България е рекордьор по задържани тонове наркотици!

Против съм легализация на каквато и да е дрога, категоричен е Борисов
Обновена: 25 сеп 2018 06:38 | 24 сеп 2018 22:47, Анисия Иванова
75
България е рекордьор по задържани тонове наркотици!
Снимка: БТА

Против съм легализация на каквато и да е дрога, за смъртно наказание за наркотици в Европа не може да се говори. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, предаде "Фокус".

"Форумът за наркотиците на ООН цели този бич да бъде изкоренен. Ние сме съпредседатели на форума, ако си спомняте при нас имаше операция "Лунна светлина" и много други, те бяха най-добрите провеждани в света от българските специални служби с Агенцията за борба с наркотиците на САЩ ДЕА. Неслучайно сме съпредседатели. Ние сме сред най-добрите партньори не само на САЩ, но и на останалите колеги", коментира премиерът.

Още по темата

Относно смъртно наказание за наркотици в Европа, Борисов заяви, че за такова не може да се говори. "Аз съм против легализация на каквато и да е дрога. По-твърда от сега България не може и да бъде", каза той.

По думите му страната ни е рекордьор по задържани синтетични наркотици, тонове хероин и хашиш.

"Ожънахме над 30-40 тона маса канабис. България и службите й са ценени много. Неслучайно и в борбата срещу контрабандата на цигари, наркотици и трафик на хора сме на първите места по задържани. В САЩ, когато идвам, в лицето и на Сикрет сървиз, ФБР и ДЕА срещам само приятели", заяви Бойко Борисов.

Относно смъртните наказания според Борисов доживотни присъди или 20-30 годишни присъди, каквито в България се дават, са предостатъчни.

Във връзка с това каква новина се очаква от форума и това, че президентът Румен Радев е изразил желание да присъства на него, Борисов заяви: "Аз не знам каква новина се очаква да се случи тук. Далеч съм от мисълта да се конкурирам с когото и да било. Президентът Радев беше на срещата на върха на НАТО, догодина пак той ще бъде, така че не виждам ни най-малко какво има да се коментира тази тема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ги легализират цените ще паднат.Много,ужасно много.В Китай в почти всяко село и паланка има поне по една малка фабрика за синтетика.Даже и филмче даваха по дискавъри.Ама иначе имат смъртно наказание за наркотици но не и за умишлено убойство.Е тва червените дърти каскети са еднакви навсякъде.Само борба срещу наркотиците чрез разстрел са им в главите.Доналд Тръмп е ясен-тва му беше едно от предизборните обещания да накара младите афроамериканци да ходят на работа.Загубена кауза от рано.
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брюк.селските номера на Този продължават и в Америка ! Излиза / скрива се , защото не разбира защо е там / и лала пред послушни придружаващи журналисти за ,, огромен успех " !А ние гледаме ДЪНОТО от долу !
28
2
 
26
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Ама тоя нашия каква среща направи с Тръмп?Евала. Няколко дена само за нея се говореше. Пък сега нищо не пише, какво са говорили и обсъждали.?
27
1
 
15
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
против е защотоо има пръст и там
26
2
 
31
 
! Отговори
Агент Гибс преди 5 години
Хващаме тонове а правим чадър на стотици тонове , ама нека се друсат западняците !
25
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цитат от тази сутрин :,, Срещата между Борисов и Тръмп продължи 3 секунди ! "
24
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добро утро !Цитат : ,, Двама от новите министри на ГЕРБ са с криминално минало , а една с криминално бъдеще " !!! Познайте , Бойчо наркотици ли ще лови или калинки !!!
23
2
 
21
 
! Отговори
БайХай преди 5 години
Докато които и да е наркотици са криминализирани, винаги ще ги има на черния пазар, примесени с незнайни субстанции от Китай които убиват невинни хора. Незнайни бизнесмени ще продължат да правят милиони левове с които ще продължат да лобират сред политиците за запазване на статуквото. Наздраве Бойко!
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За марихуаната въпросът е сложен и много спорен.........................има много литература по въпроса!!!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кирил Домусчиев докога ще продължава да изнася прекурсори и дрога за терористите от ИДИЛ???
20
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха намерете и гледайте видеото.Тръмп се извърна с погнуса и въобще не се ръкуване с Банкянския плешивец.
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Против съм легализация на каквато и да е дрога, категоричен е Борисов."---Е, как няма да е против! Нали, ако дрогата стане легална, БИЗНЕСЪТ на мутрата Боко УМИРА.
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези от ***, не проверяват ли миналото на хората, с които работят .... или правят врътки заедно?
17
1
 
20
 
! Отговори
Накратко преди 5 години
Разбира се, че няма да иска да се легализира ... нали така цената ще падне и няма да е оферта. Ще се появи конкуренция. Въпреки тоновете, които хващат, наркотици си има на богато особено по градовете. Това, което те хващат са тези, които нямат общо с каналите му или нови играчи.
16
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, ожънал 30-40 тона канабис, който в нормалния свят не е наркотик, а лекарство. Бравоооооооооооооооооооооо, генийййййййййййййййййййййй, с Бойко напред към благоденствие!
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя и скапаната му партия висят на врата на българския народ със страшна сила. Защото при нови избори онези 80% ПАК ще си го изберат. И светлина в тунела се не види.
14
3
 
29
 
! Отговори
Коко преди 5 години
На тема наркотици да наведе глава и да мълчи тиквата проста! Преследват се ученици с по една цигарка канабис, за да се пълнят статистиките. Белото никой не пипа, щото там е парата. Ако се легализира тревата няма с какво да се занимават половината полицаи, освен това ще има нужда да се преследват истински наркотици.. абе да се легализира тревата ще му обърка всичко, как да не е против.. Парите ще трябва да са в държавата не в Бенчо или Митьо. Ужас!
13
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко ми стана симпатичен.
12
2
 
18
 
! Отговори
V преди 5 години
Тиквата казал че сме много послушни :) А кой казва кое е наркотик и кое успокоително ? Наркотиците се продават в аптеката да не говорим за цигарите .
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, защо ни наказваш с това недоразумение?