Патриот: Задължение на опозицията е да участва в работата на НС

Те бойкотираха с ясна цел, смята доц. Милен Михов
Обновена: 27 сеп 2018 22:34 | 27 сеп 2018 22:08, Красимир Ангелов
24

Пленарното заседание днес не се състоя заради липса на кворум. Опозицията в лицето на БСП и ДПС отказаха да се регистрират, а управляващото мнозинство успя да събере едва 106 народни представители, при необходими 121 за кворум и за започване на работа. И всичко това с гласовете на депутатите от "Воля".

"Опозицията използва един утвърден инструмент в парламентарната практика. Той се нарича парламентарен бойкот. Бойкотираха парламентарното заседание с ясна политическа цел", заяви депутатът от ОП доц. Милен Михов в "Денят ON AIR".

По думите му бойкотът на опозицията е начин БСП и ДПС да заявят желанието си за предсрочни избори.

Доц. Милен Михов обаче коментира, че всеки народен представител е произнесъл клетва да спазва конституцията и да работи в полза на всички граждани, не само на своите избиратели. Според него още от утре парламентът ще има мнозинство и ще работи спокойно.

Народният представител коментира и темата за референдума в Македония. Според него в сегашните обстоятелства е трудно да се направи прогноза, но най-вероятно допитването няма да мине 50 % активност.

"Македония е изправена пред избора - да поеме към свото европейско бъдеще, или да остане в сянката на Белград. За съжаление, отговорът ще е такъв, че с единият крак ще тръгне по този път, но с другият ще остане в старото положение. Предизвикателствата са много сериозни, най-вероятно ще има предсрочни избори", заяви в "Денят ON AIR" депутатът.

Какво още каза патриотът вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА ДО ВАЛУТЕН БОРД И СЕ ЧУДЯ С ТОВА ТЕЖКО БАНДИТСКО МИНАЛО КАКВА ВИЗИЯ СА ТРЪГНАЛИ ДА ПРЕДСТАВЯТ- ТОВА СА САБОТЬОРИ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА СЕ СЪБРАЛИ ДА МИСЛЯТ ЗА БЕДНИТЕ - ОТВРАТИТЕЛНИ СА.
22
1
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Тази практика на бойкот беше въведена от другарят Бойко Методиев Борисов по време на правителството на Орешарски
21
1
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не беше ли задължение на управляващото мнозинство да осигури кворума, както казваше Борисов, когато не влизаше в залата, при правителството на Дрешарски?И още нещо-като заплашва, че ще реже надници, дали шефката на НС ще реже надниците на Доган и Пеевски, на отсъстващите 20 герберуги?
20
0
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Кокал, мръвка, далавера....
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доценте, НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТО.или по-модерното, че те днешните баби са интелигентни:НА БАБА ТИ ДРОНЪТ.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато хората си говорят за обединените патриоти, винаги се споменава многократно думата кокал.Каква е връзката? Да обясни някой.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДУМАТА ПАТРИОТ СТАНА МРЪСНA ДУМА, ОЗНАЧАВА ИЗМАМНИК, ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ, ТАРИКАТИСТИНСКАТА ДУМА Е РОДОЛЮБЕЦ.
16
0
 
4
 
! Отговори
БОТЕВ преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотчо, бойкотът на този парламент е в полза на вмсички граждани.Защото ги излъгахте най-вулгарно.Бай доцент, кога ще изпълните обещанието си да направите минималната пенсия 300 лв.Един милион излъгани пенсионери вече не ви вярват.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРУГАРЯТ БОРИСОВ СЛОЖИ НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ПРАКТИКА. СЕГА С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ.ДА НЕ ***.Докато съществува ГЕРБ България няма да се оправи. Това е ултракомунистическа партия с авторитарно управление.
13
1
 
15
 
! Отговори
До Байфидан преди 5 години
Бай Фидане, *** беше бойкотът на герб срещу орешарски. Нарича се прецедент. Сега да не реват. Каквото посяли, такова жънат сега.
12
2
 
16
 
! Отговори
R1 преди 5 години
Патриоти вие сте лъже патриоти.И пропиляхте 400 000 гласа на Българите.Идеята опорочихте .Там е ключа .
11
1
 
20
 
! Отговори
Уфф преди 5 години
Какви патриоти сте, само излъгахме хората да гласуват за вас и да ви дадат шанс да живеете луксозно и на гърба им. Нищо патриотично не успяхте да направите. Май сте фалшиви патриоти.
10
1
 
22
 
! Отговори
Православен преди 5 години
То и на патриотите е задължение да са патриоти ама е друго положението!
9
15
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 8 червен анонимник. Ами точно там е работата, че повтарят номерата на ГЕРБ и затова е тъппо. И нали се сещаш, че следващия път, ако след така желаните от опозицията предсрочни избори, евентуално управлението попадне в ръцете на БСП и ДПС, ГЕРБ и патриотите ще бойкотират тях. И докога така? И как да върви държавата като си правят всеки път контра? Жалка работа.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С техните камъни по техните тикви.До скоро нали същите тия тикви , го правиха това и саботираха с кметове , областни управители и каквото се сетите Орешарски.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тихо патриоте, че вдигаш много шум и ще ти падне кокала от устата.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво точно работи НС, колко закона приехте къде е съдебната реформа задължението на НС е да работи когато не работи а служи на един феодал НС се саморазпуска депутатите не се роби.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако партиите трябва да защитават някакъв компот от усреднени всеобщи интереси тогава от тях няма нужда за такъв усреднен интерес е достъпно да се направи една листа с предложения да се види за кои от тях се гласува най много и депутатите да изгласуват усреднен компромисен вариант и няма нужда от партии тогава.Но историята е показала че от такива усреднени компромиси никой не е доволен и нищо добро не става.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави сте за тия патреоти Ботев темата я е изчерпал, да изчезват и да отиват на бунището на историята където им е мястото измамиха и своите избиратели и всеки които им е имал доверие.Но на мен ми направи впечатление нещо в статията.Всяка партия трябвало да защитава интереса на всички а не само на избирателите си по- голяма глупост не бях чувал точно обратното е защото тази партия е в парламента не заради всички че да защитава техния интерес а само заради избирателите си.