Каракачанов: Някой е заблудил президента за указа "Маринов"

Държавният глава бърка указа за назначаване с този за освобождаване
18 сеп 2018 18:40,
36
Каракачанов: Някой е заблудил президента за указа "Маринов"
Снимка: Архив, БТА

Според вицепремиера Красимир Каракачанов напрежението между управляващите и президентската институция заради указа за освобождаване на главсека Младен Маринов е излишна конфронтация.

Още по темата

"Не бих искал да го наричам война, това е излишна конфронтация. Някой юридически съветник е заблудил президента", коментира Каракачанов пред bTV по повод задочната престрелка между премиер и президент.

По думите на военния министър държавният глава бърка указа за назначаване с този за освобождаване от пост.

Също като премиера Бойко Борисов той коментира, че ако утре Радев не издаде указ, няма как Маринов в четвъртък да бъде избран за министър от парламента.

Каракачанов уточни, че подкрепя кандидатурата на Младен Маринов, защото е започнал от работа на улицата и е стигнал до поста главен секретар на вътрешното министерство. Дали ще се справи като министър на вътрешните работи, времето ще покаже, уточни той.

"Най-разумният и честен вариант към нашите избиратели е да се явим на европейските избори заедно. Зависи дали тримата лидери ще потиснем личното си его", отговори лидерът на ВМРО на въпроса дали трите партии в "Обединените патриоти" ще се явят заедно на европейските избори догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
В четвъртък, ще се гласува оставката на Бойко!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Решетниковтроле Боко ти е възложил пет поста да ги пишеш всеки ден по сто пъти. Интеукти
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русенски македонецо, ти колко апортамента имаш? Водиш ли на ЦЦ водиш ли?
30
0
 
4
 
! Отговори
старшината преди 5 години
редник каракопанаров свали противогаза
29
0
 
2
 
! Отговори
Решетка преди 5 години
Ти откъде знаеш, кой кого е предложил. Борисов кой го предложи- ти или аз? Като че ли някой друг,а .ей такъв подобен на решетников.
28
4
 
2
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
27
0
 
6
 
! Отговори
Къци- къци- чиба преди 5 години
Това псе е най- послушното куче, направо паленце, имайки в предвид породата каракачанско куче, което е своенравно, глуповато, но за сметка на това, злобно и яко.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То вярно е започнал "от улицата", но защо това да е предимство? На уличници ли ще поверят сигурността? А заблуденият Каракачанов скоро ще излезе от заблудата, че някога пак ще е на власт!
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три мандата гледаме как `умния и незаблуден` Борисов ни вкарва в блатото. Толкоз умни в тоя ГЕРБ, ЧЕ ВИНАГИ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКО В ЕС.Само по смъртност и болести сме първенци. Браво, Баце, немаш грешка. Нарочно ли го правиш и така ти поръчаха от Козяк и Брюксел? Или от некадърност?
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев още с избирането му за Президент, бъка Устава на БТА с Конституцията, както и НАТО с Варшавския договор !
23
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Един "съветник" на ДС по въпросите свързани с Македония, както той го казва, гордееш се със себе си и без свян. Един обикновен агент/доносник/ на ДС видях след прочитане на доносите му. Или обобщено - един обикновен тарикат, като многото други, ПОТОМСТВЕН ДОНОСНИК-/информацията за баща му/, лансиран и развит с перспективи в политическият ни живот. Такива без срам, морал и доблест сега ни водят обещавайки"светло бъдеще", защото НАСТОЯЩЕТО СИ ГО ЗНАЕМ.
22
12
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Грешиш Каракачанов... - никой не го е заблудил - той си е заблуден...
21
2
 
16
 
! Отговори
Ей, това Каракачанче преди 5 години
Подвря си мазното дупе на борисов, та да се пооблажи за малкото оставащо време на подкрепа. Давай, шкембе войвода, няма време, направи така, че и бой да ядеш- скоро ще е!
20
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***-президент се изживява като в казармата-държи да му се отдава чест на плаца и от цивилните ако може.Объркал се е, намира се вече в президентството и никой нищо не му дължи.Главния секретар на МВР е заявил желание да бъде освободен по лични причини и никакъв президент не може да го спира.Нали самия Радев някога поиска да бъде освободен по лични причини,оказа се после за да се кандидатира за президент.Маринов също не дължи на Радев никакви обяснения защо напуска.*** тука преигра, ***
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не е като Каракчанов да бърка шкембето си с шкембе чорба например
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли по-сбъркан от теб бе...каракачанска подлого?
17
1
 
14
 
! Отговори
ссс преди 5 години
Бодигарда на Илиенския да каже как го опази ....
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някоя синя каска ще да го е заблудила
15
17
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Има моменти в които ако оставиш без отговор един цъpвyл като Радев е по добре отколкото да му навлизаш в риториката. Обаче Шкембе Вайвода има мозък колкото да си отвори устата когато трябва да погълне нещо и тръгва да се перчи и той без нужда.
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнал работа от улицата???? Абе Каракачанов ти шегуваш ли ни??? На този баща му е бивш началник митница и пет пъти кмет!!! СРАМ НЯМАТЕ.