Бойко Борисов участва във форум за борба с наркотиците

Срещата е организирана от САЩ, България е съдомакин
Обновена: 24 сеп 2018 18:15 | 24 сеп 2018 17:35, Анисия Иванова
215
Бойко Борисов участва във форум за борба с наркотиците
Снимка: МС

Българският министър-председател Бойко Борисов взе участие в Срещата на високо равнище "Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците“, съобщиха от правителствената информационна служба.

Форумът, който се проведе в Централата на ООН в Ню Йорк, се организира от президента на САЩ Доналд Тръмп, а България е съдомакин на срещата. Премиерът Борисов е начело на българската делегация, която участва в 73-тата сесия на ООН.

По време на Срещата на високо равнище страните-участнички заявиха категоричен ангажимент за предприемане на действия за борба с проблема с наркотиците. Всяка страна декларира готовност да се включи в прилагането на стратегия, ограничаваща в максимална степен разпространението и употребата на наркотични вещества.

Документът визира четири основни точки, които държавите поемат ангажимент да разработят: намаляване на търсенето на наркотични вещества чрез образование, кампании и превенция на злоупотребата с наркотични вещества; разширяване на усилията за лечение, с цел спасяване на живот и насърчава на възстановяването на наркозависимите; укрепване на международното сътрудничество в областта на съдебния, правоприлагащия и здравния сектор; и премахване на достъпа до незаконни наркотични вещества чрез спиране на производството и трафика им.

По-късно премиерът ще участва в среща на върха за мира, носеща името на Нелсън Мандела. Целта на форума е международната общност да препотвърди ангажимента си към глобалния мир, предотвратяване на конфликти, защитата на правата на човека.

Предстоят и поредица двустранни срещи с участието на Борисов, а вечерта той ще присъства на традиционната вечеря, организирана от президента на САЩ и съпругата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не получи пак медал от ФБР :)
166
0
 
13
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Боко му стисна яко ръката на Доналд ,той го погледна и му вика кой си ти дебеловрат че ще ми счупиш пръстите .Боко му е казал йес йес йес имам къща в Лос Анджелис .
165
2
 
2
 
! Отговори
БайХай преди 5 години
Докато които и да е наркотици са криминализирани, винаги ще ги има на черния пазар, примесени с незнайни субстанции от Китай които убиват невинни хора. Незнайни бизнесмени ще продължат да правят милиони левове с които ще продължат да лобират сред политиците за запазване на статуквото. Наздраве Бойко!
164
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала Бойко! Мачкай комунистите! Докажи се като умен и интелигентен, знаещ езици ръководител! Кажи му на Тръмп как да краде, че той нещо е лабав в тая част!
163
1
 
13
 
! Отговори
еба ти цирка преди 5 години
Наркодилъра учаетва в среща посветена на борбата срещу дрогата:))))))))е нема такъв цирк:)))))
162
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре мафия отколкото управление от масони сатанисти, кой как си го направи. Всичко друго са празни приказки.
161
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** си ООН-то, щом и Бойко е там!
160
2
 
13
 
! Отговори
До 155 преди 5 години
Та нали Бойко е точно от БКП-то? И затова за нищо не става! Те които ставаха не са в ГЕРБ, а си направиха БСП.
159
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** в Америка (updated 2018)!
158
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази вечер един женерал отнася тежки думи от генерала си, че не са там
157
1
 
31
 
! Отговори
Излагация преди 5 години
За пореден път Боеко изложи и унижи не само себе си, но и тези, които не са гласували за него.
156
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ръкуването му с Тръмп е просто унижение са нашия самохвалко. Същото беше и като беше в Русия, набързо си подви опашката и съкрати посещението си и после го беше срам да дава изявление. Балон под налягане са хвалбите му.
155
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разпространителя се бори с разпространяването на определени вещества. Това е като виц, но е реалност.
154
23
 
5
 
! Отговори
До 141 преди 5 години
"Участвал във форума-като екскурзиант,за наша сметка!" А Р.Радев за чия сметка би заминал. Ти ли щеше да му плащаш или баба ти Корни???
153
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tози отгоре е най доброто доказателство за тържеството на материята над разума
152
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ръкостискането нашия клоун се опитал да каже нещо, интересно на какъв език, но жена от протокола го прогонила позорно. Много ***. Президента ни нямаше да се излага така като този поссредствен Бай ***.
151
1
 
17
 
! Отговори
Случаен пътник преди 5 години
"международното сътрудничество в областта на съдебния, правоприлагащия и здравния сектор" - ние като ги нямаме тези сектори, какво прави Боеко там?
150
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самото ръкостискане с Тръмп е унижение за Боко. Посхавиха го на място. Тук тръби колко го уважавали, а положението е съвсем друго. Нашия навсякъде се щрака като бедняк пред Порше и после да се хвали. Просто брутален лъжец. И после плюе президента ни и лъже, че той е чакан навсякъде с отворени обятия, а истината е, че му се смеят на простотията.
149
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 154БКПто никога не е имало толкова акъл за да ни предтавя където и да било! От дибилин червиен шумкарин може само бълхи да пренася! Всичко е БКП другаринио! Всичко е смрад!
148
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само президенти там, а нашия Бай *** иззе функцията на нашия президент, за да има да се хвали после. ***, угоднически приведен пред Тръмп, който не благоволи дори да си вдигне *** от стола, посланието е: ти не заслужаваш уважение от мен, ти си никой. Хахаха😂