Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!

"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"
Обновена: 23 сеп 2018 17:39 | 23 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
568
Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!
Снимка: Булфото

За съжаление президентът Румен Радев е един лидер на опозицията, отколкото истински президент. Той е президент популист и се бори за народната любов на всяка цена. Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България. Това мнение изрази президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред Нова тв.

Още по темата

По думите на бившия държавен глава неговият наследник "се бори за народната любов и това е популистко".

"Той си е направил много добре сметката, че рейтингът на Народното събрание е много малък. Следователно едни други 85% от обществото не одобряват действията на народните избраници. Радев громи Народното събрание още от ден първи, когато ги обиди", каза още Плевнелиев.

Той коментира и промените в кабинета Борисов от тази седмица, като по думите му всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката.

"Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва. Да се санкционират всички по веригата", призова Плевнелиев.

"Задачата на министъра оттук нататък е също така да погледне не само към Своге. Най-вероятно има още стотици такива критични участъци от националната пътна мрежа. Точно там трябва да се фокусират действията и да се направят нови проекти, ако се налага", посочи още бившият държавен глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрънка , защото никой няма да му търси отговорност .
342
0
 
26
 
! Отговори
кофе бабоне плевоне преди 5 години
На тапетчев трябва да му дадем медал за най добра сурогатна майка хи хих
341
3
 
53
 
! Отговори
Тъга преди 5 години
Такива хора ми отнемат надеждата и вярата в Доброто.Само като погледна снимката, и ми се плаче за България..Застава една буца в гърлото и си мисля за учителите ми, които са на кофичка кисело мляко.Има ли Бог?
340
4
 
54
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Пак Плужнелиев, пак дрънка като празна тенджера..
339
4
 
29
 
! Отговори
Нервен е преди 5 години
Плевнята е нервен като знае,че бейбитууу е на Барбитуу и ша го праим футболер,а не свирач на краварски църен кожен тромпет :D :D
338
2
 
28
 
! Отговори
РОДИЛНИ МЪКИ:) преди 5 години
Аве ,пуделчето не се ли ***.и,какви са тия напъни,какви са тия родилни мъки ха ха ха
337
4
 
49
 
! Отговори
плевела Плевнелиев преди 5 години
Тоя плевел Плевнелиев не го ли изкорениха от политическото пространство?Не е президент, а още вегетира и дава акъл. Ако питате мен Плевнелиев беше президент само на Бойко и си остана популист. Не знам защо още пишете за него.
336
3
 
43
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Плевнелиев не може да скача, но може да ляга.
335
1
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Няма как стратегията "популизъм" да е добра за който и да е президент, не само за Румен Радев, тя го обезличава - т.е. г-н Плевнелиев не е прав. Лошото с президентството е, че там или заставаш на позиции, които обединяват, или заставаш на други позиции, които ти струват мантадата, не зная откъде на някой би могло да му дойде наум, че те биха били полезни за политика, който стои зад президента, освен ако, имаме проблем с президента Плевнелиев?
334
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роска моля те видяхме те Цецка повече я харесаха от теб твоите другари
333
42
 
8
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
Хубаво е че от президента нищо не зависи.Климатик , гледка през прозореца, участие в празнуване на празниците , хапване , пийване. Тук там и някоя екскурзийка с Десито. И така.Кеф.След четвъртия мандат Бойко става президент , най после да си почине.
332
9
 
16
 
! Отговори
У бре преди 5 години
Жал ми е за президента Плевнелиев и сравненията с негови колеги.Той само загуби от политиката(сина си),а печелившия Путин в същото време изгуби подводница,няколко самолета и любовта на милиони бъдещи руски пенсионери....
331
0
 
15
 
! Отговори
Байрям Байрям преди 5 години
Вилгария в момента е 6 мил. и максимум 300 000 ромо-вилгари..ВАРНА намаля от 450 на 350 хил..Плавдив от 460 на 340 хил. .. След 1989 г. само Бургас и София имат покачване на население--Бургас от 200 000 на 245 000, а София от 1.3 милиона--сега е 1.600 000 (за цялата община,не само града). Видин от 70 хил.--на 30 хил..Сливен от 115 хил.-- на 70 хил.
330
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си взема куче и ще го кръстя Роско :D
329
46
 
9
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
Росен беше президент с поведение,отиващо на ранга му!Критикувал е и Борисов,и министри на всеослушание!Радев е като клюкарката на Чудомир - Не съм от тях,как' Сийке...А този,на кръговото в Хасково,не го познавам!
328
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо народната любов е вредна за България,защо тези,които правят така ,както искат хората ги наричат популисти и това се счита за обидно.В крайна сметка ние не сме тълпа,която иска да линчува някого,искаме само качествено управление и махане на некачествените от властта,пък дори и да са 90%,по-добре да ни управляват 10% от тях качествено отколкото 100% не както трябва
327
6
 
32
 
! Отговори
уффф преди 5 години
като го гледам се чудя..тоз плвн може ли даправи коремно поне върху бановаи...същоабе кой му е правил децата на този гербе раст
326
5
 
10
 
! Отговори
до И.Илиев преди 5 години
А името Овчаров примерно обсъждал ли си с партийни приятели,понеже цял народ докараха на дереджето на стадо овце?
325
4
 
28
 
! Отговори
татко-дядко преди 5 години
Татко-дядко да ходи да сменя памперсите на отрочето си,че Банова ще раздава шамари
324
4
 
35
 
! Отговори
смешник преди 5 години
Това недоразумение , оти не оди да се скрие у дупката си.