Нов главсек? Който и да е – Борисов първо с Радев ще го обсъди!

И допълни по адрес на Корнелия Нинова: Много е устата!
Обновена: 21 сеп 2018 18:50 | 21 сеп 2018 15:45,
81

Предложението за нов главен секретар на МВР първо ще обсъдя с президента, заяви премиерът Бойко Борисов.

"Преди каквото и име да се спомене, ще го потърся в удобно за него време, ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и вече тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни процедури. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие и аз съм убеден, че е и той ще погледне държавнически", каза Борисов.

Той добави, че ще обсъди предложението първо с президента Румен Радев, за да е сигурно, че "няма да се получи стрес в системата".

Още по темата

"ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете", каза още премиера и посочи, че 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за подкрепа на наказанията срещу Унгария, са гласували против повелите на ЕНП.

"Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на БСП, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", каза премиерът по повод на нападките на Корнелия Нинова, че премиерът лъже.

"Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. - "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език".

Премиерът пристигна днес в Габрово за откриването на новото предприятие за производство на ловно и спортно оръжие.

Изграждането на предприятието започна през месец април миналата година, а инвестицията в строителство и оборудване е на стойност близо 15 млн. лева.

В откриването участват кметът на Габрово Таня Христова и заместник министър-председателят Томислав Дончев.

Премиерът инспектира и новата църква, построена изцяло с дарения. Досега в нея са вложени 720 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
14
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"... Как да го обясня на друг език".И аз това се чудя- как ще го обясниш на друг език.
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А с Шиши е обсъдено нали?
32
10
 
7
 
! Отговори
Платена публикация преди 5 години
Дрогари. Идва нашето време, парите от КТБ вече свършват, не може вече. Не се издържа. От три дена не съм пушил хавански пури. Вместо да пия бира докарана директно от чужбина, пия от тукашните магазини купена. 50 годишното уиски ми горчи. Знаете ли вие какво е да си беден? Какво е да нямаш пари, да отидеш до Хавана за Пури? Не знаете дрогари. Ние вече не издържаме. Напред. На въстание дрогари. Да изметем гнусната пасмина на капиталистите от властта. Да дойде пак нашата власт, властта на народа.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците много обичаха и обичат съкращения подобни на главсек :/
30
10
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
Гледам, че отново искате сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции. Пазете си ги за изборите след 3 г.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той също ненавиждаше Боко Тиквата. Двамата го издебнаха в момент, в който неговият покровител отсъстваше от България и го пребиха от бой. Искаме петдесет процента от всичко, което печелиш срита го Димата. Нещо да не ти е ясно? Всичко ми е ясно потвърди примрял от страх Боко. Димата и Маргина, разбира се, можеха да пратят някои от своите професионални биячи, но искаха всичко да изглежда чисто.
28
7
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Стига тоя толуп сте го държали най-отгоре бе, Днес! Напишете, че намериха мъртво 18 годишното изчезнало момиче. Да дойда да бачкам за вас, а? Никакви ви няма
27
13
 
8
 
! Отговори
Така мисля преди 5 години
Отблъскващият Радев. Той не е нашият президент, а представлява само комунистите. *** на баба Корни.Той трябва да е надпартиен, но всички виждат, че не е. Тогава, аут на Радев, че дразни повече от половината българи. Избраха го случайно и всички вече дълбоко съжаляват. Да си ходи в милата Москва, откъдето му диктуват всичко! Хем е глупав, хем му личи. Вижте му малките злобни очички. Хем е и хърбав. Вечно влачи и се пъчи до Десито, а не вижда, че тя може да го нокаутира с един удар.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчета, дайте да върнем колата на еди-кой си! предлагаше Тиквата. Ще кярим и аз, и вие.Не пропускаше и най-малката възможност да спечели някой лев, а всъщност съществуваше като ***, залепен за тялото на организацията. И то само заради Пашата. Защо го мъкнеш тоя пожарникар? попита директно един ден Димата. Много свестен мъж е отвърна Пашата. Винаги може да бъде полезен.Димата разбра, че трябва сам да се заеме с въпроса, още повече в лицето на Маргина имаше пълен съмишл
25
12
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
"На мен ми е гнусно да го гледам и слушам! Такъв селяндуур" Да, Р.Радев е абсолютен ***. И на мен ми е гнусно да го гледам и слушам! По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавно р.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Да го сменяме!
24
5
 
8
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Бее види му се края
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но кучето, което най-много вдигаше кръвното на Димата, се наричаше Бойко Пожарникаря или както беше известен в средите Боко Тиквата. Той вървеше подир Брадатия като по клисар. Изгради под неговото крило огромна охранителна фирма, която си развяваше байрака из цяла България, без да се отчита на никого. Самият Боко придружаваше Пашата винаги, когато той посещаваше офиса и Димата нееднократно го бе засичал да се пазари с охраната по най-различни поводи.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че пашата жив ли е
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сезона на тиквата е открит. А ето кои са чудотворните свойства на тиквата.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано най-после да е разбрал, че Той, Цветанов и цялата им престъпна Шайка не са над Законите на Република БЪЛГАРИЯ.
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагай Радев за глав. секретар и да се приключва с тоя цирк
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министърът и главсека ще си сменят местата. Не можем да губим ценни кадри.. Десетилетия са се учили как се управлява.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е "главсек"?
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А акакво ни интересува нас това.
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До качете нивотоАйде стига - то като няма за какво да се хванете ....... Какво ли е твойто ниво ??? Правите се тук на интересни, много ви знаят гагите, но пред компа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!