.

"БСП ще гласува против тези кандидатури и остава на позиция за оставка на целия кабинет", пише още в декларацията.

По-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че в четвъртък ще бъдат внесени трите министерски оставки в парламента.

Той обяви и кои са кандидатите, които ще сменят тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков.

"За да не се спекулира с имена, ще ви кажа за кандидатите, върху които сме се спрели. За Министерството на транспорта - Александър Манолев, досега зам.- министър на икономиката. За министър на вътрешните работи - главният секретар Младен Маринов, за Министерството на регионалното развитие - Петя Аврамова, която сега е депутат и е бивш зам.-кмет на Враца", каза премиерът.

Той добави и че има мнозинство и трите оставки да бъдат подкрепени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
10
 
27
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
93
23
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Въпрос към ***?: Ти колко пъти вече го задаваш този въпрос и колко пъти трябва да ти се обяснява, че Корнелия Нинова не е купувала Техноимпекс. Купила е акции от приватизацията му и след това ги е продала за 65000 лева - пари като за един апартамент.А и това няма нищо общо с темата.Но луд (и герберски *** за жълти стотинки) умора нямат.
92
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудо на природата е таз мома дебела.комустка днеска или демократка смела .важно...да не дава...само да е взела
91
11
 
16
 
! Отговори
Корнелийоооо, преди 5 години
Пениш се, не пениш, теб за министър няма да те предложат, нито ще спечелиш избори.Хората не те искат!И колкото повече се напъваш да си на всяка манджа мерудия, толкова повече олекваш и досаждаш!
90
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как може един п..рост охранител да открадне банка и да направи приятелката си милиардер, ама нейните пари не били негови, и толкова дълго да управлява в полза на м..афията
89
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Нинова БСП се пресвърна в крайно дясна, ксенофобска и антиевропейска, популистка партия от неофашистки тип. Не случайно връзките и с ПЕС са прекъснати. Тази жена ще остави едно черно петно след себе си.
88
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е няма по отблъскващи политици от дуета бб и цвцв, направо шампиони по отвратителни физиномии
87
7
 
13
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
86
4
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
На опозицията това и е работата - да боде по задните части управляващите и за да ги накара да си вършат работата (а не само да си гледат далаверите). Но това не е достатъчно за да тръгнем напред. Необходимо е хората, избирателите да излизат на улицата и да протестират, когато е необходимо. И затова е много добре това, че жители на Своге излязоха на протест - затова щат-не щат гербаджиите този път ще трябва да го оправят. Но колко още има като него.
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам КН дали и колко краде но от десет години крадците се казват герп, такова крадане и по времето на симеончовото ндсв нямаше, а те бяха доста добри в това си начинание
84
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП/БСП винаги са имали отблъскващи лидери, но това чудо надмина всички...
83
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бсп-арски вопли на отчаяние
82
15
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Нинова е права, колкото и да не им се иска на гербаджиите да го признаят. Оставката на министрите сама по себе си не решава всичко. Решенията трябва тепърва да се вземат и това е задължение на изпълнителната власт. Кой е виновен за това, че след толкова сигнали за проблемният път не са взети мерки? Естествено държавните органи, които се занимават с транспорта. Ако продължават с това безхаберие, ще има и други подобни катастрофи.А Бойко действа пожарникарски, както винаги - да замажем нещата.
81
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова е олицетворение на прехода; социалистка-едра приватизаторка, русофилка със синче проводено в САЩ, бори корупцията с мъж митничар... ГНУС!
80
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гер...берастките *** добре заработиха днес, видят ли нещо за бсп веднага изливат тонове помиявярвайте че живеете добре с жълтите стотинки от герп, то бива д..ебилщина, ама чак пък толкова много....
79
11
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Корнелия Нинова е много права като казва че тези същите нови министри който ще бъдат назначени ще бъдат същите като предните Но смятам ,че Герб ще паднат от власт .Браво на бсп че ще гласуват против гласуването на новите министри .
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусни клозетни плъхове. Тепърва ще теглите за убийстата и кражбите. Бог ще ви накаже сурово изверги!
77
0
 
13
 
! Отговори
хич не е преди 5 години
До КолевАко беше психически болна,сина и нямаше да е в Щатите,а в Сев.Корея!
76
2
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
На Корнелка хич не и пука за никой и нищо. Номерът е да се кудкудяка за да не забравят за нея и компанията и на следващите избори пак да се нареди в парламента. И да си кюта. Ще си вдига шум и те така. За какво мислите че разкара Янаки Стоилов и Мишо Мастиката. Те поне се опитваха да влагат смисъл в кудкудякането
75
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрация добре,но българската е много престъпна.Затова една партия и еднолична власт.Комунизъм или социализъм.Всичко да си стане държавно и пълна национализация.Иначе сме Титаник 2.