Цветанов: Новите министри по своя път и по програмата!

Управлението е без алтернатива, смята шефът на ПГ на ГЕРБ
20 сеп 2018 16:15,
27
Цветанов: Новите министри по своя път и по програмата!
Снимка: БТА

Новите министри вече поемат по своя път и ще продължат политиките, които са разписани в управленската програма. Това увери шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и настоя, че сегашното управление е без алтернатива.

Още по темата

"Днешното управление е без алтернатива и БСП бяха безпомощни в дебатите в парламента. Единственото, което могат да говорят от опозицията, е какво биха направили, ако днес управляваха. Но те са управлявали и всички сме видели техните резултати", отсече той.

В сферата на сигурността ще продължат назначенията на нови полицейски служители, ограничаването на престъпността и подобряването на инфраструктурата и пътната безопасност. Цветанов отчете и че по времето на управлението на Валентин Радев се назначени 1700 полицейски служители, а 600 души са напуснали системата.

Той добави, че финансовата дисциплина ще продължи в транспортното министерство и при Росен Желязков.

Цветанов похвали и работата на бившия вече регионален министър Николай Нанков. "Създал е много висока взискателност към този пост. Защото едва ли има друг експерт, който да познава всяка една пътна отсечка", коментира Цветанов.

Дали ексминистърът ще се върне като депутат, или ще стане заместник на Петя Арамова, обаче било решение на премиера Бойко Борисов.

"Премиерът ще прецени дали ще бъде назначен за зам.-министър, но смятам, че ако се стигне до там, ще бъде едно добро решение, за да се продължи работата по ТОЛ системата и по останалите програми", коментира вторият човек в ГЕРБ.

Цветанов каза и че се обсъждат имена за нов главен секретар на МВР, след като назначеният за вътрешен министър Младен Маринов оваканти поста. Този въпрос обаче бил от компетентността на премиера и МВР шефа, трябвало да мине и съгласувателната процедура с президента.

"Тук няма как да не се направи съгласуването, когато става дума за назначаване. Преди да бъде обявено едно име, ще мине съгласуване между изпълнителната власт и президентската институция", увери той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като посланика на САЩ отиде на крака при Доган нещата вземат интересен обрат.Шофьора на Мето Илиенски и охрана на Жоро Илиев ревльото и оня дето отпечати фалшивите бюлетини няма да ги коментирам.Бойко вече не го бръснат за слива.След като Корни не иска да сваля властта опряха да Сокола.
22
0
 
3
 
! Отговори
малийй преди 5 години
те и новите като старите ще си одат като му дойде времето глупост е да сменяш бушоните когато таблото дава на късо
21
1
 
1
 
! Отговори
Вершец ин акшън преди 5 години
Везир и генарал на баня.На вратата табела: <Цена за 1 лице 5лв>Везирът тихичко на генерала:- Ама аз искам да си измия и Gъза.- Трай,бе, пипон, лицето влиза в Gъза!
20
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
ГЕРБ се постара да попречи на дебата в Народното събрание, за да не се види колко подготвени, или по-скоро неподготвени да отговарят на въпроси са новите министри. Депутаите от БСП задаваха въпроси, а председателстващият не даваше думата за отговори. Накрая всеки от кандидатите прочете предварително подготвено изявление и това беше всичко. Ако това се нарича парламентарен дебат, той е достоен за пожарникарското образование на Бойко. Горката България.
19
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Изкуствена усмивка! Ще ви спасят задниците Да сте още във властта? На теб и твоят верен Герберокомунистически Чобанин?! Лицемери! Прът за вас ! Нищо друго!
18
5
 
0
 
! Отговори
гербер преди 5 години
До 16 червен анонимник. Завиждаш май заради безсилието ви да свалите ГЕРБ. А че клечиш и клепаш, клечи си, още дълго ще го правиш, червей жалък.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този като го видя се сещам , че така изглеждат задните части на шимпанзето!!
16
1
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
прав е др.физкуртурник-акушеро-петапартаментов,действително некадърноста на герб,с която управлява страната е без алтернатива.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е част от сериала "Глупoст и Тъпoта"
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До герберВерно, завиждам на Цветанов за формата на главата и по цял ден клеча и клепам в нета.
13
16
 
1
 
! Отговори
гербер преди 5 години
Даааа, стандартните хейтърски коментари по-долу. Само че алтернативата не се решава от шепа озлобени и завистливи нещастници, които по цял ден клечат и клепат в нета.
12
1
 
15
 
! Отговори
червено ми е преди 5 години
"Управлението е без алтернатива" - абе имаше друго име за това понятие, ама не беше ГЕРБ. Май му викаха комунизъм.
11
1
 
20
 
! Отговори
Цецооо преди 5 години
А старите като ги уволнявате заради катастрофата в Своге , ще трябва по логика да им се повдигнат обвинения !!!!
10
1
 
17
 
! Отговори
af преди 5 години
Програмата я знаем - дано само паднете преди да си изпълните мандата по нея. Че още милиарди в мутренските банки (да, те си имат и такива...питайте премиера) и още съсипия за нормалните българи, които просто искат нормален живот и плащат с данъците си всеки месец за това.
9
1
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Умен ,бре тоя Цурко ! Да му се ненадяваш ! А е завършил Помощно училище в Берковица ли ,в Чипровци ли....
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не сте виждали българското Гестапо,горе може да го разгледате.
7
1
 
27
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Цвъки, Цвъки, с всяко появяване по медиите потвърждаваш тезата, че в България на власт е простотията.
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парадоксално е, премиерът маха министърът на вътрешните работи заради "мърлявата", както той се изрази работа на полицията, а по закон тази работа се планира, организира, ръководи и контролира от главния секретар на МВР, който пък съответно заради тази мърлява работа се предлага за министър
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички управляващи смятат, че са без алтернатива. И БКП така смяташе през 89-та. Истината е, че винаги има алтернатива и тези в управлението го разбират, чак когато се сринат в политическото небитие. А Цветанов е глуповат човек, думите му имат някаква тежест не заради интелекта на произнасящия ги, а заради факта, че е в управлението и има власт.
4
1
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
цветанов кажи работил ли е маринов за групировките и да се приключва с тозивьпрос бьчварова ще бьде ли освободена поради конфликт на интереси