Съветници зад атаките на Радев към премиера?

Маноил Манев: Съветниците доста се издъниха1
20 сеп 2018 22:11,
34

Младен Маринов замени Валентин Радев на поста министър на вътрешните работи. Това отново стана повод за задочен спор между президент и премиер. Според държавния глава назначаването на Маринов за вътрешен министър е парадоксално. Бойко Борисов пък отговори, че Румен Радев критикува само управляващите и по думите му повтаря тезите на лидера на БСП Корнелия Нинова.

След рокадите в парламента и продължаващото напрежение между институциите, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев коментирa, че българският президент се е превърнал в политическа фигура на БСП.

Още по темата

"С една година президентстване, да започнеш да разбираш от всичко и то така, че да даваш характеристики за професионални качества на експерти, минали през цялата система на МВР, не е само странно, а и нелогично", заяви Манев пред Bulgaria ON AIR.

Според народния представител постоянните нападки, които Румен Радев отправя, се дължат на политическата му неопитност и прекалена увереност, която му вдъхват различните съветници.

"Аз мисля, че съветниците напоследък доста се издъниха", подчерта депутатът.

Относно новия министър на вътрешните работи Младен Маринов, народният представител от ГЕРБ изрази увереността си, че бившият главен секретар ще се справи на новата си позиция.

"Няма по-добър според мен в момента експерт, който да може да го свърши това, от г-н Маринов. Как ще се справи като министър, ще видим, нереално е сега да го коментираме", добави още Манев.

Той беше категоричен също, че управляващата коалиция е много по-стабилна от вътрешното състояние на БСП. По думите му в социалистическата партия има жестока борба за власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
22
 
! Отговори
Манол преди 5 години
Голям цирк.ДУпетат коментира президент!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са от един дол дренки. Накрая сядат заедно на една маса, ядат чевермета и им плющят ушите... А вие си гладувайте с 300 левовия аванс на средата на месеца.
7
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държи се дребнаво, заяжда се в синхрон с тъпите тези на Нинова без да засягат истински важните неща. Радев има две теми - Русия и лошото правителство. Не виждам как това са характеристики и политики на президент. Че правителството е слабо -слабо е, но с Деса като суфльор нямаме и читав президент
6
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев, Нинова, Решетников - Матрьошки на Кремъл !
5
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някой се осмели да каже истината продажните медии реват "атакуват премиера". Колкото и да ревете рано или късно всяко авторитарно управление или диктатура се сгромолясва. Не го твърдя аз, историята го е доказала.
4
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов даде сигнал и всеки гербаджия започна да словоблудства по отношение на президента.
3
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак има грешка в статията.Не съветници а съветничка.В единствено число, казва се Корнелия Нинова.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече си повтарят, толкова повече си вярват! Не е необходимо да си експерт, за да видиш, че нищо не върви, нищо няма като перспектива. Омаяни от властта, смятат, че от тях по-добри няма. Това е болест! Лекува се с приземяване!
1
23
 
6
 
! Отговори
Go go преди 5 години
Гаварит Москва!