Радев за предсрочни избори: Няма да доведат до ново мнозинство!

Той призова партиите да се обърнат към проблемите на българите
Обновена: 10 сеп 2018 14:33 | 10 сеп 2018 13:30,
163

Според държавния глава Румен Радев в момента предсрочни избори не биха довели до нов изборен резултат и до излъчване на ново мнозинство.

Още по темата

"Самите социолози не предвижват нова констатация и нови промени в създаването на устойчива алтернатива. Всички я очакваме", када президентът в Шумен, цитиран от "Фокус".

"Моят призив е към политическите партии - всички да се обърнат към проблемите на българите. Призовах и правителството - към своите отговорности. Към момента то тиражира серийни скандали и интриги, за да очерни своите опоненти и да прикрие най-важните проблеми на обществото – корупцията и беззаконието", продължи той.

За днешния коалиционния съвет Румен Радев посочи, че решенията са изцяло в прерогативите на управляващите.

"Лично на премиера, негово е решението и негова е отговорността. За мен е важен крайният резултат, стига той да не се бави много и да занимават само с проблемите на властта", заяви президентът.

Румен Радев лаконично коментира и думите на президента Росен Плевнелиев /2012-2017/, който остро го разкритикува по-рано днес и го нарече популист.

"Всички трябва да пазим авторитета на бившия президент. Дори когато самият той не знае как да си го опази", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
15
 
! Отговори
Кой е Р.Радев? преди 5 години
Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Р.Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и други афери
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нещо за катастрофата на тате каза ли Радев ?
105
1
 
9
 
! Отговори
до 107 преди 5 години
Партизани с нежни имена :)
104
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че е Иво Христов да му пише речите и пере гащите на тоя, че иначе и за доставчик на пица няма кой да го вземе
103
1
 
11
 
! Отговори
До 105 преди 5 години
"Бенчо, Вълчо, Ветко, Маринка, Миню... ах, майко мила..." Всички са от БКП/БСП!
102
1
 
7
 
! Отговори
До 48 - ТИ СИ ЛУД преди 5 години
Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу ГЕРБ, които се организират в момента в социалните мрежи.Г. Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ. Георгиев е участвал и в предизборната кампания на Т.Дончева.
101
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бенчо, Вълчо, Ветко, Маринка, Миню... ах, майко мила...
100
5
 
15
 
! Отговори
Ива преди 5 години
Поредната доза празни приказки на Радев, колкото да не го забравиме, толкова е безличен милият :)))
99
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко взе да рита спонсорите на Крни, олигархчета със селски имена и Радев изрева от болка
98
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилите заложиха на кремълския парашутист Радев за сваляне на българския Премиер Борисов, но това не им се отдава, защото и последния бедняк не иска да има нещо общо с руския Гулаг. По воя си личи !
97
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда че някой се опитва изкуствено да вмени, че се искат избори. Гражданите НЕ искат избори. Герб си работят добре. Строят на всякъде , опъват администрацията да работи , еврофондовете се сипят . Не виждам причина да се ходи на избори и да плащаме пак милиони и пак да гледаме кибабчита по бузлоджа и кварталите . Накрая играчите пак ще са същите.
96
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме умен президент, но за съжаление в парламентарна република, каквато сме ние, президентът не е част от трите власти и на практика има по-скоро представителни функции, а не властови правомощия. Жалко, че Радев се възприема като издигнат от БСП, които са същото зло като ГЕРБ (и като всички други в Народното събрание).
95
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, Радев е на тази синекурна чиновническа длъжност, иначе можеше сума ти е порази да направи с този агарешки нрав. Къде ходи - вреди ! То затова и ВВС'то е на тоя хал !
94
10
 
14
 
! Отговори
AZ22 преди 5 години
Резидента какво друго да каже?!? Решетников не е дал сигнал още... ...!
93
3
 
8
 
! Отговори
Rust преди 5 години
Тоя предния почитател на "Президента"... Как можа на седем реда да направиш 24 правописни грешки???
92
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е президент за вътрешна консумация,нищо повече! Къде отиде,къде се показа,къде бе приет,къде блесна! Занимава се с пъдарщина! За нещо повече се изисква да е от сой,с природен интелект,с родословно дърво,с потекло! А тука ми хвалите сина на бай Петко зарзаватчията,където е учил войска!
91
13
 
3
 
! Отговори
Синята каска спи преди 5 години
най-после надпартийно поведение. към всичките партии е обръщението на Президента.да и е рално при такава ситуациа нито една партия да влез в парламента с достатъчно мнозинство за стабилен кабинет.Борисов неможа да оцени кои в неговата чета са гадовете и се остави да му копуват острови вили и да го возят като чукла за показване нанасм натам.дори Бойко да емигрира при любимите му арабски мустакто танцьорчета това което остави е за съд.погледнете: БСП неподавали оставки след катастрофи?маниполира!
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До избирателРешенията и делата на избирателите е причина за този разговор и положението, до което сме се докарали. Не очаквам да го разбереш Е съжалявам, че не ме влече да съм пъдар, за да ме избираш.Има хора, които разбират това, което пиша. Аз не съм виновен, че ти не можеш.Мир.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХАХАХХАХАТе РОВЧ не можаха да осъдят, ти за техноимпексова.Още малко ще кажеш, че и кирето добрев не е пренасял мангизи през границата.Ми то и Бенчо и Митьо не са спонсорирали БСПто.
88
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провинциален президент! Първите седем години от живота са най важни,а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!