МВР шефът хареса наследника си: Работим прекрасно!

Пазим границата си повече от добре, смята Валентин Радев
10 сеп 2018 16:00, Красимир Ангелов
34
МВР шефът хареса наследника си: Работим прекрасно!
Снимка: БТА

МВР шефът в оставка Валентин Радев остана доволен от името на своя бъдещ заместник – главният секретар на МВР Младен Маринов.

Още по темата

"Доволен съм от това, че за нов министър е посочен Младен Маринов, с който сме работили прекрасно, и това ще е продължение на това, което досега сме правили", посочи Радев по време на свое посещение в Елхово.

На въпрос на журналисти дали се чувства облекчен след подадената оставка, министърът отговори, че е заел това място, за да свърши определена работа, а след трагедията край Своге е поел своята политическа отговорност.

"Така прави ГЕРБ, други политици в предишни управления не са поемали такава отговорност", отчете още Радев.

Той заяви убедено, че България пази границата си повече от добре и сме едно от най-сигурните места за живеене, не само на Балканите, но и в цяла Европа.

"Вярно, че всичко у нас става по-бавно, но може би това е добрият начин, нашата българска съдба. България е хубаво място за живеене и аз искам това да се запази", заяви министърът на вътрешните работи в оставка.

На церемония в Регионалната дирекция "Гранична полиция" в Елхово със заповед на министъра бяха наградени 96 служители за постигнати високи професионални резултати.

Отличията бяха връчени от Валентин Радев, главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и от директора на ГД "Гранична полиция" гл. комисар Светлан Кичиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Хора загиваха,загиват и ще загиват от както има пътища и релси ,умнико.Явно си на много малко години и нито помниш,нито знаеш куха главо колко хора загинаха и по ,,нефалшиви и регулирани лътища И това е по цял свят Живота не започна преди 10 години бе пубере,
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основният проблем на МВР са работещите пенсионери, които получават пенсия и заплата.Такива незабавно трябва да се махнат от МВР.Да се закрие МВР болница,която точи пари от бюджета на МВР.Такава болница не е нужна, защото полицаите и другите служители в МВР могат да се лекуват във всяка болница в България.Почивните бази и санаториумите са мизерни и също трябва да се махнат.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой пита ли го дали харесвал наследника си, не сте там да се харесвате, а работа да вършите, ако си я бяхте свършили, нямаше да загиват хора по фалшивите ви неорегулирани пътища.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не носят на критика, само на хвалби.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте ги само как са нагрухтели гуши, голямо плюскане, никаква работа. Сами се хвалят, абе оставете хората да преценят какво сте свършили.
7
1
 
6
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Ако и новите министри са като старите, да очакваме още катастрофи
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако "това ще е продължение на това, което досега сме правили", както казва уволнения, това ще е безмислено и трагично. А това, че правят реформите твърде бавно, да не кажа мудно или направо истината, че нищо не правят, а само топлят едно ксесло с дебелите си охранени зад.ници, това е още по-трагично за страната ни. Некадърници!
5
0
 
13
 
! Отговори
на това се вика преди 5 години
От трън, та на глог.
4
0
 
10
 
! Отговори
tonygl преди 5 години
Точно така ! Вие пазите границата повече от добре щот мигрантите само като вивидят що за стока сте и заобикалят !!!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е отводняването на пътя, къде е тази строителна мисъл, какъв е тоя аквапланинг път? Виновните ако ще и Нанков на съд, а не оставки и тарикатлици. Радев да бъде оставен на мира, стига с тези изкупителни жертви.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като МВР се доказа че няма вина за калпавия път, тогава защо си отиват още два министъра а не само на регионалното развитие, за прикриване на истински виновното министерство ли? Цъфна истината за великото строителство на пътища и паниката е голяма.
1
21
 
4
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Браво. Мл. Маринов е страхотен, честен и мъж на място. Браво на Б.Борисов за доброто решение и гоапод здраве да му дава. Нека новият министър да продължи да увеличава заплатата на полицаите, ние гражданите искаме силна и мотивирана полиция.