Нов главсек? Който и да е – Борисов първо с Радев ще го обсъди!

И допълни по адрес на Корнелия Нинова: Много е устата!
Обновена: 21 сеп 2018 18:50 | 21 сеп 2018 15:45,
81

Предложението за нов главен секретар на МВР първо ще обсъдя с президента, заяви премиерът Бойко Борисов.

"Преди каквото и име да се спомене, ще го потърся в удобно за него време, ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и вече тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни процедури. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие и аз съм убеден, че е и той ще погледне държавнически", каза Борисов.

Той добави, че ще обсъди предложението първо с президента Румен Радев, за да е сигурно, че "няма да се получи стрес в системата".

Още по темата

"ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете", каза още премиера и посочи, че 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за подкрепа на наказанията срещу Унгария, са гласували против повелите на ЕНП.

"Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на БСП, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", каза премиерът по повод на нападките на Корнелия Нинова, че премиерът лъже.

"Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. - "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език".

Премиерът пристигна днес в Габрово за откриването на новото предприятие за производство на ловно и спортно оръжие.

Изграждането на предприятието започна през месец април миналата година, а инвестицията в строителство и оборудване е на стойност близо 15 млн. лева.

В откриването участват кметът на Габрово Таня Христова и заместник министър-председателят Томислав Дончев.

Премиерът инспектира и новата църква, построена изцяло с дарения. Досега в нея са вложени 720 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Burzum"Премиер та дрънка!"---Дрънка, бе! Дрънка! Врели некипели; Като празна газена тенекия; като куха кратуна (тиква); Що ли пък, НЕ МУ ВЯРВАМ?
53
1
 
2
 
! Отговори
Дяда Генадя преди 5 години
Мого мой слабо гласчето, дяда. Малко сей, че пелтечи - да не е на ракиено време. Га препило на дяда момчето. Въй може и да е прежулил. Ох на дяда. Ила да ми седниш на гегата, дяда.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДГДПОДКРЕПЯМ анализа ти приятел. Дадох ти палец нагоре.
51
0
 
5
 
! Отговори
WOVDA преди 5 години
ВОЖДА И НЕГОВОТО КОНСИЛИЕРИ!ТРЕПЕРЕТЕ РОБИ!
50
2
 
19
 
! Отговори
ДГД преди 5 години
НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ОТРЕЧЕ НА СОЦИОПАТА БОРИСОВ, ЧЕ ОТЛИЧНО ВЛАДЕЕ НАГАЖДАНЕТО СПОРЕД ТОЯГАТА. ДРЕМЕ МУ ЗА ГЛАВСЕКА НА МВР. С ТОВА НАВЕЖДАНЕ СПАСЯВА СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАД НИК И КАТО ВСЕКИ ОБИКНОВЕН ПСИХОПАТ, КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК ПСИХОПАТ,МНОГО УМЕЛО МАНИПУЛИРА ОВЧИЯ НАРОД ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ПОКЛОННИЦИ. КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ИСКА ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНА, СПОРЕД ФИЗКУЛТУРНИКА СЪС СТРАННАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ГЕН. РАДЕВ СЕ"ЗАЯЖДА". МИСИРСКИ УМ И СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ.
49
4
 
4
 
! Отговори
Тина преди 5 години
Господари на ефира : Ай, стига,бе! Ко,ко каза!
48
20
 
5
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Всеки път Нинова и Радев ще правят опити за да провалят правителството. Те ше са доволни ако ГЕРБ я няма като партия, защото иначе никога няма да спечелят избори. Много лесно ще им е да са само те партия, без опозиция. Жалки мръснишки червени ***.
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обсъждаше ги с Меркел, но фашагите в Дойланд вече тропат на вратата. Очакват се риформи като при Горбачов. "Ще се снижим, ще почакаме да отмине бурята, че тогава ще видим".
46
5
 
11
 
! Отговори
До № 49 преди 5 години
Много добре сте го написали, но ми се струва, че надценявате Еднокнижника. За да разбере, това което сте написали е необходимо да прочете поне още една книга.
45
7
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво Бойко! Най-после и ти проумя, че имаме умен и достоен президент и независимо, че правилното говорене не ти се отдава, винаги ще ти обърне внимание и ще ти даде умен съвет.
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов, Борисов до къде се докара - да плащаш на разни ***, които дори на български не пишат без грешки да плюят. Поне намери някои, които знаят български, че вече излагацията е голема.Ако някой преди 9 години ти беше казал, как ще стържеш дъното и ще разчиташ на платени ***, нямаше да повярваш.Жалка мижитурка си ти, Борисов. Нямаш достойнство да призваеш, че си некадърен.Един мъж трябва да умее да губи. Но ти не си такъв.
43
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ГЕРБ принадлежи на народа и народа принадлежи на ГЕРБ "
42
8
 
12
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Премиер та дрънка!На *** народ ,таквоз Премиер.....
41
8
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Ааааа,клекна ли пред истинския генерал,батка !!! Ще те научи на ред ген. Радев !!!
40
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и вече тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни процедури".А къде е тука Министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Той няма ли мнение кой ще е главния секретар. Този Маринов ще е просто някаква поредна пионка на Бойко.
39
7
 
9
 
! Отговори
Платена публикация 2 преди 5 години
БКП ще организира митниг за сваляне на властта пред народното събрание в четвъртък в 4.00 ч. сутринта, за да не пречим на движението. Моля всички дрогари да си носят памперс, а не като миналият път, когато трябваше ние да им даваме. Ще има Боярищник, одеколон "тройной" и други ободряващи питиета.
38
9
 
2
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 5 години
Значи Радеф ще е министър в сянка!?Ех Премиереееее,защо си жив да се мъчиш?
37
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като направи Бойко 45 години като министър председател, тогава го обвинявайте в диктатура. Той 2 пъти си тръгва и 2 пъти народа го връща. Браво Бойко, бой по долните ***.
36
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завряния зет, затова и даде Техноимпекс да млъкне към него и тя млъкна. Да сте я чули въобще да го споменава.Фуражката направо се е подмокрила от това падание на премиера.
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко беше най-великия главсек на мвр за всичко времена той трябва да наследи Маринов.