МВР шефът хареса наследника си: Работим прекрасно!

Пазим границата си повече от добре, смята Валентин Радев
10 сеп 2018 16:00, Красимир Ангелов
34
МВР шефът хареса наследника си: Работим прекрасно!
Снимка: БТА

МВР шефът в оставка Валентин Радев остана доволен от името на своя бъдещ заместник – главният секретар на МВР Младен Маринов.

Още по темата

"Доволен съм от това, че за нов министър е посочен Младен Маринов, с който сме работили прекрасно, и това ще е продължение на това, което досега сме правили", посочи Радев по време на свое посещение в Елхово.

На въпрос на журналисти дали се чувства облекчен след подадената оставка, министърът отговори, че е заел това място, за да свърши определена работа, а след трагедията край Своге е поел своята политическа отговорност.

"Така прави ГЕРБ, други политици в предишни управления не са поемали такава отговорност", отчете още Радев.

Той заяви убедено, че България пази границата си повече от добре и сме едно от най-сигурните места за живеене, не само на Балканите, но и в цяла Европа.

"Вярно, че всичко у нас става по-бавно, но може би това е добрият начин, нашата българска съдба. България е хубаво място за живеене и аз искам това да се запази", заяви министърът на вътрешните работи в оставка.

На церемония в Регионалната дирекция "Гранична полиция" в Елхово със заповед на министъра бяха наградени 96 служители за постигнати високи професионални резултати.

Отличията бяха връчени от Валентин Радев, главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и от директора на ГД "Гранична полиция" гл. комисар Светлан Кичиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.