Между Цветанов и Борисов разделение няма, говорят си... ежедневно!

Нека Корнелия Нинова да бъде спокойна, каза вторият в ГЕРБ
10 сеп 2018 15:30,
43
Между Цветанов и Борисов разделение няма, говорят си... ежедневно!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов увери, че няма разделение между него и премиера Бойко Борисов и обясни, че с министър-председателя си говорят ежедневно. Така той отговори на нападките на соцлидерката Корнелия Нинова от миналата седмица, че ще има скоро битка между Цветанов и Борисов заради министерските оставки.

Нинова припомни тогава, че премиерът е поискал оставките на тримата министри заради пътния ад в Своге, но Цветанов си позволил да оспори решението му, като е допуснал, че парламентът може и да не ги освободи от постовете им.

Още по темата

"Интерпретацията и търсенето на провокация, че има различни мнения или разделение между Борисов и Цветанов или ПГ на ГЕРБ и премиера, са несъстоятелни тези. Нека Корнелия Нинова да бъде спокойна - няма никакво напрежение между Борисов и Цветанов и между Парламентарната група и премиера, каза Цветанов, цитиран от БТА.

Той обаче се усъмни дали това важи и за отношенията между Корнелия Нинова и парламентарната група на БСП, където червената шефка "свежда решенията едностранно и еднолично и създава дискомфорт там".

"Молбата ми е да наблюдавате колко са депутатите от БСП, които участват в парламента - ако са над 20, явно има сериозен политически проблем за изпълнение на решенията на Изпълнителното бюро на БСП", допълни Цветанов.

Той настоя и че всички в Коалиционния съвет са единни в позицията си за смяната на тримата министри.

"Днес премиерът Борисов лично обяви номинациите за нови министри на коалиционните партньори, каза Цветанов и добави, че Борисов е получил неговата пълна подкрепа.

По думите му депутатите на НФСБ ще гласуват "Против" оставките на тримата министри, но "За" новите предложения за тези постове.

Цветанов коментира и кандидатурата на Младен Маринов за вътрешен министър.

"Цялостната професионална биография на Младен Маринов е минала в МВР. В момента е главен секретар там и по никакъв начин няма да има сътресения при освобождаването на поста министър от Валентин Радев", каза Цветанов.

Маринов ще получи пълната подкрепа на Вътрешната комисия на парламента, но и "ще искаме изпълнение на политики, свързани с пътна безопасност и някои неща, свързани с регистрацията на автомобили", посочи Цветанов.

"Знаете, че се коментира как да се промени мястото за регистрация на автомобили в София, защото към терените има много реституционни претенции. Бюрата за регистрация на автомобили в София - град и София - област може да бъдат изведени и това да стане на мястото на жандармерията", каза Цветанов.

Той допълни, че съвсем скоро ще е ясен и човекът, който ще заеме поста главен секретар в МВР, като уточни, че това ще е вътрешен за системата човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво си хортуват? Ко остана за краднене ли?
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Петя Аврамова е типична калинка на ГЕРБ от Враца, най-бързо изчезващият град в света. Хората от Враца бягат в чужбина, за да се спасят от мизерията на няколко кметове на ГЕРБ и ДПС Тотю Младенов, Аврамова и т.н. които съсипаха икономиката на областта.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като си говорят това не значи, че не си кроят капа един на друг .
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката трима завършени измамника, а средният е и най-бързият крадец на милиони от държавата, спомняте ли си как за няколко секунди открадна 1.5 млн.? за да си довърши палата в горите край София ? Вероятно не си спомняте, защото вече за толкова "малко" пари не си струва да се дискутира из медиите, сега е на мод/а политиците в България да си "вземат" десетки па и стотици евра, разбра се и никой нито ги разследва, нито някой се опитва чрез медиите да им се "скара" за "дребните" им кражби !
8
0
 
16
 
! Отговори
сяблен танц ги разби преди 5 години
ако неспят заедно значи никаква гендъраска химия м/у тези две госпоици няма.Цецка явно още боледува за изневярата с онез араПски мустакатковци дето очите им лъскаха когата госпоица Будалина се навеждаше да подаде някому изпусната сабя френгийкаа какво мъжаги беха: Цецо бега и бега от тьощеленда си дорде кандиса на прищевките й да му преметне през над под закхоните имотите а Батя с тия острови ще ни спука от смех. абе ейй оуу Винету е роден,живял,творил и вардил племето си у монтаните бе.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново гледаме изтъркната сълзливи сапънка за лошия Цветанов и добрия Борисов.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умилих се, просълзих се, в детската градина, трета група "ГЕРБ" всичко е спокойно, дечицата си говорят по между си, не се бият и си изяждат всичко!
5
8
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
ГОЛЯМАТА ЛЪЖА пак пуснала димка!А, малките лъжички гравитират около нея и викат:"Како, како кога ще ни оставиш и ние да лъжим...?".
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между Цветанов и Борисов разделение няма, говорят си... ежедневно!----------Въпроса е как и какво си "говорят" завалийчетата!-))))))))))
3
11
 
13
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
ГОЛЯМАТА ЛЪЖА пак пуснала димка!Скоро от Кремль, ще я повишат от ятак в начинаещ партизанин!
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден координират какво да каже Доброто ченге и Лошото ченге. Да не стане грешка да си сменят ролите и Цветанов да стане добър, а Боко лош. Не може да стават такива грешки, затова трябват всекидневни координации.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов и Борисов са сглобени в американското посолство и единствено те могат да ги разделят!