БСП не ще новите министри: Отчаян ход на Бойко Борисов са!

Те щели да продължат вредната политика на правителството
Обновена: 10 сеп 2018 16:48 | 10 сеп 2018 15:37, Камелия Цветанова
128
БСП не ще новите министри: Отчаян ход на Бойко Борисов са!
Снимка: Булфото, архив

Още преди да бъдат внесени в парламента кандидатите за нови министри на вътрешните работи, на регионалното развитие и на транспорта, от БСП излязоха с декларация, в която се обявяват против тях.

Още по темата

"Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция", пишат от "Позитано" 20.

"БСП ще гласува против тези кандидатури и остава на позиция за оставка на целия кабинет", пише още в декларацията.

По-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че в четвъртък ще бъдат внесени трите министерски оставки в парламента.

Той обяви и кои са кандидатите, които ще сменят тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков.

"За да не се спекулира с имена, ще ви кажа за кандидатите, върху които сме се спрели. За Министерството на транспорта - Александър Манолев, досега зам.- министър на икономиката. За министър на вътрешните работи - главният секретар Младен Маринов, за Министерството на регионалното развитие - Петя Аврамова, която сега е депутат и е бивш зам.-кмет на Враца", каза премиерът.

Той добави и че има мнозинство и трите оставки да бъдат подкрепени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
БУНТАР преди 5 години
НИНОВА СПАСЕНИЕТО ЗА БСП А ОТТАМ И ЗА БЪЛГАРИЯ Е--ВСЕНАРОДНА СТАЧКА НОЯТО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ НО НЕ ВИ СТИСКА ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕЗИ ОКОЛО ВАС ЩЕ ВИ СХРУСКАТ И ЗАТОВА СЕ ЗАДОВОЛЯВАТЕ САМО С--КОНСТАТАЦИИ ДОКОГА
113
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
" БЕЕ- СИ - ПИ" ДА СЕ ЗАПИТАТ / ЗАЕДНО С ЖУРНАГ.ЪЗКАТА / :- НА КОГО МУ ПУКА -КАКВО МИСЛИ И ИСКА ПАРТИЯТА " БЕЕ- СИ- ПИ " !?!? ОКРАЛИТЕ НАРОДА СИ -НЕ МОГАТ ДА ИСКАТ ПОДКРЕПА ОТ ОКРАДЕНИТЕ РАБОТЕЩИ - И ПРОИЗВЕЖДАЩИ СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ - МОИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ДЕЦА И ВНУЦИ И ...Т.Н./ АЗ СЪМ БИВШ БАЧКАТОР И УЧИТЕЛ СЪМ РАБОТИЛ И КАТО ПОЛИЦАЙ СЪМ РАБОТИЛ И ТРЕНЬОР ...И РИБАР И ГЪБАР ,НО НЕ ПРЕЧА НА ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО/ !!!!!! КИРИЛ ДОБРЕВ БИЗНЕСМЕН !!!
112
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, хората се произнесоха на изборите. Те си казаха думата и сега ще ги търпим. Ако искаш нови избори плати ги и ще ги проведем. Бедна България няма пари да ти угажда.Престани с тези оставки. Твоите хора и без постове достатъчно ограбиха народа и забогатяха - куфарчета, приватизации и т.н.
111
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова ,кога е следващата софра,на която да присъства българомразецът Емир Костурица?Не ви ли е ясно от БСП,че цатъвате все повече и скоро няма да се доберете до власта.
110
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Логика Абе , не виждаш ли че суджука от Банщя вдига всичко, само доходите не
109
5
 
15
 
! Отговори
Логика преди 5 години
Защо коментирате *** ? Защо не коментирате предложенията ? Единия бил шофьор на Мето Илиенски , другия бил в управата на "Булгартабак" - СПЕЦОВЕ !!!
108
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** се натиска да краде България с дружинката другари.Е не им стигнаха грабежите на народа на Бсп-то
107
6
 
23
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Само др. Нинова може да докара бесепето до избираемите възможности на седесето. Бравос на нея , таквоз нещо ние антикомунистите не сме си и мечтали.
106
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение:4. Депутатите на другарката ти любима колко лични средства дариха за домове на сираци и болници?5. Само партийната принадлежност на кмета на с.Баня ли е причината да изберат можеби най-скъпият (вярно много шик, казват посетилите го)СПА хотел на фона на бедността на електората им който се канят да навестяват? С загриженост за тях ли го обясняват?
105
2
 
16
 
! Отговори
Бивш пожарникар преди 5 години
До,, ognyanz". Прав си. И понеже си много осведомен те питам:1. От къде прихвана , парички за тези акции?2. Тогава тя като човек на БСП-БКП , човек на СДС,. или просто човек на Иван Костов е назначена за Ген. Директор на "Техноимпекс", като си спомняме каква чистка на кадри комунисти беше тогава?3. По времето на чие управление неин заместник май беше хванат на границата със Сърбия да пренисаше куфарчета с недекларирани пари на сръбски гражданин?
104
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И опозицията е като синдикатите,само театър и циркове.
103
18
 
4
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 5 години
Не мога даразбера колегите тази вечер!Значи коментираме Кинова.Та, тя сиреч БСП не ще новите министри.Това бил отчаян ход на Б.Б. = оня прякор Тиквата.Е, който мисли нека да коментира,Каквито и да са 3-те магарета предложени от Тиквата пак каката си е права.Щото Тиквата не може да стане отново футболист от бистришките тигри.Има висико кръвно.Човешко е. И аз имам когато изпия 2л. хисарско мерло.Ама той от какво? Давам 1л. мерло 2017г. ако някой ни напише нещо по въпроса!
102
20
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Въпрос към ***?също като тиквата,той как успя да си купи къща в Барселона,и ***,така купи техното.
101
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-101на мето илиянски,и беше добър шофьор,бълзо от варяше вратата,патрона да слезе,бързо затваряше вратата,като се качи патрона,и сега изведнйж министер,това даже в Гана го няма.
100
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младен Маринов на кого беше шофьор и охрана?
99
8
 
9
 
! Отговори
Републиканец преди 5 години
Факт е ,че другарката Нинова си мечтае за нови избори, а ГЕРБ са се превърнали в магазин за електроуреди в който има само бушони. Ама то с такъв материал - толкова.
98
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зинала е като дворен нужник безсрамницата!!! Защо не е толкова словоохотлива когато трябва да обясни как като надежден млад кадър беше изстреляна за шеф на Техноимпекс, а после си го приватизира за жълти стотинки...
97
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на тая крушовска ***, погребва БСП!
96
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-жо Техноимпексова,миналата година,към края на март имаше избори,вие май забравихте!Разтресете си кичурите и си спомнете!Партийни сбирки правите,това-онова,май забравихте че сред народа ще тръгвате?
95
27
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Корнелийоооо,: Така ти се иска да бъде, драги, но времето на ГЕРБ отминава. Цецо се пеняви, че коалицията била стабилна, но нещо не е убедителен.Предвиждам, че този път Бойко ще се държи до последно, но и ще му бъде за последно. Когато се изнесе при Цветелина Бориславова, тогава ще можем да се надяваме на нещо по-добро.