Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!

"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"
Обновена: 23 сеп 2018 17:39 | 23 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
568
Плевнелиев скочи на Радев: Популист, той е лидер на опозицията!
Снимка: Булфото

За съжаление президентът Румен Радев е един лидер на опозицията, отколкото истински президент. Той е президент популист и се бори за народната любов на всяка цена. Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България. Това мнение изрази президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред Нова тв.

Още по темата

По думите на бившия държавен глава неговият наследник "се бори за народната любов и това е популистко".

"Той си е направил много добре сметката, че рейтингът на Народното събрание е много малък. Следователно едни други 85% от обществото не одобряват действията на народните избраници. Радев громи Народното събрание още от ден първи, когато ги обиди", каза още Плевнелиев.

Той коментира и промените в кабинета Борисов от тази седмица, като по думите му всеки един министър трябва да носи в джоба си оставката.

"Това да бъдеш в правителството е екипна игра. За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва. Да се санкционират всички по веригата", призова Плевнелиев.

"Задачата на министъра оттук нататък е също така да погледне не само към Своге. Най-вероятно има още стотици такива критични участъци от националната пътна мрежа. Точно там трябва да се фокусират действията и да се направят нови проекти, ако се налага", посочи още бившият държавен глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
403
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плювнаналивуев актува когатао Будката я няма у нус.са като кацне Паша-анти-нарко-контрол, Розен ще се покрие.
402
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавото на постоянните ви напомняния за това нещо е, че ясно се вижда презрението на хората към жалката му особа.А вие сте индикатор за плоска журналистика и смешни напъни да притопляте този политически труп!
401
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам, че в сайта редовно има хумористична рубрика, при която на главния *** на републиката редовно се дава трибуна, за да разсмива хората.
400
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Употребата на думата "скочи" е доста изтъркана и навява размисли за писач от старо поколение, който въпреки това много иска да изглежда модерен, но не му се получава....Отделно от това Плевнелиев е никой в политиката и никога не е имал подкрепата на хората у нас. Той беше най-неадекватният държавен глава, когото България някога е имала. Най-добре е да се покрие и да си гледа работата, да не вдига крак там, където атовете играят.
399
0
 
10
 
! Отговори
сироко преди 5 години
Росенчо, правиш услуга на президента с това плюене, май не се усещаш хич.
398
0
 
9
 
! Отговори
Oleee преди 5 години
Не съм чувал и виждал марионетка да "скача". Просто марионетката е получила нареждане. Но се е получило нещо смешно и жалко...
397
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това ми било новина! Бълхата скочила!
396
12
 
1
 
! Отговори
ан преди 5 години
червените *** са на работа , четете коментари през почивните дни .
395
0
 
8
 
! Отговори
алоо преди 5 години
"За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва". Абе г.упак,т.пак,не е ли всичко записано и документирано кой е проектантът,дали е спазен срока,защо нов министър трябва да го проверява. Точно тези глупусти,които ги блещевиш се нарича популистично-какъв ценен кадър сме имали,но не сме го оценили...
394
1
 
18
 
! Отговори
Импичмънт! преди 5 години
я, хъшовете които сте юридически грамотни, не бихте ли проучили закона, по какъв начин Росен Плевналиев да бъде поставен под технологията на импичмънта и да бъде избавен от превилегията да се представя за бивш президент, както и да ползва матерялните и финансови удоволствия за това че е бил президент.една петиция да спретнем и да въри на райна си гайна
393
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно се изказва както винаги.
392
3
 
36
 
! Отговори
Тодор преди 5 години
Явно има някакъв заговор постоянно да дават думата на този.
391
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ф 408Е нека каже кое хапче му е помогнало!
390
1
 
12
 
! Отговори
... старо преди 5 години
На въпрос на журналиста Сашо Диков дали не е редно да бъдат отворени и офертите на отпадналите кандидати, министър Плевнелиев каза, че законите у нас трябва да се спазват. Аз искам да спазвам законите в тази държава, очевидно вие не искате, престанете с вашите въпроси.Искал е да запуши устата на журналист??
389
26
 
6
 
! Отговори
Радев за смях... преди 5 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
388
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До татко-дядкоТо може и тая булка да го изхвърли скоро, какво да се хаби памперси да сменя.тоя папагал може и това да не умее.
387
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевнелиев скочи на... - това е най-краткия виц който съм чувал. Честно.
386
4
 
38
 
! Отговори
ф преди 5 години
И все пак Плевнелиев постъпи много умно като не се кандидатира за президент.Спести си да получи жалките 3-4 % от гласовете.По този начин си запази правото да говори.Нищо,че брътвежите му са на силно болен психо.
385
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в НЙорк тряваше достойният президент Плевналиев да защити тезата, а не тоя дето ги праи тезите
384
3
 
13
 
! Отговори
48955 преди 5 години
До АнонименЗабравяш, че Радев е специализирал доста тъкта дисциплина в САЩ и е офицер от НАТО. А БСП се приши към неговата кандидатура,защото нямаха нищо читаво за президентските избори. Постарай се да не мислиш двуизмерно.