Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!

"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"
Обновена: 23 сеп 2018 17:39 | 23 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
568
Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!
Снимка: Булфото

За съжаление президентът Румен Радев е един лидер на опозицията, отколкото истински президент. Той е президент популист и се бори за народната любов на всяка цена. Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България. Това мнение изрази президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред Нова тв.

Още по темата

По думите на бившия държавен глава неговият наследник "се бори за народната любов и това е популистко".

"Той си е направил много добре сметката, че рейтингът на Народното събрание е много малък. Следователно едни други 85% от обществото не одобряват действията на народните избраници. Радев громи Народното събрание още от ден първи, когато ги обиди", каза още Плевнелиев.

Той коментира и промените в кабинета Борисов от тази седмица, като по думите му всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката.

"Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва. Да се санкционират всички по веригата", призова Плевнелиев.

"Задачата на министъра оттук нататък е също така да погледне не само към Своге. Най-вероятно има още стотици такива критични участъци от националната пътна мрежа. Точно там трябва да се фокусират действията и да се направят нови проекти, ако се налага", посочи още бившият държавен глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
3
 
27
 
! Отговори
Декларация на ВъГъЗъ преди 5 години
всички които забравиха, Ръпонплевналиувуев доказа че от прогниващ комсополец, минавайки под няколко германски моста като възстановител и градящ позиртивното той същестрвенно допринесе Германските граждани да преодолеят по смислено разликите си след т.н. Велико Германско Съединение (ВГС), съединени което прави силата. Хер Роз, доказа и друго че изобщо непречи да си мухлясъл злобар, когато устремно и позитивно всеки ден в месеца той допринася и това дето нестава за носене или отнасяне,
362
4
 
80
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Росето ако е мъж, ще обяви война на Русия и двамата с Мони Паси ще щурмуват Кремъл с трабанта като камикадзета. Това ще е най-полезното дело в живота им, да ви отърват от себе си.
361
3
 
49
 
! Отговори
РП да иде на дофтур преди 5 години
зЛОБАТА В ЛИЦЕТО НА ПЛЮВНАЛ НАЛИЕВ енай-доброто което в преходния период от един в друг период може да се очаква от такива като Плевелев.Когато подавал декюментите за членство у ГЕРБо казал че може да сее семена, и клюки. попита ли го а да ореш моеш ли. да-казал плевнев и го назначили за ОРАЛНО адаптиран. та от тогава е теков жлътнал с псоьрядисен тен и коса сресана против пърхутаа нема ли кой да му каже да иде да си прегледа бъбреците и жлъчката че се е жлътнал като кайсия
360
5
 
65
 
! Отговори
Haffen die Wahrheit преди 5 години
Много им бърка в здравето Радев на герберчетата, ама освен да *** безсилно, друго не им остава :)) Радев не е Иванчева, да му подхвърлите малко евро и да го арестувате, а плъшоци? :)))
359
2
 
68
 
! Отговори
Трагедия преди 5 години
Плювнята да замълчи. Жена му го напусна, а народа отдавна го е намразил.
358
2
 
54
 
! Отговори
Роско! преди 5 години
Ще те запомнят като РОСКО! Тва си!
357
3
 
65
 
! Отговори
месара преди 5 години
на запад Плевнелиев е уважаван и желан колкото срамна болест
356
4
 
60
 
! Отговори
АУУУУ преди 5 години
Послушкото на ГЕРБ.
355
3
 
48
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
на този хал сме заради предателя Борисов, който се прави на голям американец, а господарката му Мути си гледа интереса и търгува с руснаците. А вие промитаци чакайте от дедо си Трамп евтин газ.
354
50
 
11
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Радев е съветски, комунистически чорап, Росен Плевнелиев е толераcт. Хвани единия, удари другия!
353
60
 
9
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Респект г-н Президент Плевалиев!За съжаление у нас умните считат за луди , а и е пълно със със съветски ***.За това и сме на тов хал,ама слабоумните червенолизци не могат да го разберат или не искат..
352
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЯ ми кажи като на "Росенчо" са му отворени всичките врати на запад, защо все в нашите медии го гледам?
351
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"Всяка БКП стратегия е вредна за България, Роско папироско! Всичко Роско и он и ти и герб вожда - сите БКПта!
350
2
 
21
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Значи той е популст и затова неговата стратегия е вредна за България? Т.е. България не са нейните жители, а оядените и корумпирани политици.
349
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росен и сега навсякъде из Европа са му отворени вратите. Радев като слезе от поста, освен в Кремъл дръгаде няма да го пуснат,.... разбира се с компания от тукашните ***.
348
0
 
31
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Позор за България.
347
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жалък екземпляр
346
2
 
53
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Добре де, господин БИВШ президент, предполагам, че знаеш колко си бил безполезен, мразен, безличен и т. н, смени феродото, регулирай спирачките и забрави публичните изяви. Харчи си парите, гледай булката, но престани да излагаш БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! американофилството ти носи дивиденти, но го запази за себе си, не ни се натрапвай повече!!!!!!
345
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роски пудела
344
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росен федерката отвори уста с очакване за още няколко куфарчета с долари.