Съветници зад атаките на Радев към премиера?

Маноил Манев: Съветниците доста се издъниха1
20 сеп 2018 22:11,
34

Младен Маринов замени Валентин Радев на поста министър на вътрешните работи. Това отново стана повод за задочен спор между президент и премиер. Според държавния глава назначаването на Маринов за вътрешен министър е парадоксално. Бойко Борисов пък отговори, че Румен Радев критикува само управляващите и по думите му повтаря тезите на лидера на БСП Корнелия Нинова.

След рокадите в парламента и продължаващото напрежение между институциите, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев коментирa, че българският президент се е превърнал в политическа фигура на БСП.

Още по темата

"С една година президентстване, да започнеш да разбираш от всичко и то така, че да даваш характеристики за професионални качества на експерти, минали през цялата система на МВР, не е само странно, а и нелогично", заяви Манев пред Bulgaria ON AIR.

Според народния представител постоянните нападки, които Румен Радев отправя, се дължат на политическата му неопитност и прекалена увереност, която му вдъхват различните съветници.

"Аз мисля, че съветниците напоследък доста се издъниха", подчерта депутатът.

Относно новия министър на вътрешните работи Младен Маринов, народният представител от ГЕРБ изрази увереността си, че бившият главен секретар ще се справи на новата си позиция.

"Няма по-добър според мен в момента експерт, който да може да го свърши това, от г-н Маринов. Как ще се справи като министър, ще видим, нереално е сега да го коментираме", добави още Манев.

Той беше категоричен също, че управляващата коалиция е много по-стабилна от вътрешното състояние на БСП. По думите му в социалистическата партия има жестока борба за власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
9
 
! Отговори
този не е моят през преди 5 години
Не стреляйте по пианиста! Толкова може човека. Още не е разбрал какви са му правомощията като президент. Ама нали е дребно, злобно човече, на всяка крачка се излага. Това е една напълно излишна институция, за която се плащат много пари. Че на всичко отгоре ни натресоха и първа дама. Да, ама не е първа, ами е втора. Не ви ли се струва че двамата съпрузи са си един за друг-еднакво глупави, безмозъчни, нагли и безочливи.
28
4
 
3
 
! Отговори
коза мостра преди 5 години
ами аз затова казвам че не е редно летец,пожарникар,полицай, водопроводчик или селскостопански работник да се кандидатира за премиер,президент или министър. Искат се и собственни познания в съответната област,нооо в бг е така както е казал народа..."като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на лекар"
27
14
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
"Няма по добър .....експерт , ама да видим как ще се справи .." Тоя *** потвърждава думите на Президента! Ама какво може да каже един гербераст, не може да е по-умен от шефа си!
26
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, и купените им медии, в които рацпространяват лъжите за Президента, не могат да свалят рейтинга му. Голям проблем им е това!
25
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни безмислици и сплетни неподхождащи за политици. Вместо да говорят за политика и реформи, седнали да обсъждат съветниците на Президента, като на селска седянка. Много ниско ниво имат нашите така наречени политици. С това прикриват политическата си некомпетентност.
24
7
 
22
 
! Отговори
Вуко преди 5 години
Ех Бойко не знам какви са съветниците на държавния глава,но твойте са супер ,а пиярите некомпетентни измамници ,като Младен Манолов .Той ти прави лоша услуга него пускай повече в ефир!!!
23
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук има новина.Нинова че диктува в слушалката знам но коя е деса и има ли нещо общо по функция с Пепа Сек.са от рекламата с о Пепи.Или това е Деся на Плевнеуиев спеца по армейски пируети.Какъвто и да е отговора българската политика си е все тая комедия.
22
23
 
16
 
! Отговори
месара преди 5 години
съветника на Президента е един, другарката "истина" нинова, и това ше му изяде главата!
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем много ясно той неможе да говори, че да измисли интриги или нападки ли :)
20
7
 
19
 
! Отговори
Стига преди 5 години
ГЕРБ и БСП рапортуват на един господар.Той скоро си взе един ТЕЦ с пристанище и те си мълчат , сякаш е нормално човек без големи доходи да си купи ТЕЦ.Поне сега е сигурно , че руски газ ще минава през България и познайте каде ще влиза тръбата , точно в ТЕЦ Варна и не народа , а сокола ще печели от това.Но това е маловажно сега
19
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво ни занимавате с тоя червен?
18
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев - рупора на Бспопитва се, но не може, да извива ръцете на Герб
17
13
 
9
 
! Отговори
Радев защо мълчи преди 5 години
Или и той оважава , честния предприемач Доган , който си купи ТЕЦ с парите от закуски.Само Костов имаше смелоста да изрита Доган от власта , но умния народ повярва на лъжите във вестниците и още си плаща за това.А сега можеше да сме лидера на балканите и втора Германия.Ама лаком г.з глава затрива
16
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за народ сме, че ни управлява един специалист по маркучите?
15
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мачкай комунягата бориов, той вече е бита карта САМО РАДЕВ !
14
16
 
10
 
! Отговори
Кога ще посочи преди 5 години
Кой източва България , този родолюбец.Защо мълчи за добива на злато и мед от руските крадци , които и концесии не плащат.Всяка година Русия ни краде с 10 млр. евро , но всички мълчът.Всички олигарси се отчитат на руските агенти.Защо при Костов нямаше един олигарх , а сега бол.
13
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мануилчо, масончето от Стара Загора... Хахаха... Голем смех... Абе какво стана с делата срещу него за измама по сключени "фалшиви" договори в Стара Загора... Като вземат да ми говорят ченгета като Мануилчо, сменям канала... Той е за балъците и герберастите...
12
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев да оглави БКП/БСП и да вика съвеЦката армия да го назначи за Губернатор на Задунайская!Нали му изтекоха очите да гледа как се вее руското знаме над Кримнаш !
11
18
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Голем цирк,,, - президент коментира ПРЕМИЕР...
10
11
 
30
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Този депутатин от ГЕРБ дори не е разбрал, че президента не дава оценка на главния секретар на МВР (вече министър) а цитира оценката на Бойко за дейността на МВР след катастрофата в Своге. Но как да не се обърка човек, когато Бойко си мени мнението всеки ден.