Патриотите – обединени! Одобряват и Сидеров, и вицетата

След продължителни конфликти, те излязоха с решение
11 сеп 2018 16:52,
71
Патриотите – обединени! Одобряват и Сидеров, и вицетата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След сътресенията и напрежението в малката коалиция, "Обединени патриоти" излязоха с позиция, че одобряват председателя на парламентарната група Волен Сидеров и членовете на Министерския съвет - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Това решение бе взето на заседание на Политическия съвет на коалицията, което се е състояло днес.

Още по темата

"Политическият съвет на коалиция от партии "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" одобрява и подкрепя дейността на председателя и ръководството на парламентарната група, както и на представителите на коалицията - членове на Министерския съвет", съобщават от пресцентъра на коалицията.

В решението на НФСБ, АТАКА и ВМРО се посочва, че коалицията подкрепя управленската програма на правителството и смята, че от нейното изпълнение зависи пълния мандат на кабинета.

Документът е подписан от съпредседателите на коалицията Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

Напрежението между шефа на парламентарната група Волен Сидеров и вицепремиера Валери Симеонов тлее от месеци. Сидеров многократно обвини Симеонов, че руши коалицията и зовеше той да напусне поста си.

Преди седмица пък лидерът на НФСБ Валери Симеонов заплаши, че ще напусне коалицията, тъй като решенията в кабинета се взимат еднолично.

Вицепремиерът поиска и промяна в ръководството на парламентарната група, тъй като то не работело реално в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.