Маринов: Приемам номинацията като оценка за работата си!

Ще продължим с по-бързо темпо, обеща номинираният за министър
10 сеп 2018 17:15, Анисия Иванова
34
Маринов: Приемам номинацията като оценка за работата си!
Снимка: БТА

Номинирането ми за министър на вътрешните работи приемам като оценка за досегашната работа на професионалния екип на министерството. Ще продължим в същата посока, със същите приоритети и с по-бързо темпо, каза в Елхово главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от БТА.

Още по темата

"От професионална гледна точка нещата ми са ясни, но в работата на министъра има и политически елемент, който с подкрепата на екипа може да бъде решен. Не искам тази новина, обаче, да измести основното събитие заради което сме тук - оценката на труда на служителите от граничната полиция за сигурността, която дават на държавата", настоя той.

Младен Маринов участва в церемония по награждаването на 96 служители на Регионалната дирекция "Гранична полиция" в Елхово за постигнати високи професионални резултати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
Веселинов преди 5 години
Това ли е ЛИЦЕТО, което описа престрелката в Ботевград с нещо такова: "Лицето е афектирало вербално лицето и лицето е извадило незаконно притежаван пистолет, но и лицето е извадило оръжие и е застреляло лицето." Сега разбрахте ли всичко и колко му е словесният багаж на новият министър???
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗПРАНАТА БИОГРАФИЯ НА МЛАДЕН МАРИНОВ БЕЗ МЕТО ИЛИЕНСКИ И С ПЪЛНА АМНЕЗИЯ ЗА РОСЕН ГОРСКИЯ Масово из медиите се тиражира една и съща напарфюмирана биография на бъдещия министър на МВР В МВР е от 1991 г. През 1997 е назначен в отдел Охранителна полиция при Столична дирекция на вътрешните работи, а от юни 2013 г. става заместник директор на СДВР. Година по късно вече е директор на СДВР. Тънкият момент, който се изпуска от всички е, че още на 20 години, 1991 година, след милиционерското училище, Младен Маринов е назначен в поделението в СДВР за масови безредици. И сега особено внимавайте в картин
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да...време е за смяна.при тях за министрите .при нас за държавата.аман от малките бойковчета
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да се вземат тогава кво чакат
26
0
 
13
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
От трън на глог, че е по-висок. Това стана след двуседничните игри нежду ББ и Цв.Цв. Тези постановки вече ги гледаме и слушаме десетки пъти. Хора, изолирайте герберите от живота си, иначе ще ни изморят до крак.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И те, и те! Всички са в кюпа!
24
1
 
8
 
! Отговори
Бети преди 5 години
Не съм наясно,за това питам.Сик и Вис ли ограбиха България.Заради тях ли заплатите са ниски,пенсийте малки,няма работни места,работещи в чужбина хора.Пътища не са читави,овце,прасета си избиват .С една дума,шофьора на мутри,бодигардове на мутри са виновни.Странна логика.
23
2
 
18
 
! Отговори
Авто-Мото-СИК-ВИС преди 5 години
Младен Маринов е бившият шофьор на Мето Илиенски.Така както шефът му Тиквата навремето беше пазач на паркинга на Маргините.
22
6
 
5
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Да допълня.Защо като знаехте тъмното минало на Борисов,Маринов сега коментирате.Но,коментарите не са от ъндърграунда.Коментарите са от хора,това чух,така ми казаха.Типично за българина.Имайте смелостта да го кажете преди да дойдат на власт.
21
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" наистина си бил мутра.ХАХАХА няма такава държава ... "".....................Когато е такъв е мутра ... когато е по-интелигентно изглеждащ е гей ...ама все сте недоволни бе другарки и другари червени селяни !само когато видите товарищ Путин по съветската телевизия получавате ерекция
20
7
 
3
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Тук има доста хора,които са запознати с ъндърграунда.Явно са били в него.И,със сигурност знаят чия рожба са СИК иВИС.И знаят много добре кой изби доста голяма част от тях.Конкуренция,разпределяне на територии,изнудване.Глупости.За които не знаят ще им кажа.Изби ги специален отряд от тогавашните управляващи.СИК и ВИС се отчитаха по високите етажи на властта и няма мърдане,ако решат да работят само за себе си.БУМ.Кой уби Доктора,не знаете.Аз знам,но няма да кажа.Е,борете се за власт.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам от благоприличие си е оставил ланеца вкъщи.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влизам и са чудя ква е тая мутра на снимката, чета коментарите, ах той наистина си бил мутра.ХАХАХА няма такава държава
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остана ли някой от обкръжението на СИК, ВИС и Мултигруп, който да не е назначен на държавен пост от Боко?
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ЛОШО ИМА КАТО ПИТАМ АБЕ ТОЗИ ЗАЩО СИ Е ХАРЕСАЛ ТЪМНИТЕ ОЧИЛА?
15
15
 
1
 
! Отговори
Мамата преди 5 години
Радев: Правителството на Борисов плете интриги.Е,такава наглост от ,, обединителя Р.Радев няма.Ти раздвояваш народа,Радев.Но,нали си послушко на Нинова няма къде да ходиш.Защ о един път не критикува Нинова за просташките и изказвания,но, не.Нали сте си партия с нея,как ще критикуваш другарката оставка.Ехх,,,президенте жалък си.
14
0
 
9
 
! Отговори
Кво каза!? преди 5 години
"Ще продължим в същата посока, със същите приоритети и с по-бързо темпо"!!! ??? !!! ??? !!!
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завършил Академията на МВР на 19 г., защото е ченге по рождение, така че е с 19 годишно следване, какво лошо е да си шофьор, и ББ е бил шофьор на Пашата, и бащата на Цв.Цв. е бил шофьор на Григор Шопов - шефът на комунистическото ДС. Но основното в тази държава е КОЙ, какво е правил по времето на фалита на КТБ ? Като се направи списъка и се проследят кариерни развитие за последните 4 години на С.Цацаров , Д. Пеевски, Ив. Гешев , Св.Лазаров, М.Рашков, Пл.Георгиев , Младен Маринов и още безчет участници може да се направи извода: Тези хора имат много добра кариера, много са умни, добри доходи им
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е премиерът-мутра да назначава мутри по високите етажи.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил една година в детската градина за една година изкарал основно образование за две години средно и на 20 години вече е бил академик от системата на МВР после става шофер и неща които не са толкова важни.