Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!

"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"
Обновена: 23 сеп 2018 17:39 | 23 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
568
Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!
Снимка: Булфото

За съжаление президентът Румен Радев е един лидер на опозицията, отколкото истински президент. Той е президент популист и се бори за народната любов на всяка цена. Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България. Това мнение изрази президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред Нова тв.

Още по темата

По думите на бившия държавен глава неговият наследник "се бори за народната любов и това е популистко".

"Той си е направил много добре сметката, че рейтингът на Народното събрание е много малък. Следователно едни други 85% от обществото не одобряват действията на народните избраници. Радев громи Народното събрание още от ден първи, когато ги обиди", каза още Плевнелиев.

Той коментира и промените в кабинета Борисов от тази седмица, като по думите му всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката.

"Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва. Да се санкционират всички по веригата", призова Плевнелиев.

"Задачата на министъра оттук нататък е също така да погледне не само към Своге. Най-вероятно има още стотици такива критични участъци от националната пътна мрежа. Точно там трябва да се фокусират действията и да се направят нови проекти, ако се налага", посочи още бившият държавен глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един картоф..два картофа
382
3
 
38
 
! Отговори
Веселяка преди 5 години
Влечугото никога не може да се изправи в цял ръст. Време е да спрете да пишете за него, освен ако не мине към енергото.
381
42
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-гнусното в цялата история с въпросния Радев е, че той е офицер и като такъв изобщо не се поколебава да предаде интересите на България на чуждата и враждебна сила, като Русия. ЕТО ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО! Това е доказателство за тежкото морално разложение, което съветското робство наложи на цялата нация, но на първо място на армията. РАДЕВ Е ТИПИЧЕН ПРОДУКТ НА СЪВЕТСКОТО РОБСТВО, ОТЛЯТ В РУСКИЯ КАЛЪП НАЛОЖЕН НА АРМИЯТА СЛЕД 1944.
380
7
 
8
 
! Отговори
Росен знае,може,иска преди 5 години
другарки и другари; госпожи и господа; работнички и работници, пенсионерики и пенсионери;бизнемсени и бизнесменки;полицаи и полицайки;военни и военКИ;научни и научени;учителки и учители;учнички и ученици, в тежкия за страната период много ви молиме да се въздържате неподкрепяте по никакъв начин злото към този изстрадъл български прецедент;както и да негенерирате по негов адрес обиди, подстрекателства и деяния.Той е сатрателен съотечественик,законопослушен съгражданин и предан баща и съпруг.
379
6
 
45
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Няма по жалко същество от бившия президент което да се е промъквало в политиката.
378
7
 
29
 
! Отговори
гошо тъпото преди 5 години
много е умен роската когато плещи глупости а е бил стройтелен министър. Казва да се провери проекта на пътя и спазен ли е ... А бе глуп... още като видиш знак В26 40 км/ч на нов участък от пътя с лек завой е ясно че коеф. на сцепление е под 0,4 което е недопустимо на сух път. Къде си видял в чужбина на нов участък такъв знак. Мантинелата е за път 2- ра категория и е по европейски стандарт. Трябва да се допълни стандарта с оглед дълбочината пропаста над 20 м. да е като на магистрала.
377
40
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно прав е. Румен Радев е позор за президентската институция. По-слаб, пристрастен и разделящ нацията президент НИКОГА не сме имали. Отсега са видни болните му партийни амбиции и плебейското му покорство пред московските МУ господари. Такива хора са вредни и опасни за България!
376
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***
375
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повръщами се от този!
374
6
 
35
 
! Отговори
До Редакцията преди 5 години
МОЛЯ престанете да ни занимавате с това недостойно човече. Не го споменавайте, така ще потъне в забвение - където му е мястото.Съфорумци - МОЛЯ да не го псувате, така силно ще намалее шанса такива като него да се пръкнат отново!
373
11
 
22
 
! Отговори
не син преди 5 години
Радев в последно време търпи доста критика с основание ! Но сравнен с тази гнида *** е направо пример за подражание !
372
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние си харесваме Радев,бе!Ако не ти го харесваш,да си разплетем чорапите от мъка ли?
371
29
 
9
 
! Отговори
РП е възрожденц преди 5 години
Президент Росен, и в най-трудните моменти доказа, че има силен дух когато е оплюван, когато в лицето му крещят за грещките му или когато извънредно сили хора в политически, обществен план и в сексуален формат, че той винаги намира най-добрия и оптимален начин кога е момента да отблизне хрчлето, да се усмихне на обидното слово, да предложи ново тълкуване на полит ситуацията, и гордо държавнически да поноси хорни с вдигната глава.Всенародната радост тече защото нито е дебели и плешлив като ББ и ЦЦ
370
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този нещастен пу..тьо да вземе да млъкне и да не си показва гнусната физиономия
369
5
 
49
 
! Отговори
Bluesky1 преди 5 години
Що ни занимавате с мнението на този изперкал комсомолски секретар! ...освен това карикатура на човек и неуспешен президенти...
368
6
 
58
 
! Отговори
Край преди 5 години
Излишно му давате трибуна на този човечец. "Анализите" да си ги прави на Деси Банова. Тя доверчиво ще клепа с мигли.
367
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудех се! Имота (цял палат) в Гърция, други иманета от по-рано и изведнъж - на надник при Сорос. Къде изчезна предприемаческият му дух. А то било просто: всичко е било заслуга на Юлиана. Сега Деска го е натиснала, да носи някакви пари в къщи.
366
3
 
48
 
! Отговори
ттт преди 5 години
Мислех и аз да напиша нещо, но прочетох поста на ХАХАХА и реших, че няма какво повече да се добави.
365
3
 
59
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Плевнелиев скочи на Радев!?Този види ли истински мъж веднага му "скача".
364
2
 
70
 
! Отговори
МОЛЯ ВИ: преди 5 години
МАХНЕТЕ ГО ТОВА ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВА ЧЕ ГО СЛОЖИХТЕ НА ВИДНО МЯСТО ДА ЧЕТЕМ ГЛУПОСТИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ИМА МНОГО ПО ЗНАЧИМИ НЕЩА ЗА ТОВА МЯСТО