Бойко Борисов от ООН: Ценни сме на САЩ в борбата с наркотиците!

Премиерът против легализацията на каквато и да е дрога
Обновена: 25 сеп 2018 09:11 | 25 сеп 2018 08:50,
155

България е много ценена в Съединените щати, а в борбата срещу контрабандата на цигари страната ни е в първите места по задържани трафиканти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


"Аз съм против легализация на каквато и да е дрога, защото виждате колко проблеми имаме с пътната безопасност заради алкохол или "мека дрога", заяви Борисов.

"България по-твърда от сега не може и да бъде, ние сме рекордьори по задържане на синтетични наркотици", подчерта премиера.

Бойко Борисов изтъкна още, че когато идва в Съединените щати винаги среща приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тоя ли го е казал-КАШМЕР !!
119
0
 
6
 
! Отговори
Палкан ЕсПUтаR преди 5 години
в латино колхоза председатеят на нихното текизе е камард Пабло Ескубару бегето и зглъхналите балкани - Цецо го бара, Радев го скубе, демек Палкан ЕсПUтаRБойко направо им се изхили че не му уредиха по-дълго да се снима с кого изкаше и с които неискаха, но заби в десятката. Неговото изречение че окосили 30-40 тона суха трежа канабиская, е топъл сигнал за латинските кооператори, че у нас тревата расте и колхозника Буда я коси и фата
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя много си е повЕрвал.
117
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***.Цигарите не са ли дрога, бе? Ама, ако друг взима печалбата го наричаш кондтрабана, ако дебелан пеевски, я взима е легално.Махнете го тоя, че направо не се издържа вече.
116
1
 
16
 
! Отговори
С две думи преди 5 години
Огромен срам!
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За дрогата е ПРОТИВ и за нелегалните цигари и алкохол също , но за ***/.де, растията и хазарта е винаги ЗА !
114
15
 
1
 
! Отговори
Мимето до 107 преди 5 години
Фъркатия *** и той искал да лети до щатите, ама никой не се сетил да го покани и сега ушевия бил изпаднал в депресия - нито яде кебапчета, нито се превърта на висилката, само гледа с празен поглед към Позитано да му спуснат поредната опорна точка, ама сега там са заети с обиколки из страната по мандрите и те са го отсвирили! Само вярната му кобила е неотлъчно до него и под ръка го води по моловете за разтуха!
113
18
 
1
 
! Отговори
Язък! преди 5 години
ББ много сгреши като не взе със себе ушатия *** и старата му кобила! Сега вместо сериозни новини щяхме да четем и да се кефим на поредните смешки и гафове на президентската ни двойка-***!
112
0
 
14
 
! Отговори
шубелия преди 5 години
Естествено да е срещу легализацията.На ЧЕРНО е много по ДОБРЕ....
111
0
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Ценни сме като производители, трафиканти и разпространители ...
110
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тази свобода на словото? Непрекъснато ми се трият коментарите? Докъде стигна тази държава? Журналист е човек, който търси и говори истината, който служи на народа. Защо ми триете коментарите? Нито лъжа, нито обиждам? Просто казвам истината -- такава, каквато е! Срам на вас, другари-журналисти!
109
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова публично и унизително излагане на Тиквун пред целия свят! А на всичкото отгоре с какъв напън и хъс драскаше, за да го снимат накрая в г.з. Сигурно Радев умира от смях, но подозирам, че и Цецко е много доволен, както впрочем и масата българи. Бъчи и Арнаутката му врътнаха егаси номера
108
1
 
17
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Борисов тези неща въобще не ги е говорил с Тръмп, той не може да встъпи във власт все още заради дийп стейта. Тези неща на Мухобойко му ги пускат от Ц Р У, същите дето викат Цвъки на ченгесарски конференции да им съобщават за плановете. За това и тези ги търпят западняците, понеже са удобни и са компроментирани, демек държат ги за топките докато изпълняват послушно нареждания.Само дето хората почват да се осъзнават и тяхното време наближава.
107
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стенограма от срещата :ББ - Приятно ми е,Бойко!Тръмп - Едно еспресо с мляко,моля.хахахахахаха
106
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемите на правителствените пиари идват не от конфузната снимка "във врат", от която нищо не се вижда и разбира, а от идиотското видео, което сами разпространиха ! Видеото показва, че анонсираната като "историческа" среща е просто "Здравей - Здрасти!" ръкостискане, продължи точно 2,7 секунди ! Видеото сложи кръст на мечтите за волни интерпретации и измислени разговори, защото какво ли пък толкова историческо могат да си кажат в 2,7 секунди ?!
105
0
 
20
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Абсолютна пародия! Най-големия трафикант на дрога САЩ/ЦРУ/ се "бори" с наркотиците и то с помощта на замесения в производство и трафик на амфетамини - Бойко Борисов. Остана и Хашим Тачи да е бил там и съвсем ще им повярвам, че се борят срещу наркотиците. По-вероятно е да преразпределят пазара!
104
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито една световна медия не отразява историческите срещи на Борисов в САЩ.Що така, бе Миме ?
103
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Газът скача с 8 %, парното и топлата вода също нагоре"Благодарим ти баце. Знам че ни готвиш и коледен бонус- скок на всичко останало.
102
0
 
16
 
! Отговори
48 преди 5 години
Били сме ценни за американците!?А за нас кога ще бъдем ценни?Ние не сме стока!
101
0
 
6
 
! Отговори
48 преди 5 години
Били сме ценни за американците!?А за нас кога ще бъдем ценни?Ние не сме стока!