Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!

Премиерът ни чете "между редовете": Който купува руски газ, ще има проблем
Обновена: 25 сеп 2018 22:13 | 25 сеп 2018 22:07, Веселина Йорданова
255
Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!
Снимка: БТА, архив

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, който участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Още по темата
"Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ. Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", заяви Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

"На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участваме там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи", коментира българският премиер, цитиран от "Фокус".

"Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купуват на най-ниската цена", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не случайно си водеше половин самолет Дръжки на микрофони от България.След Драгоман никой не го бръсне за слива.
137
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го защитавам ама е прав за троловете наистина знае как да лъже казва и малко истина и всичко е тошно кът тва *** с голематъ ръкъ
136
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какъв е проблема, че имали снимка с Тръмп ?!Това проблем ли е за вас, троллове?Нещо лошо ли стана за България?
135
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвсем сигурно е, че това му е била целта- да се здрависа и снима с колкото може политици из коридорите, а обслужващите го журналистки да направят достатъчно снимки. Нашия "международник" вече става за смях и сега тръгна да се оправдава. Горкият Тръмп така и не разбра кой е тоя дето се здрависва с него хаха. Типично кифленско поведение от човек който претендира да е някакъв фактор на балканите
134
6
 
34
 
! Отговори
Потресаващо преди 5 години
Колко държавна пара потроши този заради една смешна снимка!?
133
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха, *** на БСП...Още ли вървят тия Тиквени локуми, бе Бойко?Все пак годината е 2018-та.
132
27
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
ДЪРЖАВНИК...
131
7
 
31
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Много жалко, че това че Баце се е снимал с Тръмп е най-същественото от цялото му проявление пред ООН. Елементарен човек с елементарни мисли пред елементарни журналисти. Срам ме е, че тоя ме представя пред света.
130
0
 
8
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До Иванчо+МарийкаХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХААААААААА..............
129
9
 
13
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 5 години
Боко, погледни в бъдещето. Нека държавта инвестира в ДЪРЖАВНИ фотоволтаични централи. Намали зависимостта от газа.
128
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото, което го интересува е големите началници да не го свалят от власт и в името на тази висша цел е готов да ли е и да целува всякакви...
127
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата е пълно Посмешище.Самовлюбен и т.ъп *** и некадърник, който разсипа Държавността и Държавата и за 10 години стигнахме дъното на всички класации.ОСТАВКА!
126
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Газовият гигант и стратег.
125
5
 
31
 
! Отговори
k преди 5 години
"Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ."ами тогава що не подадеш молба офицялно да станем протекторат на САЩ - като Коста Рика ! Като ще сме безсловестни слуги на САЩ по-добре да я закрием България - поне по-малко бюрократи ще хрантутимпак ще правим каквото поискат "големите началници" така ли !?къде отидоха "демокрацията" и "равнопоставенноста" на страните в НАТО и ЕС !?
124
12
 
2
 
! Отговори
JJivanov преди 5 години
От северно море подават че до 2 години добива на газ трябва да се минимизира.Съобщава се че този продукт охранява древни тежко вредни съоръжения
123
8
 
3
 
! Отговори
JJivanov geolog преди 5 години
във връзка с провеждани проучвания за климата. В края на август е въведена нова мощна охрана на повърхноста. Има опит за минимизиране на тежките увреждания причинявани от стотици милиони автомобили с включени бели режещи високо вредни скенери /инсталирани по нареждане на наркомани вместо доказано безвредни жълти фарове. Анализ от самолети подава чe BG е най тежко увредена в Европа заради милиони тежко вредни холограмни оръжия лепени на предни стъкла на милиони автомобили и на цигарени кутии.
122
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да си уволни PR-ите тогава. Бат Дончо каза:- Бойко, умно момче си ти, но малко книги четеш! Ние тия с перата ги избихме преди 200 години.
121
25
 
6
 
! Отговори
по въпроса преди 5 години
Деса искаше да си премери роклята с Мелания.Целия шум е заради една фуста. Той и Бойко нямаше да отиде, ама ако беше отишла Екатерина Захариева, Деса щеше да се пукне.Сега президента е окуражен да създаде ситуация и да отиде "по работа" до Вашингтон ДС.
120
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв ви е *** проблем?Бъларски президент/премиер винаги се е срещал със втори секретар на държавния секретар(тъй се казва външния министър) на Сащ.Толко тежите в света.
119
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди го бяха галили трима папи по главата днес го погалиха и един султан и един фюрер, добре го дада.Никой не може да се похвали с такъв талант.