Патриотите – обединени! Одобряват и Сидеров, и вицетата

След продължителни конфликти, те излязоха с решение
11 сеп 2018 16:52,
71
Патриотите – обединени! Одобряват и Сидеров, и вицетата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След сътресенията и напрежението в малката коалиция, "Обединени патриоти" излязоха с позиция, че одобряват председателя на парламентарната група Волен Сидеров и членовете на Министерския съвет - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Това решение бе взето на заседание на Политическия съвет на коалицията, което се е състояло днес.

Още по темата

"Политическият съвет на коалиция от партии "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" одобрява и подкрепя дейността на председателя и ръководството на парламентарната група, както и на представителите на коалицията - членове на Министерския съвет", съобщават от пресцентъра на коалицията.

В решението на НФСБ, АТАКА и ВМРО се посочва, че коалицията подкрепя управленската програма на правителството и смята, че от нейното изпълнение зависи пълния мандат на кабинета.

Документът е подписан от съпредседателите на коалицията Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

Напрежението между шефа на парламентарната група Волен Сидеров и вицепремиера Валери Симеонов тлее от месеци. Сидеров многократно обвини Симеонов, че руши коалицията и зовеше той да напусне поста си.

Преди седмица пък лидерът на НФСБ Валери Симеонов заплаши, че ще напусне коалицията, тъй като решенията в кабинета се взимат еднолично.

Вицепремиерът поиска и промяна в ръководството на парламентарната група, тъй като то не работело реално в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
29
 
! Отговори
Популист преди 5 години
Популисти сте вие. Лъжци безподобни. Много добре знаехте, че ни лъжете за пенсиите и заплатите, ама подлъгахте народа и после свихте перките. Дотука бяхте!
40
2
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
Тоя, дето непрекъснато говори против емигрантите, да знае, че най-големият дял от инвестициите е от тях! Те не са тръгнали от добро да търсят препитание в чужбина. Къде са минималните заплати, които обещахте?! Не ставало така, обясни Валерката, ами не го ли знаехте, защо ни излъгахте!
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишман патриотарите няма да изпуснат кокала. Както са казали умните хора птичето веднъж каца на рамото. Изпуснат ли го втори път дълго ще чакат а може и да не дочакат. Като ги слушм тези които са се излъгали да гласуват за тях маи никога повече няма да видят парламата. Даже едни казват че щели с тези 20 лв към пенсиите които тока и парното им изядоха пет пъти щели да им купят свещи да си светят щото били социално слаби.
38
1
 
16
 
! Отговори
БОТЕВ преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПАТРИОТАРИТЕ ОБЕЩАХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ 300 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ.ОКАЗА СЕ, ЧЕ СА НИ ИЗЛЪГАЛИ.
36
1
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Взето решение (има го само на сайта на ВМРО) да се изпълнява управленската програма. Тя тази програма нали основно се състои в отклонение на вниманието от сериозните въпроси? Та вие си изпълнявате програмата...
35
3
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Вярно ли е, че Валери поискал да се отнемат пенсиите и здравните права на родителите на емигрантите? Вярно ли е???
34
2
 
15
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Каква управленска програма, какви пет лева?! Смешници! Само че нашият живот не става по-добър като гледаме цирка ви.
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докъде се докара България .По времето на Костов тези негодници бяха просто изпаднали комунистически доносници .Днес крепят Бойко Борисов във властта!Той вече не може без тях .
32
1
 
18
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Властта е сладка... Защо ни занимавате с проблемите си, а не решавате общите проблеми на нацията?! Това никога не е било. Най-неработещото правителство!
31
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Костов липсва в управлението !
30
3
 
22
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 5 години
Политически хамелеони , ВЛАСТ И БЛАГИНКИ НЕ СЕ ИЗПУСКАТ !!!
29
23
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Коалицията е бетон...Нинова е бясна...
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министърът на финансите клати Бойко Борисов. Методиев пък клати останалите си министри, които все още не са си подали оставките. А журналистите и политиците говорят за политическа стабилност, както и това че в България изобщо нямало политическа криза.
27
2
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
"Тримата ***" еп. пореденУчастват:*** първи: Валери Симеонов Балевски - неговият баща е бил едва на 16 г., когато е разстрелвал невинни хора, вадейки ги от къщите посред нощ.*** втори: Иван - съсипал живота на хиляди българи, Иван настоява да бъде съсипан животът на още хиляди.*** трети: Свободен Николов Желязков - благодарение на неговите лични заслуги най-бедните българи вече са в десетката на "Форбс".Доньо Донев: Бойко Методиев Борисов /сценарист, режисьор и продуцент/.
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Борисов , вие другари от четворната корупция ! Статистиката от днес : Българките умират най млади !!!!!!Собственикът на ГЕРБ увеличи пенсионната възраст от 55 на 64 години !!!!Народа кълне и проклина !!!А скиците от снимката обещаха високи пенсии !! Срам и мъст !!!
25
4
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Тия тримцата добре са си направили сметката, лапнаха постовете и парата, комисионните си вървят отделно, а и кражбата каквото докара горница...еехееехее рахат е работата. Шкембалака, простака и ибрика наредени един до друг...мамини сладки, патриотчетата ни те. Хем ще лапат здраво, хем и оня серсемин от банкя ще е на власт..екстра, а народа..народа ще ги преизбира понеже няма памет а и е пристрастен към топли кебапчета с бел леб и срудена бира..колко му да се залъже пак...важно е да има гнетене!
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те погребаха България !
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Национални предатели до един !Хайтов би ги заплюл !
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са обединени. Всичсо е стабилно. Всички са успешни. На дъното сме.