Нов главсек? Който и да е – Борисов първо с Радев ще го обсъди!

И допълни по адрес на Корнелия Нинова: Много е устата!
Обновена: 21 сеп 2018 18:50 | 21 сеп 2018 15:45,
81

Предложението за нов главен секретар на МВР първо ще обсъдя с президента, заяви премиерът Бойко Борисов.

"Преди каквото и име да се спомене, ще го потърся в удобно за него време, ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и вече тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни процедури. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие и аз съм убеден, че е и той ще погледне държавнически", каза Борисов.

Той добави, че ще обсъди предложението първо с президента Румен Радев, за да е сигурно, че "няма да се получи стрес в системата".

Още по темата

"ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете", каза още премиера и посочи, че 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за подкрепа на наказанията срещу Унгария, са гласували против повелите на ЕНП.

"Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на БСП, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", каза премиерът по повод на нападките на Корнелия Нинова, че премиерът лъже.

"Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. - "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език".

Премиерът пристигна днес в Габрово за откриването на новото предприятие за производство на ловно и спортно оръжие.

Изграждането на предприятието започна през месец април миналата година, а инвестицията в строителство и оборудване е на стойност близо 15 млн. лева.

В откриването участват кметът на Габрово Таня Христова и заместник министър-председателят Томислав Дончев.

Премиерът инспектира и новата църква, построена изцяло с дарения. Досега в нея са вложени 720 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
0
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Закона е Такъв - Президента има думата . Както е и Винетките и ТОЛ системата - не ги искаме , ама Закона е Такъв . Борисов няма как да Прескача Закона .
73
1
 
3
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Видяхме ви какво можете и колко сте, лиг.льовци такива! Дъъъъъъъъъълги подготовки, за да свалите правителството на 16-09.Даже извикахте на помощ и хора от чужбина, за да попълнят редиците ви.Имаше и шепа лумп.ени, които викаха на диалект:"Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ! .Е, това беше велик митинг!!! Възхитени сме! Така се сваля правителство. Браво!Цял месец подготвяхте протеста и казахте, че на 16 септември ген. Бойко Борисов няма вече да е премиер.Е,и...??? Смешници!!!
72
4
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Спешно: Тиквсек търси Главсек...
71
2
 
7
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Здравей,червенушко! Гледам, че отново искаш сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции.
70
0
 
9
 
! Отговори
До 70 преди 5 години
"А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще каже Борисов за Радев или за Нинова." А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще кажат Радев и Нинова за Борисов.
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако го съгласува с посланника на Руската Федерация защо трябва и на Радев да се обажда ?
68
7
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Румен Радев ще излезне досущ като Симеон,ще спечели с малцинство и ще сключи коалиция с ДПС.
67
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов си научи урока, който му преподаде Радев.
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКЪВ ТОЧНО Е ПРИНОСЪТ НА БОРИСОВ ЗА ТАЗИ ФАБРИКА ЗА ОРЪЖИЕ. ТЯ Е ЧАСТНА.ОСВЕН АКО НЕ Е ПРАВЕНА С ОТКРАДНАТИ ОТ НЯКОЙ ГЕРБАР ПАРИ.
65
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес инспектор Борисов пак беше по инспекции. С него се движи цяло стадо хайлази, които угоднически слушат мъдростите, които Той сипе.Докато хората работят като роби за едни 500 лева, тези мазници получават по 5000 за нищоправенето си.А придворните журнаститутки, които бият по 200-300 км път , за да чуят какво ще каже Борисов за Радев или за Нинова.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Особенно гробищата . Растат .
63
8
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
НОВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ЗВУЧИ КЪДЕ ПО ДОБРЕ И ПРИЕМЛИВО! НЕ МИСЛИШ ЛИ ВЕЧЕ БЪЛГАРИНО? Никой не е "женен " за властта! И тия търтей също Не Е!
62
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MAKE NO MISTAKE.След 1944 та година НВМА политик който да не е предавал бългаските интереси и бг народ .не магистрали а нови затвори трябва да се строят.и не благи клоуни като банкянския а злобни и питащи...кога къде са парите
61
7
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
БОКО ВЕЧЕ СИ ГО Е ИЗБРАЛ. ЩЕ Е НЯКОЙ НЕГОВ ПРИБЛИЖЕН ОТ СИК !!!
60
9
 
18
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Борисов си е един селски хитрец!Тарикат , интригант и всичко най-най- безчовечно!
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Али баба с разбойниците от 40те на миналия век.80 години само цръвени фекалии .това е българия.земя като човешка длан ограбена от.....
58
6
 
2
 
! Отговори
СЕЛСКА ГЕГА преди 5 години
ВОЖДА И НЕГОВОТО КОНСИЛИЕРИ! ТРЕПЕРЕТЕ РОБИ!
57
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата започва да става не само смешен, но и жалък. Какво има да обсъжда нали министъра който той избра предлага този или онзи (поне по закон е така) и си носи отговорността. Какви ли не глупости се изприказваха заради пустия му указ, а трябваше просто да изпратят едно съгласувателно писмо до президентството, ама де толкова акъл в една тиква или началника на канцеларията му.
56
20
 
6
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Огледайте се и вижте колко се промени всичко след ГЕРБ. Вие сигурно сте слепи? Или само чакате някой да дойде и да ви помага. Ай ш'ви *** в просяците.
55
17
 
7
 
! Отговори
ГРОБОКОПАЧ преди 5 години
САМО ГЕРБ!