Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!

Премиерът ни чете "между редовете": Който купува руски газ, ще има проблем
Обновена: 25 сеп 2018 22:13 | 25 сеп 2018 22:07, Веселина Йорданова
255
Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!
Снимка: БТА, архив

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, който участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Още по темата
"Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ. Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", заяви Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

"На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участваме там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи", коментира българският премиер, цитиран от "Фокус".

"Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купуват на най-ниската цена", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
4
 
21
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Бочко, Бочко, ти и шайката около теб опротивяхте на народа с простотията си. Защо мълчиш за цените на стоките?!
157
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв външен министър ? За да имаш такъв, ти трябва институция, хора от кариерата, поколения посветени в тайните на геополитиката. Държавите с реална такава структура, се броят на пръсти. Всичко останало са лакей. Добре, че Баце се усети и разкара част от крайните евроатлантици, щото ни чакаше съдбата на Украйна и прибалтиките. Този сценарии поне за сега се отлага. Но на летеца му готвят подобна роля.
156
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОРИ ТАЗИ СНИМКА ГОРЕ НА ФОНА НА ЗАЛАТА ПОКАЗВА МЕРАЦИТЕ МУ ДА СИ ПРАВИ СНИМКИ, ВЕРОЯТНО ЗА ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА. ДА КАЖЕ КОЛКО ФОТОГРАФИ И КОЛКО ОПЕРАТОРИ И ЖУРНАЛИСТИ ВОДИ ОТ БЪЛГАРИЯ.
155
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм привърженик на БСП, но не съм и на управляващите.Но искрено се забавлявах, като гледах видеото (записах го и го показвам на приятели, за да се посмеем). Няма какво да се заблуждаваме, желанието му да се ръкува и това да бъде заснето от придворните фотографи беше изключително голямо. Това желание си личеше по всичко - по тичането към трибуната, по подаването на ръката.Смешното си е смешно и не е нужно да си *** на някото,1 за да се смееш.
154
2
 
15
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
Поредната излагация шашна света невероятно видео в Истината .нет .Гледайте и си правете изводите какъв шут имаме за премиер .
153
4
 
15
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен A нищо лошо не е станало станахме за срам пред света ,какво по лошо от това да станеш за срам и смях пред толкова много хора .
152
2
 
9
 
! Отговори
Anonimus преди 5 години
Да не мислите, че само кифлите си правят снимки със звездите.
151
0
 
16
 
! Отговори
пазарна икономика преди 5 години
Цените скачат, плащаме най- скъпия непотребен ел. ток от американските " Марици", които постоянно заплашват със съд, ако не им се изплаща субсидията навреме за непотребен ел. ток!Бензина на руската Лукойл е скъп, но има борсова цена, по която може да се следи цената на петрола и никой не ни задължава да плащаме за непотребения и непроизведен бензин от руската Лукойл!За пазарна конкуренция- цените на европейски стоки в България са по високи отколкото в ЕС, ЕС и САЩ налагат пазарна диктатура!
150
4
 
23
 
! Отговори
СМЕШНИК преди 5 години
ОТИДЕ ДО АМЕРИКА ЗА 500 000 ЛЕВА ДА СИ НАПРАВИ ДВЕ СНИМКИ--ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАХАЛСТВО НА БОРИСОВ--ТОЗИ ИНДИВИТ ВЕЧЕ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ЧЕСТО ДЖЕНДЪРАЦИТЕ ПИШАТ ЗА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСКИ..ДО СЕГА НЕ СЪМ ПРОЧЕЛ ЕДНО ИМЕ НА ЧЕРВЕН ОЛИГАРС--ДАВАЙТЕ ГИ БЕ КОЗЯЦИ--НЕ СА ЛИ ВИ ДАЛИ ИМЕНАТА-ЯЗЪК ВИ ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ...
149
2
 
17
 
! Отговори
Нико преди 5 години
Премиера слънце не разбира ли че една марионетка на запада и премиерството му ще бъде прекратено на минутата ако обърка крачката . Но с българия така е било и така ще бъде под команда от турция германия ссср и най вече от щатите и брюксел сега . Другото е че нацията е разделяна от политици фалшиви новини русофили русофоби туркофили педофили и още куп фили.
148
3
 
17
 
! Отговори
Тангра преди 5 години
Македония е била българска и част от народа и е такъв. Ние признахме че те не са българи, че езика не им е български. Баце ще остане в историята като вторият държавник направил такава грешка.Въпреки че България е изличена от всякъде в македония ние също не направихме нищо. Поне една книжарница или един вестник радио.Гоним Тръмп за автографи. Я си седи на газа и работи или се махай и остави някой с топки
147
4
 
26
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Троловете му били виновни. Той опротивя с държанието си и простотията на всички нормални хора. В България цените на стоките хвръкнаха нагоре, ама не обелва нито дума за това.
146
0
 
30
 
! Отговори
Поклон пред Радой преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин
145
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце е Стратег. Правилно не се навира между шамарите в битка в която няма нищо да зависи от него. А всъщност и от нас. Това че разни платени,надъхани и други неумни, си мислят, че знаят и могат повече, да се събудят. Баце е шефа, а кандидатите много, знайни и незнайни. И след Баце, пак ще има мераклии, но шефа пак ще само един.
144
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
158- АМА ТИ ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ ЛИ- ТИ ДА ВИДИШ ТАНГРА СПРИ НАРКОТИЦИТЕ...
143
2
 
22
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Защо не отиде външен министър. Ние имаме толкова работа вътрешно. Смени 3 министри, никаква реформа във нищо не видяхме, с което да се захванеш все е в батака. БДЖ то ще фалира, толк парно растат, здравето е за тези с пари, демографски срив. Преестъпност, корупция, сива икономика, фалирали застрахователни фирми... военните със саби и лъкове. Подарихме Македония и се отказахме от нея. Незнам...
142
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
154- АКО БЕШЕ ОТИШЪЛ РАДЕВ НЯМАШЕ ДА ИМА ПОТРОШЕНИ ПАРИ- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ЕДРИ СПОНСОРИ ЩЯХА ДА ПОЕМА ПЪТУВАНЕТО НАЛИ- И ТИ ЛИ СИ ПОМИСЛИ КАТО МЕН.
141
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО БЕШЕ ОТИШЛА НИНОВИЦА ЩЕШЕ ДА ИЗВИКА ТРЪМП НАВЪН ДА СЕ РАЗБЕРАТ КАТО МЪЖОВЕ....
140
4
 
24
 
! Отговори
Господар на ефира преди 5 години
Боцко с нищо не впечатли Тръмпи, даже надали го забеляза. Виж ако беше взел онаа чума русата кметица, тогава друго щеше да е! Тръмпа е разгонен като двугодишен нерез в чамова курия, аБоце би му станал с удоволствие роднина! Е така се работи за България, така се постигат успехи, ама пуста и кратуна, празна е, нищо че са я гладили 5-6 папи!!
139
4
 
39
 
! Отговори
До:151 преди 5 години
Проблемът е, че с това безмислено пътуване потроши много държавна пара. И всичко това заради една снимка.