Нанков за отложените оставки: Ситуацията не е приятна

Увери, че министрите не абдикират от ангажиментите си
13 сеп 2018 14:07,
30
Нанков за отложените оставки: Ситуацията не е приятна
Николай Нанков. Снимка: архив, БТА

Регионалният министър в оставка Николай Нанков отказа да коментира има ли умисъл в действията на държавния глава да не подпише указа за освобождаването на главния секретар на МВР Младен Маринов, но увери, че продължава да изпълнява задълженията си.

Още по темата

Сутринта стана ясно, че държавният глава не е подписал указа за освобождаване на Маринов, който е кандидат за вътрешен министър.

Така назначаването на новите министри, което бе в дневния ред за днес, се отложи, тъй като държавният глава е в Латвия днес и утре.

"Ситуацията за нас не е приятна. Не мога да коментирам действията на президента. Все още съм министър и съм в парламента заради закона за ТОЛ таксите. Очаквах сутринта да присъствам тук по друг повод, но продължаваме работата си като министри", обясни Нанков.

Той увери, че министрите в оставка не абдикират от ангажиментите, които имат.

Нанков каза и че има позитивни планове какво ще прави, след като освободи министерския си пост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
Нинова - конфликт преди 5 години
Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гербераси неуки прочетете поне заглавието .
24
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ТЕЦ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ли го подарява ???
23
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБЕРАСИ , БОЙЧО ПОДАВА ОСТАВКА , НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ В КАШАТА СИ ДОГАН !
22
2
 
10
 
! Отговори
Комунистите имат ТЕЦ преди 5 години
Комунистите заедно с Доган вече си имат и 70% от ТЕЦ Варна. Да им е честито! Доган го е купил от близкия до ДПС бивш транспортен министър Данаил Папазов, от времето, когато управляваха БКП/БСП + ДПС + Орешарски.Големи далавери правят комунистите с ДПС и край няма!!!
21
1
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
*** пак не са наясно с процедурите и кое, след кое следва!!! Хабят си само плюнките.1. Първо, Р.Радев трябва да подпише указа за освобождаването главния секретар Младен Маринов. Той не го е направил. Умишлено ли е това?2. После в Народното събрание се внася предложението и списъка за оставките на министрите (гласуват се анблок), както и списъка с предложените нови министри (гласуват се анблок). Щом Румен Радев не е подписал указа и е заминал, значи така е преценил.
20
8
 
2
 
! Отговори
ТОКУ ЩО. преди 5 години
Блатото ГЕРБ става все по-мръсно и по-вонящо.За да си осигурят подкрепата на ДПС в парламента, ГЕРБ подари на Ахмед Доган втората по големина на Балканите ТЕЦ "Варна" само за 3500 лв.
19
0
 
10
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
"ГЕРБЕРАСТИТЕ ДО ВЧЕРА ДОРИ НЕ БЯХА ВНЕСЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ОСТАВКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЗАТОВА НЯМАШЕ ГЛАСУВАНЕ." ПАК ЛЪЖИ! Указът е внесен за подпис в деловодството. Цвета Караянчева е говорила вчера с Румен Радев, за да го подсети, че трябва да подпише указа.Отговорът му е бил: "Ще видим..." и после е заминал за Латвия. Казал е, че не може да подпише нещо под натиск? БКП/БСП останаха с пръст в уста, недоумяващи защо Президентът не е подписал Указа и дали не е направил това умишлено
18
7
 
5
 
! Отговори
manwithnoname преди 5 години
За този ли министър вчера Бойко разправяше..."Отгледал съм го от малък, как да не ми е жал да му поискам оставката..." - хахахахаха. Бате ви Бойко съвсем е изперкал
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБЕРАСТИТЕ ДО ВЧЕРА ДОРИ НЕ БЯХА ВНЕСЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ОСТАВКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЗАТОВА НЯМАШЕ ГЛАСУВАНЕ. ПОСЛЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ ОНЯ ОЩЕ НЕ Е УВОЛНЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА.ВЪОБЩЕ - АДМИНИСТРАТИВНА ИМПОТЕНЦИЯ, А ЩЕ ИМ ДАВАТ 10 %.
16
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нанков - прекалено много се кланеше на Цветанов , но сега ще го отнесеш като всеки редови бушон , ама това е малък проблем - цялата ви власт се срива !!
15
0
 
11
 
! Отговори
Честито другари! преди 5 години
Ха-ха-ха!Честито на другарите! Техният постоянен партньор досега във всичките им правителства - Ахмед Доган (в сянка), става собственик на 70% от ТЕЦ Варна. Честито и на варненци!
14
7
 
9
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Mного ти се иска всички недоволстващи от герберите да са червени ***, обаче не са. Нормалните хора не ни интересуват партии, интересува ни кой става за политик и кой не. Този на снимката категорично не става за нищо.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червени ***, много са ви объркани и противоречиви сценариите и опорните точки, по които пишете. Предлагам, за да си поизгладите мислите и гледните точки, да догоните комунистите, които по програма сега отиват в СПА център. Там те ще бистрят любовта си към народа и как да му я покажат и разкажат.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвета Караянчева е говорила вчера сутринта с Румен Радев, като го е подсетила, че трябва да подпише указа, за който става дума. Отговорът му е: "Ще видим..." и после заминава за Латвия. Ще го чакат да се върне, за да подпише указа.
11
10
 
9
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Милият Радев, много е жалък с опита си да бъде забелязан !
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Нанков за отложените оставки: Ситуацията не е приятна ... "".....................Значи като си взематe големите заплати и като подскачате около Бойко като танцьорки е супер приятно ...а като ви се потърси отговорност за нещо е много неприятно.А на народа дали му е приятно да ви плаща заплатите за празнодумство ?
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е баси пеперудката!
8
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам го, ходи с 20 години по-възрастна от него жена, която е на висок пост в една от националните телевизии. С нейна помощ влезе в политиката, сигурен съм, че ще му помогне и за позитивните му планове какво да прави нататък.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незаконен Делянчо ,кумчо ;омаскарената Теменужка ,ЧЕЗ ; системата убива , Петков ......,оня здравния......., сегашните трима за годината ???!! борисов ТРЕТИ , мъка си Бойчо , много мъка . Ще те намразим повече Цвъки Ушев .