Радев за предсрочни избори: Няма да доведат до ново мнозинство!

Той призова партиите да се обърнат към проблемите на българите
Обновена: 10 сеп 2018 14:33 | 10 сеп 2018 13:30,
163

Според държавния глава Румен Радев в момента предсрочни избори не биха довели до нов изборен резултат и до излъчване на ново мнозинство.

Още по темата

"Самите социолози не предвижват нова констатация и нови промени в създаването на устойчива алтернатива. Всички я очакваме", када президентът в Шумен, цитиран от "Фокус".

"Моят призив е към политическите партии - всички да се обърнат към проблемите на българите. Призовах и правителството - към своите отговорности. Към момента то тиражира серийни скандали и интриги, за да очерни своите опоненти и да прикрие най-важните проблеми на обществото – корупцията и беззаконието", продължи той.

За днешния коалиционния съвет Румен Радев посочи, че решенията са изцяло в прерогативите на управляващите.

"Лично на премиера, негово е решението и негова е отговорността. За мен е важен крайният резултат, стига той да не се бави много и да занимават само с проблемите на властта", заяви президентът.

Румен Радев лаконично коментира и думите на президента Росен Плевнелиев /2012-2017/, който остро го разкритикува по-рано днес и го нарече популист.

"Всички трябва да пазим авторитета на бившия президент. Дори когато самият той не знае как да си го опази", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елате на 16-ти да изгонин корумпираните некадърници от властта и да върнем Държавата от Мафията отново на хората.
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Той призова партиите да се обърнат към проблемите на българите"Партиите са проблем на българите, господин президент.Уважаеми сънародници, вие сте роби на ПАРТИЯТА. ПРЕДИ БЕШЕ ЕДНА ПАРТИЯ, СЕГА СА "МНОГО" Това защо ви радва? Това не е демокрацияЛ Това е като да се радваш, че кръвта ти я смъчат не един, а много кърлежи. Аз не го разбирам...)))
45
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато си избираме да ни управляват хора които са били под "соц. пагон", ще ставаме все по зле. Вариги печиги, те винаги ще служат на любимата чужда държава.
44
12
 
12
 
! Отговори
Тис преди 5 години
До АзГ-н Президент , има начин - сружебно /експертно/ правителство подчинено на Вас!Нали му видяхме служебното правителство и експертите бе!?Ти вред ли си?Нали той е давал поръчки на Очите.Да не си някой червен склеротик?
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Изобщо не гледай минусите! Цъкат ги вашите *** и комплексарчетата от ИТ сектора, които влизат тук да освобождават напрежението през работно време. Цъкането на минуси ги радва. Манталитет.Пост 11 има 8 минуса, но има и 20 плюса.
42
15
 
4
 
! Отговори
:) преди 5 години
Корни се надява да бие Тиквун и затова иска избори. Нетъпелива е да гепи властта и да стане Премиер. Президентът разбира, че още е рано Тиквата да бъде изхвърлен от политиката. Още 2-3 месеца на власт и народът ще го изгони с камъни. С ГЕРБ е свършено. Просто трябва да ги оставят да се самоубият.
41
4
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименНикой няма потенциал, защото им бе отнета творческата сила и бе блокиран идейният им свят. Затова, всеки един правителствен конструкт, оттук, нанатък ще затъва в света на собствената си мислковна нищета и ниски чувства, изразяващи се в скандали, интриги и спорове. Допълнително, ние сме ги насочили към самоизяждане. Така се унищожава Гнилото!
40
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев, а аз те призовавам да свършиш малко работа, не само да правиш изявления по телевизиите.
39
2
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Ха ха хаХа ха ха, от космическият хаос произлезе светлината, която в мракът свети и мракът, не я обзе! Илюмини, илюмини...!;))) Fiat lux!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачДругите кръгове, които не са зад Радев, имат ли потенциал за каквото и да било?И изобщо има ли други кръгове, след като всички са от едно котило?
37
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всички трябва да пазим авторитета на бившия президент. Дори когато самият той не знае как да си го опази", каза Радев.................Абе ти ли ще пазиш авторитета му бе. Е, да - като нямаш свой ще пазиш чуждия.
36
1
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Погледни повечето от коментарите и тия 7 минусчета на своя пост. Това е отговора на въпроса ти.
35
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
До ГробокопачВ "главата" ти цари космически хаос!
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма мисъл - кент флош роял.
33
11
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Проблемът на илюминато-масонските кръгве, зад Радев е, че нямат голям избор и големи възможности, да констриурат, да зидат, нови правителства в България. Затова държат на абсолютното Статукво. Кръговете зад Радев, съдействаха за "Борисов 3". Радев е наясно, в едно, ударът срещу "Борисов 3", не е срещу Бойко;))), а срещу самият Радев. Затова, Радев, ако няма друго парламентарно мнозинстрво, ще има ИМПИЙЧМЪНТ!
32
10
 
14
 
! Отговори
До Гошоу преди 5 години
Да, Роската беше много зле.
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРАВ Е
30
22
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Е, поне имаме синхрон със САЩ. Там си избраха най-простия президент в цялата история, ние също :)))
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24Добре, че ми каза, че служебно правителство се прави след оставки. Ако не беше ти, компетентният, да ме светнеш, щях да си умра невежа. Върни се, прочети поста ми и разбери написаното от мен. После се закачай за поста ми и пиши нещ, които ги знае и 1 петокласник.
28
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
RADEV NE RAZBIRA NISHTO,NO VZEMA 12 000 LV.