Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО

Карлос Контрера й бил разпилял багажа в метростанция
173
Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО
Снимка: Facebook

Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.

Показания в полицията все още не са давани.

87-годишната Дора Николова в момента няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.

"И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче", описва последвалите събития тя пред bTV.

Има и свидетели на случката. По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно.

"Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: "Сега ще видиш кой съм аз!". И аз му казвам: "Вие какво, полицай ли сте?" Той ми казва "Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!", разказва Ирина Кръстева.

Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридара на сградата на ВМРО.

От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания.

"Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас", призовава Ирина Кръстева.


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
6
 
! Отговори
dna преди 6 месеца
Тоя все едно че е клонинг на онова арогантно кукуригу Джамбазки. Един друг от тая коалиция вилнее по самолети и магистрали, друг по Слънчев бряг... Честито дами и господа, тия ви управляват.
137
0
 
6
 
! Отговори
Контрас Карлера преди 6 месеца
На такива типове ако се даде повечко власт ще ни върнат в епохата на тирано-деспотичните системи от дълбока древност. Един сатрап ,дерибейства, останалите са в робско покорство. И най-лошото е, че някои съграждани си мечтаят точно за такава система.
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега ако сме такъв народ, какъвто всички искаме да бъдем, ще поставим ултиматум на Каракачанов, като преди това обявим гражданско неподчинение дотогава, докато желанието ни не бъде изпълнено - или публично изгонваш селян.че.то от партията или ти си подаваш оставката като министър, а на общината - или го изгонвате публично от общината, или Фандъкова да подава оставка... Ако друга партия го приеме пак така - или ръководителят аут, или Контрера аут... И така след всеки такъв случай, с всички...
135
2
 
9
 
! Отговори
Общ. договор преди 6 месеца
Трагедията е, че това разгърдено същество с цигарката не е един изолиран случай. Това е повсеместно при решаването на битови конфликти от всякакъв род. Има нещо дълбоко сбъркано, когато толкова се е свикнало с агресията, че дори не се смятат за нередни повсеместните и прояви. И после защо такива като този господин "Сега ще видиш кой съм аз!" са на управленски позиции. Съжалявам, но това общество е излъчило този индивид и други подобни нему за "елит".
134
2
 
20
 
! Отговори
Лицемерие преди 6 месеца
Как се появи латиноамериканец във Вътрешна македонска революционна организация
(ВМРО).. кво общо има тоя хибрид с България?
133
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 120

Ама много хубаво си описал комунизма!
132
1
 
10
 
! Отговори
Ерген дедо преди 6 месеца
Много си лоша, бабо. Защо нападаш тия хубави хора, патриотите. Не знаеш ли, че са примитиви и малко им трябва да им падне маската на нормални хора и да започнат да буйстват. Лошата баба да се извини на отговорния фактор и да се порицае обществено.
131
0
 
8
 
! Отговори
Некро преди 6 месеца
Как е възможно български националист да се казва Карлос Контретра??????????????????
Ти не си българин бе. мелезз долен!!!!!!! Майка ти и баща ти българи ли са?
130
0
 
8
 
! Отговори
Герберастията убива преди 6 месеца
Карлсо, искаш ли спаринг, НЕбългарин? Вреем е да опиташ конфромтация и с други освен безпомищни женици! Чакаме те, мелез!
129
1
 
7
 
! Отговори
Бонго Нгуено преди 6 месеца
И аз съм български националист. Плод съм на любовта на всеотдайна българка от село и ганайски студент. Дайте ми пост в държавата. Дайте ми право да ритам стари хора по подлезите.
128
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
тая баба е едан провокаторка, платили са й да са каже че Контрера я е ритал. Най-добре ако може да го провокира, да го ритне, за да го засекат камерите, ако не - да иде да се бута в него. Ето преди два дни Джмбазки защитива ОРбан, Станишев скаач срещу него, днес Кутев с атаки към двамата вицепремиери. Ясно е откъде идва атаката.
127
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
свидетели имало. Свидетели не значат нищо. Навремето имаше от полицията намериха свидетели, че съм бил полицай, след като полицаят ме бе бил. не вярвам на историята бабата. спала е скоро в сградата на ВМРО, а не знае кой е Контрера - глупости. Тя е спаал там за да запомни лицето му.
126
5
 
6
 
! Отговори
Truth преди 6 месеца
Глупости, бабата го е нападнала в гръб и го е наритала, поле е влачила свидетелите и е казала "Аз съм полицайка! Сега ще ви покажа!" После се е държала грубо с истинските полицаи. А сега отказва коментар по случая. Знаем ги такива бойни баби по на 80-90.
125
0
 
6
 
! Отговори
Cam преди 6 месеца
Какво се вълнувате, ще се пише/говори още ден, два, после всичко ще се покрие. В колко случая с участие на височайши особи свиделските показания се променят или свидетелите ги хваща липсата, ако има доказателства с тях се случва същото като със свидетелите, битият-бит и т.н. И така до следващия път. Български "елит" от началото на 21 век.
124
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
109 - къде са доказателствата, че той я е нападнал. И не ми казвайте че има свидетели. Свидетелите се купуват. Снимки искам как рита багажа на бабата. и въобше нека камерата покаж цялата случка. Тук Бабата отива към него а той е с гръб.
123
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Първо - отразено Неделя. В Неделя няма как да има официално съобщение нито от ВМРО, нито от МВР, днес по традиция медиите предават само стари новини, даже и тази новина е от един ден вече. Най-логично е ако има някаква информация, опровержение и т.н. то да стане през седмицата.
122
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Карлос Контрера къв е тоя Б.КЛУК и що за джендърско име е това недоразумение
121
0
 
6
 
! Отговори
птрт преди 6 месеца
До Анонимен 119

Попитах знае ли някой дали са направени тестове за алкохол и забранени вещетва, което в такива случаи е стандартна процедура. Ако не са, значи родната полиция нещо е "забравила".
А за джендърчетата, дето оср.ха Ректората на СУ през 2013 съм съгласен- тин.та на ЮФ, ИФ И ФФ се беше събрала да вземе някой лев за водка и да излезе и тя победител в тоя живот, най-после.
120
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
112 - да, един призрак броди из ЕВропа но не е на фашизма, защото фашизъм значи нещо друго...а призракът на розовия социализъм.
Абе приятелчета вие знаете ли каков значи ФАШИЗЪМ? фашизъм значи в България да има САМО ЕДНА ПАРТИЯ, и вие всичик да сте взеит наорни войници от 18 годишните до 60 годиншите - ама не за 6 месеац, а поне за 4 години. фашизъм е ад подчиним индустрията на армията. Фашизъм е за "замразим" Конституцията и да подчиним медиите на тази партия.
119
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
117 - а защо приемате думите на жената за чисат монета? Добре си спомняма, как като бяха протестите срещу кабинета на Орешарски един старец дари 600 лева на протестиращите студенит в Университета. Коло старци имат такаав пенсия? И не е ли истина че от една дясан партия са дали пари на стареца, а за него има някакъв остатък?